Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
vendég_Charon_*
Posted 2011. November 30. - 09:17
Nem tudom, hogyan lesz kesobb, de alig hasznalok widgeteket, latszik, hogy szifonhoz vagyok szokva. Kicsit tulzasnak tartom, hogy ugyanazt a funkciot kapasbol 3-4 fele modon is el tudom erni. De legalabb gyors, gordulekeny, szep es szepen tesztreszabhato (default allapotban, market nelkul is).
/me happy
Keres/kerdes: Valaki tudna kolcsonadni egy t-mobil halozatban (is) hasznalhato telot karacsonyig? Eleg, ha a hivas funkcioja mukodik, SIM kartyam persze van.
(lehetoleg Bp-n)
Koszonom!
Posted 2011. November 29. - 10:19
6070 az még egy agyonüthetetlen készülék volt. Azt azért tegyétek el tartalékba, ha még mûködik.nokia 6070-est váltana le, mert megfertõzte az érintõképernyõs láz.
olyat kerestem, aminek érthetõ, magyar menüje van, és a samsung féle touchwiz3 jónak tûnik
Szolgáltatónál veszed a telót vagy függetlenül?
Star 2 létezik 2 kártyásba
Ez már droidos, de a hölgyeknek ez szokott tetszeni.
Ezek függetlenek.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. November 28. - 23:50
olyat kerestem, aminek érthetõ, magyar menüje van, és a samsung féle touchwiz3 jónak tûnik
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. November 28. - 21:57
Sok baj nincs vele. Eddig egyet hoztak be hogy megadta magát, de szerintem ott nem a telefon volt a hibás. Tudása árával arányos, kijelzõje kapacitív és kellõen érzékeny. Szerintem ha mamád megbirkózik az érintõkijelzõvel és a menüvel akkor nem lesz sok baja vele.cindercone82 téged is megkérdezlek: samsung star II ? vállalható? anyámnak.
Posted 2011. November 28. - 20:28
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. November 28. - 14:26
Akkumulátor hibával küzd a Lumia 800 - Mobilarena Okostelefon hír
Posted 2011. November 28. - 09:38
mondj már párat, hogy mitõl jobb vagy rosszabb az Android? Anno erõsen gondolkoztam a 4-es almán, de árérték arányban és ip64 miatt is a Defy lett, amitr nem bántam meg.
0 tapasztalattal nem akartam reagálni erre, de így pár nap távlatából írok pár dolgot. Az Apple-tõl azért pártoltam el, mert sok dolgukat meguntam. Kezdjük a felhasználói felülettel, ami nekem nagy vesszõparipám, hiszen ezt látom minden nap. Egyszerûen a halálig unalmas. 4x4 ikonkialakítás évek óta. Ez 4-5 éve meg jó volt, másolták is sokan, de ma már ellépett mellette mindenki. Az Androoidban olyat alakítasz ki, amilyen tetszik. Nekem ez a Sense felületem van, nem sz*rral gurigázik Nagyon látványos, nagyon szerethetõ és megfelelõen erõs vas alatt piszok gyors is. Aztán itt van az oprendszer nyitottsága. Ez az iPhone-ról nem mondható el. Ennek vannak elõnyei is, meg hátrányai is. Elõnye, hogy szabadon cserélhetõ, rengeteg az un. fõzött ROM a neten, amit önjelölt fejlesztõk dobnak össze, optimalizálva a rendszert (processzor-memória-vga tuningok, akkumulátor üzemidõ növelése ezen 3 finomhangolásával, felesleges dolgok kigyomlálása, stb.), cserébe persze okozhatnak instabilitást. Ez az iPhone-ról nem mondható el. Beton stabil. Cserébe "ez van, ezt eszitek". Az 5.0 rendszer óta elképesztõen csapnivaló az akksi üzemideje. Megoldás: kapcsold ki az új fícsöröket és azzal ismét beáll a normális akksi üzemidõ. Köszi. Ez jobb az androidban, itt ha jelzed a fejlesztõ felé, akkor viszonylag gyorsan reagál rá. A market részen sok az átfedés, én az android marketben is megtalálom a számításomat, de tény, sok a szemét és az optimalizálatlan cucc (gondolok itt pl. a kijelzõ felbontásra). A fizetõs programokkal itt sincs gond. Apple market nagyon minõségi, nagyon kényelmes, nem lesz kompatibilitási gondod vele sose. Maguk a telefonok között értékállóságban nagyon nagy szakadék van. Alapanyag felhasználtságban és összeszerelésben a HTC nagyon komolyan nyomja, legalábbis a prémium készülékeit. HD2-m is volt, most Sensation-öm van, mind a kettõ minõségi. HD2-t a bátyám örökölte meg, és a mai napig nem lötyög, nem zörög, nagyon szépen dolgozik. A Sensation pedig az iPhone-hoz hasonlóan fém és üveg, nagyon precízen összerakva. Viszont nem értékálló készülékek. Ha android csúcs készüléked van és mondjuk 1 év után akarod egy gyártó aktuális csúcs készülékét megvenni, akkor keményen fizetned kell érte, mint a katonatiszt. Az iPhone-t 1 év után drágábban adtam el, mint amennyi az új ára volt...
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Egyik alternatívám egyébként a Defy+ volt még, ha esetleg nem ment volna el az iPhone Azt kell mondjam, hogy nem bántam meg a cserét.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. November 28. - 08:29
Szerintem elég egyértelmû hogy a különadót mi fogjuk megfizetni és nem a részvényes fogja eladni a tengerparti nyaralóját.Ha már tarifák, kíváncsi vagyok a telenor mit alkot jövõre.
A T íme: Ki fizeti a különadót? - kockablog
mondjuk én épp most váltok át hozzájuk, céges...
vendég_Charon_*
Posted 2011. November 27. - 23:52
A T íme: Ki fizeti a különadót? - kockablog
mondjuk én épp most váltok át hozzájuk, céges...
Posted 2011. November 26. - 17:31
Van olyan csomag ahol van túlforgalmazás érdemes azért figyelni....Szerintem már sehol sincs. Legalábbis Telenornál nem fizetek ilyet, és épp néztük az elõfizetéseket a Vodánál, ott sincs
Posted 2011. November 26. - 14:26
Elég sok ismerõsömnek van, és én is egyetértek ezzel az aránnyal. Szobizmusról meg annyit, hogy múltkor 1es bmw-n (nálam a sznobság etalonja) láttam almamatricát. Számomra ezért az ályfón sosem jöhet szóba...Szifon szinte mindentõl külön kategória...egy gyártó egy készülék. ára és tudása olyan kategóriába pozicionálja ami szerintem csak kevés embernek lehet racionális döntés. Merem állítani hogy a szifont használók 80 százaléka nem tudatos vásárló, és nem használja ki a készülék 80 százalékát. Ergo 20% az aki nem rongyrázásból,divatból,sznobizmusból vesz ilyen készüléket, és tényleg ki tudja/akarja használni.
...
Posted 2011. November 26. - 14:25
Ha a megbízhatóság is szempont akkor melyik márkát, készüléket ajánlod?
Posted 2011. November 26. - 14:24
Szerintem levonja a havidíjból, plusz amit sokan nem figyelnek, hogy a témobilnál a mobilnet kvázi korlátlan, csak mondjuk a 250mega után lecsökkentik 32kb/s-re a letöltési sebességet, nekem már volt ilyen, és annyi hogy az oldalt nem egybõl hozza be, hanem 5-6mp alatt.
Túlforgalmazási díj sincs, de azért olvasd el.
Szerintem már sehol sincs. Legalábbis Telenornál nem fizetek ilyet, és épp néztük az elõfizetéseket a Vodánál, ott sincs
Posted 2011. November 26. - 14:23
Posted 2011. November 26. - 13:38
WayteQ tab-> használtam wayteq PNA-kat és jók a tapasztalataim, és árultuk is õket és garanciáls szempontból sem rosszabb a többi gyártónál. Én ha veszek táblát akkor az ilyen lesz, csak a 7"-os. HDMI van rajta, billentyût+egeret kezeli (USB-n hub-on keresztül is és BT-on is). Útközben nézegetni rajta ezt-azt elég, ha meg otthon vagy akkor TV-re projectorra kötve+ bill+egér és akkor normál irodai PC fíling.Igen az E6 érintõ képernyõs is. Ez a WayteQ tab nem néz ki rosszul, csak ki tudja milyen a márka... Lehet, hogy hülyeség, de nálam ha mobil, akkor Nokia, 8 év alatt használtam el 2-t (6230 és e51), bár akkoriban egyik sem volt olcsó készülék, tehát lehet, hogy más márkák drága mobiljai is tartósak. Az iPhone meg azért került a látókörbe, mert Apple...a Ipod-om is messze az eddigi legjobb lejátszóm. Láttam ismerõst iPhone-t kezelni, nem tûnt rossznak az érintõ képernyõ...
Az Op. rendszer igazából mindegy, szerintem 1-2 napa alatt bármihez hozzá lehet szokni
dzosnhee, ennél a MediaMania csomagnál írja, hogy pl. 10 sms van a csomagban (meg 250 mb nethasználat),, tehát ha mondjuk 15 sms-t küldök, akkor a plusz 5-öt hozzáadja a havidíjhoz, vagy a 10-en felülieket levonja a lebeszélhetõ 3000 ft-bõl?
"nálam ha mobil, akkor Nokia" -> NA EZT HÁNYSZOR HALLOM HETENTE És csak mosolyogni tudok ezen a kijelentésen ismerve az utóbbi évek garanciális visszajelzéseit, és a mostanában forgalmazott készülékeik anyag/technikai fejlettség/tudás/ár/támogatás alapján. Maradjunk annyiban hogy 8 éve még a Nokia és a megbízhatóság között tudtam párhuzamot vonni, ma már ez koránt sincs így. Mellesleg érdemes megnézni a HR intézkedéseiket amikrõl az utóbbi idõben sorra cikkezik a sajtó. Erõsek a leépítések, ami kicsit Siemens szagú kezd lenni. Leépítik, leolcsózzák, eladják.
Szifon szinte mindentõl külön kategória...egy gyártó egy készülék. ára és tudása olyan kategóriába pozicionálja ami szerintem csak kevés embernek lehet racionális döntés. Merem állítani hogy a szifont használók 80 százaléka nem tudatos vásárló, és nem használja ki a készülék 80 százalékát. Ergo 20% az aki nem rongyrázásból,divatból,sznobizmusból vesz ilyen készüléket, és tényleg ki tudja/akarja használni.
"Az Op. rendszer igazából mindegy" -> örülök ha így gondolod mert akkor elég tág szegmensben válogathats. Én speciel a Symbiant nem bírom kezelni, számomra abszolút logikátlan és rugalmatlan.
MediaMania csomag-> nem akarok belepofázni, de ha elolvasod amit leírtál akkor meg is válaszoltad kérdésedet:"10 sms van a csomagban (meg 250 mb nethasználat)" "lebeszélhetõ 3000 ft" ami lebeszélhetõ azt logikusan sms-re nem használhatod. Akkor úgy lenne feltüntetve hogy 3000 Ft ami SMS-re és beszélgetésre használható fel. És akkor nem lenne külön feltüntetve a 10 ingyen sms
Posted 2011. November 26. - 13:32
Túlforgalmazási díj sincs, de azért olvasd el.
Posted 2011. November 26. - 11:17
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. November 26. - 10:55
Az Op. rendszer igazából mindegy, szerintem 1-2 napa alatt bármihez hozzá lehet szokni
dzosnhee, ennél a MediaMania csomagnál írja, hogy pl. 10 sms van a csomagban (meg 250 mb nethasználat),, tehát ha mondjuk 15 sms-t küldök, akkor a plusz 5-öt hozzáadja a havidíjhoz, vagy a 10-en felülieket levonja a lebeszélhetõ 3000 ft-bõl?
Posted 2011. November 26. - 00:49
szal esetleg android?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 25. - 22:13
hát ezaz, nem tudom, hogy való-e nekem az érintõ képernyõ....
e7 ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való