Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Huhh, hát nemtudom, hogy mit bírnak az ütésálló telók, de az Ericsson T10 az hivatalosan nem az. De hogy az miket bír!!! Suliban halálra ítéltünk egyet, kétszer "leejtettük" (2 és fél emelet zuhanás), + egyszer izomból és mé gutána is mûködött!!!! Aztán végigfociztuk 500 méteren, majd kiraktuk a villamossínre, ahol a hannoveri villamos áldotta meg... és alig ment péppé! (persze már nem üzemképes, de nem lett belõle papír!!) Az aksinak a cellái egybemaradtak!!!! Ezek után a suliba többen kijelentették, hogy veszünk normális t10-est:) bringázni tökéletes, és szaréhugyé kapható! Minnyá fel is tolom a fotókat képtárra!
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Hali!

Ugyan nem bringás telefon, de 6600-val van valakinek tapasztalata? Elõre is kösz!
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ja és természetesen ez eredeti gyári ericsson.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
albertfish: Hivatalos T-Mobilos ár: 14000,-
Nálam 10000,-
Ebben benne van: elõlap, billentyûzet, antenna, hátulja, aksifedlap rögzítõcsavarokkal. Szóval a teljes külseje új lesz.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
conor1326: o.k. legközelebb hozok, és szólok ha jöhetsz érte.

albertfish: nemrég még volt T-Mobilos havernak, próbálom elérni, de nagyon dolgozik. Ha sikerül szólok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
voti
lehet nincs már de ha megnéznéd hogy az r310es cápához van-e teljes burkolat?!
elõ meg hátlap kéne...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Most hívtam a nagykert van még nekik a kézi átkapcsolósból néhány darab. Árban is tudom tartani amit ígértem, csak azt kérem akkor szólj ha tutira el is viszed! Általában heti egyszer megyek a nagykerbe, tehát legalább egy héttel elõtte írj ide vagy pü, mert a freemailt ritkán olvasom, a többi e-mail címem meg február 1-el megváltozik! Addig is: kisalag-gsm@invitel.hu az újat meg majd megadom.

hello
akkor 1db kéne:)
az tuti hogy kell, csak fix idõpontot nem tudok hogy mikor tudunk menni érte...
de amint lehet és lesz is, megyünk:)
köszi
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

A Siemens M65 kifejezetten bringás telefon, de itt a kistesója a T-Mobile Dominó akciójában 24990-ért a CXT65! Tudásban, méretben kb. ugyanaz, kijelzõje ugyanaz! Hosszú készenlét: 300 óra. Értelmes menü: van aki kifejezetten szereti a Siemens menüket :-/ a masszív felépítés inkább az M65-re jellemzõ.
Ami miatt érdemes megfontolni: gyakorlatilag ugyanaz mint az M65 kivéve a strapabíró burkolatot, árban viszont annak 60%-a. Most olcsóbb mint az egyszerûbb CT65.

Asszem robtól indult a dolog... És már jó régen... Nekem M65-öm van és csak jót tudok mondani róla. Tényleg strapabíró. Nagyon. Sajnos már teszteltem is. De bírja. Kiesett a kocsiból, miközben az még nem állt... Hehe... És a kijelzõje tényleg nagyon szép, meg rettenetesen nagy. Egyetlen egy dolog nem igaz... A hosszú készenléti idõ. Mondjuk ha nem használod, akkor sokáig bírja, de ha nyomkodod, fényképezel, stb... Sztem jóval gyorsabban merül, mint eddig akár melyik telóm. Bár nem csoda... Szinte egy TFT-s monitort kell üzemben tartania. :D:D:D De ennyi pénzt lazán megért nekem is, pedig telefonra mindig sajnáltam költeni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Most hívtam a nagykert van még nekik a kézi átkapcsolósból néhány darab. Árban is tudom tartani amit ígértem, csak azt kérem akkor szólj ha tutira el is viszed! Általában heti egyszer megyek a nagykerbe, tehát legalább egy héttel elõtte írj ide vagy pü, mert a freemailt ritkán olvasom, a többi e-mail címem meg február 1-el megváltozik! Addig is: kisalag-gsm@invitel.hu az újat meg majd megadom.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
pff...
így jártam...
mind1, majd megkérdezem fatert kell-e még neki...
estére megtudom.
köszi hogy szóltál;)
Autist Team:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

ó nagyon köszönöm.
majd beszélek faterral hogy mikor tudok menni, sztem hétvége körül.
EZER köszönet:)

Láss csodát, eladtam. Pedig szerintem vagy másfél éve ott lóg. Ha még szükséged van rá szólj mielõtt jössz, mert rendelnem kell másikat.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

na ha már itt tartunk:
nem kifejezetten bringás telefon kellene, de mi az, ami a mai technika állása mellett mondjuk 50 ezerig jónak mondom JÓ-nak számít. kell: hosszú készenlét, értelmes menü (motorolát ne említs) massziv felépítés és szép kijelzõ.

edit: használban, ofkorsz.

A Siemens M65 kifejezetten bringás telefon, de itt a kistesója a T-Mobile Dominó akciójában 24990-ért a CXT65! Tudásban, méretben kb. ugyanaz, kijelzõje ugyanaz! Hosszú készenlét: 300 óra. Értelmes menü: van aki kifejezetten szereti a Siemens menüket :-/ a masszív felépítés inkább az M65-re jellemzõ.
Ami miatt érdemes megfontolni: gyakorlatilag ugyanaz mint az M65 kivéve a strapabíró burkolatot, árban viszont annak 60%-a. Most olcsóbb mint az egyszerûbb CT65.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
8110i retró már!?
az még híres is mert filmben is volt :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hali tamaska!
Bocsesz a késlekedésért, 3féle kábel van:
1. utángyártott ami GPRS internetezésre, és bizonyos szervizfunkciókra használható. Másra nem! 100% biztonsággal nem sikerült kideríteni, hogy ez megegyezne a G6610 cikkszámú kábellel, de szerintem az lesz. Feltöltött kép Itt egy kép róla: http://www.mobiltele...&partneraz=9999
2. utángyártott USB-s ugyanazt tudja mit az elõzõ: http://www.mobiltele...&partneraz=9999
3. gyári eredeti siemens kábel, adnak hozzá gyári szoftvert is. Csak hát az ára Feltöltött kép Feltöltött kép Ez az:
http://www.mobiltele...&partneraz=9999
Üdv: voti

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
iiiigen, ez olyan G6610 kábel, jah. Azt mondta a szervizes a tmobilban, hogy elvileg netezésre való, de gyakorlatilag meg minden egyébre is lehet használni. namost nekem ez a minden egyéb lenne a fontosabb. Ja, azt mondta, hogy csak szoftver kérdése a dolog. De pár fórumban már rákérdeztem, és ott nem tudtak segitni. uh már kicsit letettem a dologról. ebbõl következik, hogy egyáltalán nem sürgõs. (jövõ péntek is jó)

amugy csak arra kellne, hogy van itt a gépemen vagy 1giga .mid formátumú fájl (csengõhang gy.k.) és esetleg ráwarezolnék a tellára egy párat. meg képeket.

szal szoftwer download linket kérek. (conor: a tieid nem segitettek sajn)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

(nem is tudom mikor láttam utoljára mûködõ 3210est).

Bocs nem úgy értettem, csak az összes jó 3210/3310/3410 est kivitték ukrajnába és erdélybe. Egyébként az ajánlatod nem rossz csak várjunk még 5-10 évet vele mert még nem elég retro Feltöltött kép

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

(nem is tudom mikor láttam utoljára mûködõ 3210est).

eggyezzünk meg.. nekem van egy RETRO jól müködõ telefonom.. adj helyette egy mittomén.. 3510i -t :D de csak újba dobozosan :D
és köszi majd utána járok a dolognak.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz a sok infót és fáradalmat... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
kolyok8: 2PÜ ment.

Lord_Leslie: Valahol itt a fórumon olvastam h valaki fel volt háborodva mert a magyar kerékpárüzlet ugyanannyiért árulta az 1-2 éves kifutott modelleket mint amikor az még újdonság volt, viszont nyugaton ezeket erõsen akciózzák. A 3210-es rezgõsítése is minimum 1-2 éve kifutott buli már. Annak idején 2500-3000 Ft-ért ment! Viszont annak a szerviznek amelyiknek megmaradt vibramotorja az is ajándék ha beszerzési áron elviszed, mert eladni garantáltan nem fogják már. Azért írtam ezret mert sztem az a boltnak is Neked is megéri, kis munkával keres 400at ahelyett, hogy kidobna 600at. Alkudj!!! De ha jössz továbbra is fenntartom az ajánlatomat, mert már ajándékba sem kell itt senkinek (nem is tudom mikor láttam utoljára mûködõ 3210est).

tamaska: G6610 kábelrõl csak annyit írnak hogy internetezésre való. Ettõl még lehet h kéne mennie de az is lehet h nem, nem tudom. Megpróbálok egy kicsit utána járni a dolognak. Bocs de péntek elõtt nem igérem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Voti: sikerült találni valamit? (Boccs a sürgetésért, de vizsgaidõszak van, ráérek nagyon :) és érdekel a dolog...)