Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
aranyosak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Na most dobta le az agyam a láncot! Viber és Skype ég veletek..... http://www.telenor.h...-2011-09-29.pdf 11. pontot ajánlom figyelmetekbe!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Hátha a Win7 Mobile-lal szerelt készülékeik dobnak egy keveset az eladási statisztikáikon és ráébrednek arra, hogy úgy már eladható a termékük, ezért lépni kell arról a halott platformról. N97-et nagyon szerettem (N95 8GB kifejezetten a kedvencem a mai napig), az minõségi összeszerelés volt, nem éreztem fapadosnak magát a vasat. Viszont a rajta lévõ oprendszer nagyon megkeserítette az ember életét. Többek között emiatt váltam meg tõle én is.

N95-el kapcsolatban van egy sztorim! :)
Kaptunk a központtól 1 db N95-öt, hogy tegyük be a szervízraktárba és ha valakinek kell akkor adjuk ki cserekészüléknek. Na hát már csak nem fogok kiadni egy drága telót az ügyfélnek cserekészüléknek, pláne ha behoz javítani valami kopott karcos üszköt. Mondom belerakom a mi céges kártyánkat. Így is tiszta ciki hogy egy ótvar Sony Ericsson W200-at használunk céges telónak. Na átraktam a kártyát, átmásoltam a névjegyzéket, beállítottam meg minden. De jó lesz! Ha valamit le kell fotózni ez arra is jó lesz. Örülünk!
Pár nap múlva keresem a telefont mert telefonálni akartam...Nem leltem sehol (pedig nem kicsi). Pánik, valaki lenyúlta biztos. Csörgetem világba a sajátomról hogy hátha meghallom. Erre látom hogy a régi üszök W200 ciripel a pult alatt. Kérdeztem a csajokat hogy mi a szitu a másikkal? Valakinek megtetszett és elvitte kipróbálni? Aztán megkaptam a magamét....Javasoltak hogy dugjam a seggembe az N95-öt, mert hogy azt õk beb*szták a fiókba mert õk azt nem tudják használni. Na mondom így tegyen veletek jót az ember :) Azóta nem megyek bele ilyen nagystílû fejlesztési projektekbe.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hátha a Win7 Mobile-lal szerelt készülékeik dobnak egy keveset az eladási statisztikáikon és ráébrednek arra, hogy úgy már eladható a termékük, ezért lépni kell arról a halott platformról. N97-et nagyon szerettem (N95 8GB kifejezetten a kedvencem a mai napig), az minõségi összeszerelés volt, nem éreztem fapadosnak magát a vasat. Viszont a rajta lévõ oprendszer nagyon megkeserítette az ember életét. Többek között emiatt váltam meg tõle én is.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Nem is temetem õket (temetik õk magukat, a piaci részesedés alapján). De az utóbbi 1-2 évben azért egészen megfordult velük a világ. Régen mindenki a Nokia után ment (minõség és tudás terén egyaránt). Most meg próbál felzárkózni a többi gyártóhoz és platformhoz úgy hogy erõlteti azt ami nem megy.
Kicsit olyan nekem a Nokia mint a történelem során Kína. Feltalálták a mobilkommunikációba a papírt és a lõport és még sok egyéb okosságot, utána bezárkóztak a "Symbian Nagy Fal" mögé és nem hajlandóak változtatni. A világ másik fele már rég túlhaladt rajtuk(szoftveresen,ár/érték arányban, minõségileg) , de õk még mindig nem ismerik be hogy változtatni kéne.

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Create the next version of Nokia Tune - YouTube
Ez a kis pályázat volt, nem hinném, hogy ez a csengõhang dolog egy OVI Maps-hez hasonló "marketingfogás" lenne. :) Az Windowsos Nokiák is itt vannak lassan, sztem nem kell õket temetni. Az N9 sem tûnik rossznak.
Sajtófotón a Nokia 800 Sun - Mobilarena Okostelefon hír

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

na akkor hogy ez az egetoen fontos problema vegre megoldasra kerult, lassan elkezdhetnenek versenykepes telefonokat is gyartani... Nem tudom ez a Symbian Belle mire lesz jo, szerintem sokkal inkabb az android fele kellene kacsintgatni.

Nem is értem miért írod ezt? :P
Nokiáék eddig úgy gondolták hogy a butított gagyeváré minõségû középkategóriás telókat eladja az OVI Maps, és dõl profit....Nem jött be. Most úgy gondolják hogy a csengõhang megfelelõ marketingfogás lesz?
Az is egy kicsit elgondolkoztató hogy a Nokiát minõség tekintetében az Alcatel és LG szinten emlegetik a szervizesek manapság. Legalább törekednének a minõségi alapanyagokra és gyártásra, ha piacképes portfóliót nem tudnak prezentálni. Sajnos manapság nem sok érv szól a Nokia mellett, és szerencsére egyre kevesebb a fából faragott gondolkodású ember aki azért vesz Nokiát mert az "elsõ telefonom is nokia vót és eztet tudom kezelni mer könnyû a menüje".

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na akkor hogy ez az egetoen fontos problema vegre megoldasra kerult, lassan elkezdhetnenek versenykepes telefonokat is gyartani... Nem tudom ez a Symbian Belle mire lesz jo, szerintem sokkal inkabb az android fele kellene kacsintgatni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Lol

Dubstep csengõhang kerül a Nokia új mobiljaira

Minden bizonnyal szépen zümmögnek majd a sub-ok egy telefonból. :)

Biztos ki akarják spórolni a vibramotort a telókból...A basszus majd megoldja :P

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Lol

Dubstep csengõhang kerül a Nokia új mobiljaira

Minden bizonnyal szépen zümmögnek majd a sub-ok egy telefonból. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

sziasztok

az minek volna a jele, h a telefon gombjai sorra halnak be?
nokia e71 lenne a használt készülékem. természetesen gari után 2 nappal kezdi, és kb 1 hete 1-2 naponta 1-1 gomb csatlakozik a nem mûködõkhöz. rendszert nem látok benne, hangerõ emelés gomb nem jó, mellette a másik 2 - némító és csökkentõ mûködik. menü gomb nem jo és a naptár sem, a tuloldali névjegyek, üzenet mûködik. 1-1- betû és a törlés gomb pedig a billentyûzeten nem mûködik. sajnos az a bajom, h mikor a nokiába vittem még nem kezdett el rosszalkodni a qwerty részen kívül. miota megrendelték a bill-t, azota már a többi rész is haldoklik. érdemes pénzt ölni bele, mert igy már 2. alkatrésznél járok - bill+oldalso gombok, vagy hagyjam? megérné, mert tetszik annyira, de ha lavinát indít el a csere...akkor inkább vmi másik.

Szerintem a billentyûzet panel kezd meghalni a billentyûfólia alatt. Oxidálódhatott esetleg ha túl párás helyen lett használva. Szerintem 3-4 ezer körül megúszható a cseréje, billentyûzettel együtt meg olyan 6-7 ezer. Szerintem megéri ennyit költeni rá, nem olyan rossz készülék az. És ha megcsináltatod akkor úgy még akár el is lehet adni.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
sziasztok

az minek volna a jele, h a telefon gombjai sorra halnak be?
nokia e71 lenne a használt készülékem. természetesen gari után 2 nappal kezdi, és kb 1 hete 1-2 naponta 1-1 gomb csatlakozik a nem mûködõkhöz. rendszert nem látok benne, hangerõ emelés gomb nem jó, mellette a másik 2 - némító és csökkentõ mûködik. menü gomb nem jo és a naptár sem, a tuloldali névjegyek, üzenet mûködik. 1-1- betû és a törlés gomb pedig a billentyûzeten nem mûködik. sajnos az a bajom, h mikor a nokiába vittem még nem kezdett el rosszalkodni a qwerty részen kívül. miota megrendelték a bill-t, azota már a többi rész is haldoklik. érdemes pénzt ölni bele, mert igy már 2. alkatrésznél járok - bill+oldalso gombok, vagy hagyjam? megérné, mert tetszik annyira, de ha lavinát indít el a csere...akkor inkább vmi másik.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
háát érdekes. a meglévõ google fiókba nem enged belépni, újat viszont egybõl csinált a telefon. már csak szinkronizálni, és éljen.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
valamiért az istennek sem akar belépni a gugliba a friss kis androidom. szerinte a felhasználó nevem és jelszavam nem passzol. nomármost ez nincs így: ) jelszót is változtattam, egy az egyben úgy írom, ahogy van és mégsem. user error?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ace over wildfire anytime

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem tul sokat varok egy mobil kamerajatol, de azert egy 5 mpix cucc nagyobb, reszletesebb kepet kellene, hogy adjon.
WS-t szeretnek egy ideje es bizony tularazottnak tartottam en is...
az ACE es WS kozott tenyleg lehet gondolkodni

ergo 40 korulre fog lemenni az ara

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Wildfire S csöppet túlárazott, és ha megnézed az elõdjének az árát akkor abból lehet következtetni hogy mennyi lesz karácsony körül. Annyival nem jobb mint amennyivel többe kerül. Ha már Gio és Wildfire között vacilálsz akkor inkább Ace és Wildfire között vacilálj szerintem.
Nekem amúgy a galay 3 kamerájával sincs bajom....és szerintem a Gio is hasonló képeket csinál.
Galaxy 3
Galaxy Gio
A vaku tényleg jó dolog és hasznos. De nem hiszem hogy párhuzamot kéne vonni a megapixel és a minõség között.

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
öcsém Gio-ja csodaszép képeket csinál nappal.
éjjel még nem próbálta. az én Galaxy 3-am viszont ócska ratyi képeket csinál,le is kéne cserélnem :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
de azert a sima 3 vs 5 mpix+vaku???

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
+1 a Gio mellett, a barátnõmé tökéletes, stabil rajta a gyömbérkenyér és elegáns.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy