Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Mivel mobil és számítógép területen igen "láma" vagyok, légyszi az én szintemen magyarázzatok! :) /szerez warez úton offline térképet (igo, sygic, navigon)/
Navigáció és a között, hogy térképen lássam hol vagyok annyi a különbség, hogy az elõbbinél dumál, a másik meg csak mutat, de útvonalat de nem tervez?
A térképre ritkán van szükségem, ezért sem akarok direkt autós navigációt venni...

warez=illegális úton
És igen, a navigáció beszél a térkép pedig csak látszik.
Ha navit akarsz egyszerûen használni akkor vegyél valami olcsó Nokiát. C5 most van akcióba tán Ovodáéknál, bár annak elég csepp a kijelzõje.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Mivel mobil és számítógép területen igen "láma" vagyok, légyszi az én szintemen magyarázzatok! :) /szerez warez úton offline térképet (igo, sygic, navigon)/
Navigáció és a között, hogy térképen lássam hol vagyok annyi a különbség, hogy az elõbbinél dumál, a másik meg csak mutat, de útvonalat de nem tervez?
A térképre ritkán van szükségem, ezért sem akarok direkt autós navigációt venni...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Samsung Galaxy Mini

(dynamo maratonos kérdést teljesítem)

Osztán abban hol van ingyenes navi? Max Googlemaps, de az adatforgalmat generál. Vagy szerez warez úton offline térképet (igo, sygic, navigon).
Amin ténylegesen ingyen navi van az max Nokia (C5, 5230, E52,C7,N8 pl.). Mert ezekhez ingyenesen letölthetõ az OVI Maps.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Sziasztok! Vodás szerzõdés hosszabbítással szeretnék olyan telefont vásárolni, amiben van ingyenes navigáció. Az olcsóbb kategóriából mit javasoltok? Nem ártana, ha tudna elfogadhatóan fényképezni... Egy K770-et váltanék le,
Elõre is köszi a tippeket.

Samsung Galaxy Mini

(dynamo maratonos kérdést teljesítem)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Sziasztok! Vodás szerzõdés hosszabbítással szeretnék olyan telefont vásárolni, amiben van ingyenes navigáció. Az olcsóbb kategóriából mit javasoltok? Nem ártana, ha tudna elfogadhatóan fényképezni... Egy K770-et váltanék le,
Elõre is köszi a tippeket.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

és azt hogy lehet elocsalogatni? :) nem igazan vagom ezeknek az okostelefonoknak a lelki vilagat :/
ez nem független egyebkent.

Samsung esetében ismerem a módját de LG-ben nem vagyok otthon.
Google vagy fórumok?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem.ez a p500 eddig bejon. soha nem gondoltam volna h lgt veszek de.ez volt prepaid csomagban olcson. nemrossz. csak keveset bir az akkuja ./
gyanitom az updater olyan romot szedett le amibem nincs magyar nyelv...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon, egy Defy-t tudtam volna mutatni.

Sajna csak szolgáltatófüggõre van keret, telenornál pedig nincs defy.

monológ on:
Egyszerû, érintõs, használható telefont szerettem volna Páromnak és magamnak. Igazából az igényes netezéshez és játékhoz
itt az ipod touch, és napközben is van wifim, ha kell. Nagy telóra nincs keret, az alma után meg a szutyok kis nonreszponzív
félkörömnyi "okos"telefonoktól undorodom. (pl samu monte et al)
Kompromisszumot keresek...
monológ off:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
és azt hogy lehet elocsalogatni? :) nem igazan vagom ezeknek az okostelefonoknak a lelki vilagat :/
ez nem független egyebkent.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

frissítettem az LG Optimus Onet Gingerbreadre. Nincs többé magyar nyelv a listában. Lehet rá valahogy varázsolni, vagy nem is létezik magyar nyelv erre a telefonra evvel az OS-sel?

Preconfig menü?
Független Samsungoknál azzal lehet elérni a helyi beállításokat.
Biztos hogy van benne Magyar nyelv.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
frissítettem az LG Optimus Onet Gingerbreadre. Nincs többé magyar nyelv a listában. Lehet rá valahogy varázsolni, vagy nem is létezik magyar nyelv erre a telefonra evvel az OS-sel?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Charon, egy Defy-t tudtam volna mutatni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

hat nem tudom szerintem a wildfire a defy-hez kepest jatektelefon.

Én pedig ezt szerettem volna hallani :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nem tudom szerintem a wildfire a defy-hez kepest jatektelefon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

végeredményben "kisdesire". Minõségre mindenképpen..

Titkon ezt szerettem volna hallani ;)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

HTC Wildfire S -el kacérkodok... van valakinek tapasztalata vele?
Nagyon több pénzt nem szívesen költenék rá, a formája, tudása (leírás szerint) meg bejön. HTC-t eddig csak Desire S-t tapiztam, de az már a túl drága kategória.

Köszi. :)

Nem rossz. Jó anyagokból van, és van súlya is. A mérete pont jó(lenne nekem). De tudását tekintve talán egy picit túlárazott.
végeredményben "kisdesire". Minõségre mindenképpen. Rosszul nem jársz vele.
Alternatíva lehet a Galaxy ACE vagy a Defy. Az ACE talán jobb hardver de gyengébb anyagok. A Defy-rõl itt a fórumon is több embernek van tapasztalata azt majd õk leírják.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
HTC Wildfire S -el kacérkodok... van valakinek tapasztalata vele?
Nagyon több pénzt nem szívesen költenék rá, a formája, tudása (leírás szerint) meg bejön. HTC-t eddig csak Desire S-t tapiztam, de az már a túl drága kategória.

Köszi. :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

CC: jól gondolom, hogy a legtöbb letiltott készülék az olcsón, havi részletre vett, majd a részleteket nem fizetõ tulajok által "gyári független"-ként eladott, letiltott IMEI számú motyó lehet?

Hát hogyispersze!
Meg a külföldiából Ebay-en keresztül rendelt okosított készülékek.
Annyi a titok, hogy van egy nemzetközi lista amit most frissítettek. Ami sáros az mind tiltva lett. És azt az infót kaptam, hogy még azokat is tudják tiltani amiknek az IMEI száma át lett írva.
Ezt úgy hívják szauszparkosan hogy: "szopi-szopi 8$"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
CC: jól gondolom, hogy a legtöbb letiltott készülék az olcsón, havi részletre vett, majd a részleteket nem fizetõ tulajok által "gyári független"-ként eladott, letiltott IMEI számú motyó lehet?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Amúgy telefonvásárlás után (webshop) be lehet menni a szolgáltatóhoz, hogy ellenõrizzék az IMEI számot?
...ill. ha kiderül valami turpisság, akkor el lehet érni valamit a reklamációval?

Nincs ilyen listánk.
Ha tudja a webshop hogy mi a szitu akkor lesz válasza a reklamációra. de meg lehet próbálni, mert elvileg igaza van a fogyasztónak.

Lesz ebbõl még balhé szerintem....De ha jók az emlékeim akkor az almáék írták régebben hogy a függetlenített telefonokat fogják még macerálni.