Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

na ha már itt tartunk:
nem kifejezetten bringás telefon kellene, de mi az, ami a mai technika állása mellett mondjuk 50 ezerig jónak mondom JÓ-nak számít. kell: hosszú készenlét, értelmes menü (motorolát ne említs) massziv felépítés és szép kijelzõ.

edit: használban, ofkorsz.

Az imént említett M65 nekem nagyon tetszik!!! Mindig is a siemens ütésállója volt nekem, de megmaradtam az M35-nél, mert nem vagyok vlm telefonbuzi és sajnálom rá a pízt... De most totál meghalt és aszomtam, hogyha sikerül az eléletimatekvizsgám, akkor szarok rá, veszek egy telefont, kb hasonló igényekkel/feltételekkel... Talán az ütésállóság volt a legfontosabb és a nokia nekem drága volt, ezért ez lett, de nekem iszonyat teccik!!! Mindenkinek ajánlom! És a kijelzõje, mint a kékfödõs-lóbroki... JÓ NAGY!!! :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor valaki tudna segíteni, ugyanebbõl az Siemens M65-höz is!? Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Azért nem látsz mert már nem tartják a boltok a duplasimes hátlapokat, ugyanis mióta a szolgáltatók bevezették az egységes percdíjakat mindhárom mobilhálózatba 1 darabot nem lehet eladni belõlük. Nekem is csak az van ami beragadt.
Holnap utánanézek lehet-e még elõásni ilyet.

ÚÚÚÚÚÚÚ nagyon megköszönném...
kéne nagyon fater céges telefonjába...mindenhez láttam már itthon de 6310i-hez még sehol...
ha van vagy tudsz szerezni feltétlenül szólj!!
köszi:)
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hali!
ha eljössz megkapod ingyen a beszereléssel stbvel együtt.
Üdv: voti

hmm, hát izé nagyon jó ajánlat köszönöm szépen :)
(csak van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem pécsi & környéki vagy)
deha télleg "csak be kell pattintani" akkor esetleg posta? :P
természetesen az én költségemre.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
voti: elõ lehet még ásni jó állapotú 3210-est?

Mádörnek kéne, mióta az kinyiffant neki, nem birja megszokni az uj telefonjait... akár nokija,akár nem...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na ha már itt tartunk:
nem kifejezetten bringás telefon kellene, de mi az, ami a mai technika állása mellett mondjuk 50 ezerig jónak mondom JÓ-nak számít. kell: hosszú készenlét, értelmes menü (motorolát ne említs) massziv felépítés és szép kijelzõ.

edit: használban, ofkorsz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Lenne egy kérdésem:
Itthon látott már valaki nokia 6310i-hez kétkártyás hátlapot?
mert létezik, de én még itthon nem láttam...

Azért nem látsz mert már nem tartják a boltok a duplasimes hátlapokat, ugyanis mióta a szolgáltatók bevezették az egységes percdíjakat mindhárom mobilhálózatba 1 darabot nem lehet eladni belõlük. Nekem is csak az van ami beragadt.
Holnap utánanézek lehet-e még elõásni ilyet.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Nekem volt egy Nokia 6210,de annyira lelazult a hátlap,hogy egy idõ után már nem érintkezett az aksi, így kikapcsolt,de olyan rendszerességgel,hogy használhatatlanná vált a telefon.Most 6610i van.

Egy kis kontakt spray egy régi fogkefére, azzal adj neki rögvest megjavul, ha nem akkor az aksi a rossz. Ha zavar a lötyögése tegyél pzs-t közé. Persze a 6610i picit jobb megoldás.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

nekem meg ponthogy hiányzik a rezgés 3210-bõl...
órán, vagy discmen hallgatása közben
de tekerés közben ne is zavarjanak ;)

Hali!
Örömmel látom, hogy van egy topik ahol estleg én is segíteni tudok nektek, mert a bringás témákban még egy darabig biztosan fordítva lesz. Azaz a ti segítségetekre szorulok.
Szóval van egy kis gsm boltom + szervizem immár harmadik éve...
@Lord_Leslie: már legalább 1 éve nem adtam el vibramotort 3210be, de azelõtt nagy szám volt, vitték mint a cukrot. Anno a Nokia 2féle 3210est gyártott rezgõst meg nemrezgõst, persze mo.-ra jó vót az utóbbi is, gondolom 2 Forinttal ócsóbb volt. A Te telcsidbe is ott a helye a vibrának, csak be kell pattintani! Szerencséd van 1db-om megmaradt, és mivel eladni már biztosan nem tudom, ha eljössz megkapod ingyen a beszereléssel stbvel együtt.
Üdv: voti

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaaa.. úgy még nincse' csak elméleti szinten jáccottam vele, hogy ilyen hevi metál jelleggelkeretezem a kijelzõt... :-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nem úgy... lánctányérosan ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ittn van a tesztye:

http://mobil.hix.hu/...a_timeport.html
csak enyimé szürke, de szeretem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez jóóó

én is ezért tartogatom még a 8110i-met...
ecce még sokat érhet és akkor mi nagyot szakítunk!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ööööö képet róla :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ehhe, lehet, kicsit OFF, de megmagyaráztam némbernek, mé' nem veszek másikat a gehedt motorOLÁH' tájmportp7389 helyett:
nem öreg, RETRO BAzme'! :afro:
gondolkodtam, ragasztok rája valami keretet szétvágott lánctárnyérból s még kúl is lesz...

..azt hiszem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem most épp 3100van megint eddig jó mert tudta mire számitsak pici bir egy hét meg pár napot.
de eddig is mindig kifogtam jókat:
r310 csak agumi lerohadt róla de az miket kapott
8110i-mátrixörület
7110-szintén
3510-eladtam de ezis jó volt,de a trácsa fék jobb!!
3100 lett mert eladtam mást is
simens xxx ami skorpios reklám volt-akkor is féket vettem belöle
akkor egy alap t210?az jó volt az infra miatt
aztán most 3110 ez teccik
mostemg ez van és jóó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nekem meg ponthogy hiányzik a rezgés 3210-bõl...
órán, vagy discmen hallgatása közben
de tekerés közben ne is zavarjanak ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az én siemens st60 -amban meg nem lehet kikapcsolni (vagyis én nem birom) a rezgést. idegesit.

Ja ON: bringáznék is vele, csak nincs kereke.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_zsiber_*

vendég_zsiber_*
  • vendég
Nekem is T610-esem van.Nem csúcsmobil,de a célnak megfelel.Nekem nagyon bejött.

:cool2:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bátyám meg ma vett bizományiba kártyafügetlen 3510i -t 14ér, de állítom 1 karc sincs rajta.
3210 est meg 5ér dobálnak.. (nem értem az olyan embereket akik alcatel-el járkálnak)