Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Ez így elég jónak tûnik...ha kerülne rá egy android :P
Meg persze lehetne vastagabb de legyen benne egy izmos aksi...mert ezekkel a fícsörökkel elég hamar le lehet nullázni a telepet.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Egy barátom okostelefont keres max. 60 ezerig, mit ajánlanátok?

defy. de inkább szánjon rá +10 és nexus s. atttttomjó

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Csinálj egy mentést és factory reset lesz ebbõl szerintem.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
galaxy 3-nál olyan problémám akadt,hogy cseszik elindítani a programokat.se engomondo,se angrybirds..mitmivan ilyenkor?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Egy barátom okostelefont keres max. 60 ezerig, mit ajánlanátok?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Marketot használtad?

õ izé :D oda lehet azzal léptem be legelõször? basszus ez jól átvert, mit össze nem agyaltam pedig, hogy honnan tudja. :D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Ma tapasztaltam egy érdekes dolgot. Pár napja kaptam egy androidos telefont cégest. Van saját telefonom is (ami Badás és az is csak pc-vel volt szinkronizálva), amirõl bluetooth-on küldtem át rá fontosabb jegyzeteimet, egy képet, meg telefonszámokat. Van gmail fiókom és ma jött egy értesítés, hogy kaptam rá emilt, pedig az androidon keresztül nem csatlakoztam hozzá, és nincs is elmentve rajta az emilcímem jelszavam, és mivel céges nem is a nevemen van. Böngészõben sem nyitottam meg olyan oldalt ahova be kellett volna jelentkeznem android alól. PC-hez volt csatlakoztatva, de csak pár zenét töltöttem rá totalcommanderen keresztül, szinkronizálva nem volt semmi.

Honnan a bánatból, és hogyan tudhatta meg az emilcímem és a jelszavam???

Marketot használtad?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Ma tapasztaltam egy érdekes dolgot. Pár napja kaptam egy androidos telefont cégest. Van saját telefonom is (ami Badás és az is csak pc-vel volt szinkronizálva), amirõl bluetooth-on küldtem át rá fontosabb jegyzeteimet, egy képet, meg telefonszámokat. Van gmail fiókom és ma jött egy értesítés, hogy kaptam rá emilt, pedig az androidon keresztül nem csatlakoztam hozzá, és nincs is elmentve rajta az emilcímem jelszavam, és mivel céges nem is a nevemen van. Böngészõben sem nyitottam meg olyan oldalt ahova be kellett volna jelentkeznem android alól. PC-hez volt csatlakoztatva, de csak pár zenét töltöttem rá totalcommanderen keresztül, szinkronizálva nem volt semmi.

Honnan a bánatból, és hogyan tudhatta meg az emilcímem és a jelszavam???

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
letezik ilyen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Eljött az idõ ,hogy a kissé idejét múlt K800i-met lecserélem egy Xperia Mini Pro-ra.Milyen hasznos,bringázáshoz is használható androidos alkalmazásokat tudnátok ajánlani?Valami olyasmire gondoltam ami rögzíti a szint különbségeket,sebesség és távolság adatokat,útvonalakat.Már ha létezik ilyen.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tudnatok ajanlani olyan androidos progit, amivel intelligensen tudnam kovetni a kimeno hivasaimat?
Arra lenne szuksegem, hogy az egyes halozatokat meg tudjam kulonboztetni, mert kulonbozo tarifak ala tartoznak a halozaton beluli es kivuli hivasok.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Asszem megvan az új telefonom:
Samsung Galaxy Xcover specs - Phone Arena
Majd ha itthon is elérhetõ lesz.....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem athuzta a picasa webalbumaimat, es most el tudom oket erni a telefonrol, de rendes meretben is nem csak thumbnail. igaz ez nem samu. de a galeriam ugyanigy nez ki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

mind2 igen

akkor ott van beállítva hogy a kies nézze át a gépet és tegye be a "könyvtárba". azt kell buzerálni!

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

samsung teló? Kies-t használsz?

mind2 igen

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Az miért van hogy a teló nekiállt áthúzni géprõl a képeimet, de csak ikon méretben? Galériában látszik és ki sem tudom törölni
Feltöltött kép
Itt egy screenshot, ilyen rekesz jelet rak a mappa sarkába amit áthúzott

szerk.: Downloadnál nem kell nézni a képet:D

samsung teló? Kies-t használsz?

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Az miért van hogy a teló nekiállt áthúzni géprõl a képeimet, de csak ikon méretben? Galériában látszik és ki sem tudom törölni
Feltöltött kép
Itt egy screenshot, ilyen rekesz jelet rak a mappa sarkába amit áthúzott

szerk.: Downloadnál nem kell nézni a képet:D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Ha belföldön használod és hajlandó vagy adatforgalomra költeni akkor Galaxy Mini vagy bármelyik androidos telefon megfelel. Mivel ezeken van googlemaps.
Ha nem akarsz költeni adatforgalomra és/vagy külföldön használnád akkor marad az elõzõ postomban leír Nokia.

Köszi a segítséget!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Nekem az ingyenes térkép is megfelel, ha látom rajta a pozíciómat. Így milyet tudnál javasolni?

Ha belföldön használod és hajlandó vagy adatforgalomra költeni akkor Galaxy Mini vagy bármelyik androidos telefon megfelel. Mivel ezeken van googlemaps.
Ha nem akarsz költeni adatforgalomra és/vagy külföldön használnád akkor marad az elõzõ postomban leír Nokia.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

warez=illegális úton
És igen, a navigáció beszél a térkép pedig csak látszik.
Ha navit akarsz egyszerûen használni akkor vegyél valami olcsó Nokiát. C5 most van akcióba tán Ovodáéknál, bár annak elég csepp a kijelzõje.

Nekem az ingyenes térkép is megfelel, ha látom rajta a pozíciómat. Így milyet tudnál javasolni?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index