Nem néztem még őket, de a többinél egykét helyen a garancia érvényesítése, főleg a gyártói, érdekesen van ködösítve.
Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2013. November 03. - 13:06
Posted 2013. November 01. - 11:04
HTC 8x-ről mi a vélemény?
Illetve van olyan webshop, ahonnannem "mutyigaranciával" lehet venni telefont?
Az xxlgsm miért nem jó?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Posted 2013. October 30. - 17:39
HTC 8x-ről mi a vélemény?
Illetve van olyan webshop, ahonnannem "mutyigaranciával" lehet venni telefont?
Posted 2013. October 27. - 16:06
Sziasztok! Tudtok valami olyan mozgáskövető alkalmazást, amiben van autosave opció, képes menetközben készült képeket az edzéshez társítani, s kelően stabil is androidon?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
Posted 2013. October 26. - 12:57
Sziasztok!
Symbianos e52ről most váltottam androidra, és az lenne a bajom, (hogy a sports-trackert tettem fel, lévén azt használtam korábban symbianon is...), hogy a feltett tracking program szépen lekövette merre jártam ki is írta a végén a km órámmal megegyező távolságot, de vissza gombot nyomtam end helyett s eltűnt az edzésnapló.
Na ilyenkor mi van? A symbian mivel kártyára írt eleve, meg volt a file mentés, nem rendeltetésszerű kilépés esetén mindig betöltötte az előző filet és megkérdezte menteni akarom-e, itt ilyen nem volt tegnap.
Van valami tippetek? Mármint az edzésnapló visszaállítására? Használ valaki itt sportstrackert rajtam kívül?
https://getsatisfact...es_unsaved_data ezt találtam mint feed, ami több mint egy éves.. most jön ki egy Béta alkalmazás, csak nekem van félelmem, hogy Béta, mmint hogy nem stabil, vagy jogos a félelmem? Mi a véleményetek?
Posted 2013. October 26. - 12:25
Nagyon jó...
Ez ingyenes app?
Megvan, az....
Edited by _A, 2013. October 26. - 12:27.
Posted 2013. October 26. - 12:24
Sziasztok!
Symbianos e52ről most váltottam androidra, és az lenne a bajom, (hogy a sports-trackert tettem fel, lévén azt használtam korábban symbianon is...), hogy a feltett tracking program szépen lekövette merre jártam ki is írta a végén a km órámmal megegyező távolságot, de vissza gombot nyomtam end helyett s eltűnt az edzésnapló.
Na ilyenkor mi van? A symbian mivel kártyára írt eleve, meg volt a file mentés, nem rendeltetésszerű kilépés esetén mindig betöltötte az előző filet és megkérdezte menteni akarom-e, itt ilyen nem volt tegnap.
Van valami tippetek? Mármint az edzésnapló visszaállítására? Használ valaki itt sportstrackert rajtam kívül?
Posted 2013. September 20. - 17:13
Posted 2013. July 24. - 17:13
Telefon guruk: ha van egy gpx, gdb ill. kml fájlom turistautakról, amiket szeretnék offline segítségül hívni a tájékozódáshoz Romániában, milyen app-pal tudom ezt könnyedén megtenni? Lényegében nem kell több, elég annyi, hogy ábrázolja az én helyzetemet a vonalakhoz képest. Már fent van NavFre, a HuMap, az Androzic, az OsmAnd és a google térkép is, de még nem sikerült zöldágra vergõdnöm ezekkel... Viszont szívesen telepítek új dolgokat is, ha van valami egyszerû-nagyszerû megoldás erre
Locus Pro Androidra (Locus Map, Android GPS offline maps for hiking, geocaching), turistautak, openstreetmaps, stb. letoltheto ra offline nezegetesre. Most igy hirtelen nem emlekszem, a Free miben tud kevesebbet, lehet, hogy az is eleg.
Posted 2013. July 24. - 15:12
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. July 24. - 10:58
Posted 2013. July 09. - 08:55
Blackberry platformra tudtok javasolni bármi olyan gps-es softwaret ami nem csak az útvonal rögzítésére képes, hanem akár korábban megtett, ne adj isten valami softwareben elõre definiált nyomvonalat képes lekövettetni?
Olyan programot keresek, ami képes trackerélsre, kis navigálásra elõre beadott útvonal alapján, amennyiben bluetooth alapú pulzusmérésre képes lenne, az meg maga lenne a kánaán:)
Posted 2013. June 08. - 00:20
Posted 2013. January 30. - 18:13
igazából a régi, nyomógombos telefonok szartak be nálam pár hónap alatt a párásodás miatt. ugye bringazsebben, vagy futás közben bepárásodtak.
Posted 2013. January 30. - 18:01
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. January 30. - 12:39
Posted 2013. January 29. - 23:43
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2013. January 29. - 23:41
viszont idegesito dolog hogy JB 4.1.1 update ota percenkent kifagy a gmaps navigacio. a google tud rola, tele van vele az internet, de meg nem volt fix... :/
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. January 29. - 16:02
Posted 2013. January 29. - 14:53
RAUH-Welt
B E G R I F F