Ok én hiszek neked, de a leírtak alapján tényleg nagyon peches ember lehetsz ha 3x minta alapján is ez a véleményed. Ne érts félre és senki más se tegye nem akarom védeni a telefont csak mert nekem is ilyen van, de én az általad leírtakat nem igen tapasztaltam. Bevallom az enyémen vannak apró mikrofagyások, ha live wallpapert használok. De ezek a mikro fagyások nem zavaróak és azonnal eltünnek ha statikus hátteret használok (pl a bringám van most betéve).
Én nem vagyok telefon b*zi, de azért összenéztem pár ismerõsöm telefonjával. Amik szóba jöhettek hogy közel azonos szinten vannak, azok a GS, iP4. A GS véleményem szerint elmaradt, csak iP4 volt ami megtudta volna szorongatni, de az hímes tojás ehhez képest ezért mégsem. A kétmagos kütyükhöz még nem volt szerencsém kivéve egy LG-t, de annál meg vicc volt hogy a 2 mag nem volt képes olyan röccenés nélkül futatni a N.O.V.A-t és NFS-t mint a Defy az egy magjával.
Ja és még valami. Kérlek árúld el, hogy neked hogyan sikerült megkarcolni az üvegét ahogy írod és hogyan ázott be?
Pardon, csak még mielõtt elfogultsággal vádolna bárki, akkor eszembe jutott 2 hiba a telefonnal kapcsolatban.
1,A gyári FM rádió vacak és nekem folyton fagyott. Ez akkor volt a legjobb, amikor a bejövõ hívást és a rádiót egyszerre hallottam
2,A gyári Bluetooth-al csak fogadni tudtam, küldeni sehogy sem. Még a lehetõségét sem kínálta föl.
3,A gyári média lejátszó és a böngészõ kb. semmire sem volt jó.
Ezeket a hibákat azért felejtettem el, mert simán kiküszöböltem õket azzal, hogy a marketrõl leszedtem azt ami tetszet és mûködik. De hát pont errõl szól egy androidos készülék. Kapsz egy gyárilag alap kütyüt ami net nélkül csak egy telefon. Aztán felmész vele a netre és olyan alkalmazásokkal szabod személyre ahogy neked tetszik. Ezzel gondolom nem mondtam újat