Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
6600m van, 32megás káryával, és nem fogy el a memória mert az SMSeket, képeket, progikat a kártyán tartom, és nem a belsõ memórián.
az akksija pedig 1 hétig kibírja, a gyorstöltõvel meg másfél óra alatt feltölti.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

kiforratlan,instabil szoftver,magas ár,kevés fejlesztés,Symbianos telefonjai folyamatosan halnak meg és azoknak kevés a memóriájuk,alacsony akkukapacitás(6600 650mAh,míg a mostani SDA-m 1050 mAh).Nekem is volt több Nokia telefonom,tudni kell együttélni a hibáikkal,de a kérdés az h érdemes-e? a Windows oprendszer betonstabil,nagy memo,nagy kapacitású memóriakártyákat is minden további nélkül kezel stb

Ez igen! nem tudom ezt mire vélni de tessék:
Asszem miután eltelik pár hónap ingyenes szoftverfrissítéssel ki van javítva a hiba, sõtt ha ilyenkor veszed már nincs baja. A kevés fejlesztésrõl csak annyit, hogy mai napig nyúlja a többi gyártó a technikáját, és pl. a 900-1800-as hálózatot õk fejlesztették ki.
Egy meghalt symbianos noikáról nem tudok, de ha van akkor is csak ujratelepítés, és kész. Az legtöbbnek a memóriája bõvíthetõ, de amelyiknek nem annak nagyon lement már az ára. A legtöbb nagyon stabil Abszolút bõvíthetõ, (nem csak a memória) ennyi hibája mindennek van, és ne merd azt mondani, hogy a windozze-os telefonok gyorsak stabilak és könnyen bõvíthetõek, mert most azonnal szörnyet halok. (és segítek politikusi pájára juttatni, mert ez egyszerûen nem igaz!!!)
Ja és a hosszú ideig tartó készenlét is a nagy részére igaz.
Nem akartam védeni ezt a céget, csak ez egy kicsit ferde és élettelen beszólás volt. Bocsi.
Az alsó kategória mindrgyikbe szar (<-3100/3200)

Ride everywhere.

.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ezerötért lehet venni...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
aham!

es a nicd-s ill nimh-s akksikkal ellatott telcsik nem kapcsolnak le?
bar szvsz csepptoltessel el mehet a vilagba ha olyan ertek van beallitva.

a 6230i-nek a billentyuzete kellene
mert 6230-ason a kozepso gombot megnyomni nem mindig sikerul.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
remélem a 6230i-t a voda is befogja hozni..
õk úgyis alávernek majd a T és a P árainak/60e/.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Biztos egy 3100, vagy 3200-ásra gondolsz, mert környezetemben hat féle nokia van és mind jól mûködik (évek óta.)

Ezekhez már létezik stabil szoft, viszont a 3220 egy kalap sz...
Ja és 6230i-t sem vennék még.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

nekem egy 6210-em log alan dölón a tolton.
semmi gond

en ugytom lekapcsol a gyerek ha feltolti.

A 6210-en Li-ion akku van, az kikapcsol ha feltölti. Az Alca OTE-n Ni-MH vagy Ni-Cd akku van, az átmegy csepptöltésbe. Ezért írtam, hogy figyelni melegszik-e;).

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Albertfish,kiforratlan,instabil szoftver,magas ár,kevés fejlesztés,Symbianos telefonjai folyamatosan halnak meg és azoknak kevés a memóriájuk,alacsony akkukapacitás(6600 650mAh,míg a mostani SDA-m 1050 mAh).Nekem is volt több Nokia telefonom,tudni kell együttélni a hibáikkal,de a kérdés az h érdemes-e? a Windows oprendszer betonstabil,nagy memo,nagy kapacitású memóriakártyákat is minden további nélkül kezel stb

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem is tök bevált eddig az öszes(8110i,7110,5210,3100,3510,5140)

a mostani 5140 is nagyon bevált lassan egy fél éve megvan és nagyon tetszik.igaz a 4MB memória nagyon kevés...

ezt nem is lehet bõvíteni szóval marad igy ahogy vagyok...

de nagyn jól eltalált az öszes Nokia telefon,kíváncsi lennék mi bajod van vele!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Biztos egy 3100, vagy 3200-ásra gondolsz, mert környezetemben hat féle nokia van és mind jól mûködik (évek óta.)

Ride everywhere.

.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én a Nokiával végeztem asszem egy életre ,elásta magát nálam :S

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem egy 6210-em log alan dölón a tolton.
semmi gond

en ugytom lekapcsol a gyerek ha feltolti.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Köszi! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Az állandó töltõvel való használat csak az akkut károsítja, ha annak már úgyis vége van akkor mehet. Én azért figyelném, hogy nem melegszik vagy púposodik-e (elvileg van benne védelem). Viszont a töltõ nem ad akkora áramot amekkorára az adóvégfoknak szüksége lenne, tehát ha az akksi tovább romlik elõfordulhat, hogy ki fog kapcsolni hívás közben.
Másik lehetõség, hogy ceruzaelemmel vagy tölthetõvel használod. Az OTE-ben megvan a helye feltéve, hogy az igazi régi féltégla (bocs), mert az újabb dualbandbe már nem fér bele.
A harmadik lehetõség az, hogy kiadsz 1790Ft-ot:
http://www.speedshop...eraz=9999&lang=

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hi azt szeretném kérdezni, hogy egy õs régi telefon, asszem alcatel "ban taccs ízi", vagy mittom én mi, bírja-e, ha állandóan töltõre van dugva, mert hogy egy veztékes telefont kéne helyettesítenie. Az akkuja már atom szar, de töltõre dugva mûködik. Csak gáz-e, ohgy ha állandón rajta van?! Illetve napi kb 7-8 órát kéne üzemelni, és az alatt lenne mindig bedugva... Lehetséges?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Eddig 2+áfa volt de valaki azt mondta, hogy emelték. Nincs infóm róla. Az újnak vinnie kell az 1 gigát.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

errol mi velemeny?
mp3 jatszasosdi miatt.
http://index.hu/homa...ozhato_addikcio

szeretjüüüüük. nagyon :D

gamestar-osok azt írták róla, hogy kb egy hónapig volt náluk, de ebbõl kb nettó 1 óra volt amíg nem volt használva. ha valaki letette, akkor a másik felvette, és max ha lelõtted akkor lehetett elszedni tõle.

addikció, nagyon jól írják.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg egy kerdes!
azaz ?
van ugye egy 6230-som
O2-s tehat no gari
2eft lesz a frissites
vehetek bele 1Gb-s vagy csak 512MB-s kartyat
hirtelen tole vennek vmit
http://stores.ebay.c...idZ2QQpZ9QQtZkm

ha jonak itelitek es vkinek kell vmi meg ettol a fazontol akkor szoljon.
(vagy vmi mas es akkor osszeallunk)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
igen vettem eszre
hip-hop eltunik a kep aztan visszajon zene hallgats inditasa elott.

errol mi velemeny?
mp3 jatszasosdi miatt.
http://index.hu/homa...ozhato_addikcio

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Lor a 3.12 elég rakoncátlan szoft:) volt nekem is ilyenem arra ráférne egy frissítés.