Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
igen, a menu mindig csak rosszkor sikerül...

nem értem miért jók ezek a mütyûr minden irányba nyomodó gombok
bezzeg a jó kis régi színtelen nokiák, azok voltak a jók

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gyóóóó
az szivas
ugy en sem talaltam magam sose
bar felvenni ment de a menu gomb semmikepp

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ohh, hogy véletlen 2szer is ezt nyomtam egymás uán? lehet.. köszi
hiába, nem szereti a kesztyûs kezet...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem a menu gombbal kell felvenni
hanem a zold 'kagylo'-val

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Véletlenül nem kihangosítás funkcióval veszed fel a telót?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
szerencsés ember vagy :D bár az aláírásod után egy motorola menüje gyerekjáték :D

én meg itt az egyszerû nokiával is szenvedek. nem tudja valaki, hogy kell 6230on kikapcsolni a kihangosítást? :D kezd kissé érdekes lenni, pl utcán...

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

még nem hallottam fehér embertöl pozitívumot a motorola menükkel kapcsolatban.

Fehér is vok meg pozitív véleményem is van: szal itt van egy;)
Most megköveztek?;)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Én az utóbbi 7en sajna rászorultam a mobil internetre,amikor is két gépet volt alkalmam használni egy nokia 6230 és a saját e398. A tapasztalat:félóra net használat után mind a kettõ restartolt és a nokia még azt is közölte rendszeresen a weblapoknál (még wapra optimalizáltnál is!), hogy a mem megtelt;ami azért is volt igazi poén mert volt benne egy teljesen üres mem kártya... Ez a restart megszokott a netnél?

A mot menüi tényleg furán vannak megszerkesztve,de sztem meg lehet szokni és ha lassan is,de fejlõdnek (volt v2288am,az télleg rémálom volt!). Ami pedig a fejlõdésre sarkallja a motot az nem más, hogy egyre komolyabb piaci résszel rendelkeznek;ennek megtartása pedig erõfeszítést és fejlesztést kíván.Sztem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
volt motorolám. kettõ is.
nem lesz még egy......

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jajj, hát a T720i az tényleg fura egy valami. amikor még új volt, akkor nagyon szerettem volna, mert akkor még a rácsatlakoztathatós kamera jó dolognak számított, meg szép nagy kijelzöje volt. Aztán a lakótársam vett egyet. egész délután nyomkodta, majd ideadta nekem, hogy deritsem már ki hogy kell vele üzenetet írni, meg ilyenek. azt hiszem azóta se tudja az összes funkcióját használni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
A motorola menürõl ennyit:
Mikor az elsõ T720i-t hozta be hozzám valaki eladásra kamerával, akkor szépen kipróbálgattam minden funkcióját mint mindig ha telefont veszek, majd rácsatlakoztattam a kamerát és vártam a csodát... Semmi. Elkezdtem a menüben keresni a fényképezõt, de mivel öt perc elteltével sem találtam, kérdeztem a gazdiját, hogy hogyan mûködik a kamerája. Õ vagy tíz percet keresgélte, majd közölte, hogy nem tudja. Mondtam neki, hogy csak akkor veszem át ha ki tudom próbalni. Erre õ: hát akkor hazaviszem és ha megtaláltam visszajövök vele. Másnap büszkén jött is hogy megvan. A játékok menüpont alatt van. Amúgy a V300, V525, V600 sorozatra nem éppen jellemzõ a stabil szoft.

lor a 7110ben még volt anyag, azt legalább lehetett barkácsolni (igazi mechanikai mûszerész munka), de ezek...

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Nekem egy V547-em van. Tényleg nem valami jó a menüje... Viszont egész jó minõségû képet csinál, a kijelzõje is egész jó ebben az árkategóriában szerintem. Meg egész jól szól. Csak nem értem mért kívül van rajta az antenna!? Jah és nem használ valaki Sharp TM 100-ast?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
még nem hallottam fehér embertöl pozitívumot a motorola menükkel kapcsolatban.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mer tapasztalatom alapján, és elmondások alapján is mazoistáknak való a menüje.
ahhoz képest siemens egy álom:-)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
A motorolát miért nem szereti senki? Stabil az op a design sem undormány és kellõképp funkciógazdag.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
aktiv flip atka
a 7110 ota semmifele hasonlo telefon nem veszek!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
A szétnyitós samsungokban sorra halnak be az átvezetõ szalagkábelek és általában együtt cserélhetõek a kijelzõkkel. Így pl. egy E700 szalagkábel cserét megúszol 25-30 eFtból. Másfél évnél tovább egyik sem bírja...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de nem csak a német autó romlik, tehát...:-) ebben úgyse tudtok meggyõzni..:-) bármi másban igen.
jo, tudom hogy nem crt:-D csak hasonlat. viszont ténylegesen látható képfrissítése van neki

samsung meg igen, design függõ, de ésszerü menü, és túlélõ telefonok.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
egyetértek, csak nem mertem ilyet írni, ide :D ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en most nem vennek nemet autot!
ez mar nem az

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer