Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Jééé msot nézem, ahhoz csak sima csillagcsavarnyúzó kelll :)
Bocsesz,.. aztem az a "specko" klucs...
NAhh hzzá is látok.. :D

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Ohh köszönöm a segítséget, majd megpróbálom, csak nemtudom, hogy hoovaraktam a klucsomat, (mert régebben vettem) ilyen "telefonos" kulcsot...
Voti: MOst jÖn az 1000. üzid! :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Fogj egy sim kártyát, nem a kicsit hanem a nagyot, amibõl kitörtded a kicsit. Reszelj le az egyik sarkánál a vastagságából úgy, hogy ék alakú legyen. Most van egy szétszedõ célszerszámod :). Szedd ki az akkut, tekerd ki a két csavart a hátlap aljánál, majd a célszerszámodat told a hátlap alatt a telefon aljától felfelé végig mindkét oldalon úgy, hogy a hátlap lepattanjon.

Ha a kezedben a leszedett hátlap nézd meg mi a gond. A hátlapon lévõ kamerafedélnek egy kis kapcsoló nyelvét át kell kapcsolnia ha nyitod-zárod azt. Lehet, hogy letörött a kapcsoló nyelve, akkor szerviz, de lehet csak szétugrott valami.

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Háth,..egy mákszemnyit látszik... :(
Amúgy meg kb 0,5m-rõl kicsúszott a kezembõl,..tehát nem is lendületbõl repült...:'(
Ez azért kicsit furcsa nem?:S (K750i rõl van szó...) :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát elöszöris legközelebb ne dobáld.. :)

gondolom látszódik a sérülés nyoma?
ha nem akkor gari
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts

na mesélj :)

GYáhh anyám!!!!
NEmhiszitek EL!!!!!! :(
Kajak 2napos volt a telóm, elejtettem, és azóta nemmûkxik a kamera:(
Azt írja ki hogy nyisa ki az objektívtakarót, közben megmár levan húzva:S
Mitcsináljak?
HELP!!!!!!!!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
mindenképpen nyomia....?a 2 közül inkább a 3230

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
köszi

a sima tehát a klassik versenyez egy 3230al...

Árban ugyan anniy lenne hasonlójó állapot,nem tudok dönteni,egyik felén a jó kamera másikon meg a stereo mp3,de ott eggyel régebbi az op...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
n-gage kérdésben otthon vagyok!Volt nekem mindkettõ!:D
Igen mindkettõ okostelcsi!Sok-sok különbség van köztük!
A QD jobban a játékra való míg a sima,amolyan fiatalos sokat tudó!
http://www.n-gage.co.../home/home.html
A QD-nek sajna nincs mp3-as csengõhangja ez rosszul van kíírva!Alapból nem kezeli az mp3-at,de progival utólag igen!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Hoppá albertfish elfelejtettelek, de a tmobilos kollégát megkérdeztem õ is vakarta a fejét erõsen. Ngage különbség passz (www.telefonguru.hu), de persze Symbian mindekettõ.

Begbie érdemes több boltot is felkeresni és kérdezõsködni, ha el akarod adni. Ha valahol akad egy ázott darab, annak pont ez a donorja. A bolt helyétõl függõen akár 15-20ért eladható a kettõbõl öszzerakott telefon és még marad egy komplett burkolat meg pár apróság. Próba cseresznye :).

szerk: jobb is ha hagyod, max fél-egy év és behal megint.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Köszönöm szépen a válasz!
Hagyom akkor a fenébe szerintem, nem fogok bajlódni vele.

Ha egyébkéne tip-top állapotban van, akkor adnak érte valami formális összeget vajon?
Like a rock...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Üdv Begbie!

Sajnos nem sok jó hírt tudok mondani. Az E700 egy rossz konstrukció. A flexkábelre rá vannak forraszva a kijelzõk és egymásnak háttal össze vannak ragasztva. A kijelzõk ugye üvegbõl vannak, a kábel pedig valami mûanyagból (többek közt). Lehet kapni külön flexkábelt kijelzõk nélkül, de erre rá kellene tudni forrasztani a két kijelzõt úgy, hogy ne olvadjon el. Elõtte azonban szét kéne szedni az összeragasztott kijelzõket úgy, hogy ne törjenek el. Van aki ezt meg tudja csinálni! Minden tiszteletem az övé! Én nem tudom! Aki ezt megcsinálja általában majdnem annyi a munkadíja mint a komplett 2LCD+flexkábel együtt. Meg is érdemli.

A kopasz flexkábel 5e (munkadíj nélkül)
A 2LCD+flexkábel valahol 18e körül van munkadíj nélkül (ha pontos ár kell szólj)

rbence

rbence

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
én n-gage-dzsel nyomom

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Hali!

Egy kérdés, fõleg voti-hoz, vagy akinek már volt hasonló gondja:

Samsung E700 átvezetõ szalagkábel csere kb mennyibe kerül? Megéri megcsináltatni egyáltalán?

Köszi!

Beg
Like a rock...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a 2 n-gage között mi a külömbség?
ez ugye symbianos?szal okostelefonként lehet használni,nem csak játszani!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
igen...
szal eléggé érthetlen a dolog..

köszönöm

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Ilyennel még nem találkoztam:chin:.
Ha szét-össze csúsztatod nincs változás? A felsõ részen lévõ gombokkal (zöld, piros, fel, le, jobbra, balra, c) nincs gond?
Ha valamelyikre is "de van" a válasz, akkor szerencséd van és a két részt összekötõ szalagkábel a hibás. Ez könnyen, gyorsan, kb. 6eFt-ból javítható. Ha mindkét kérdésre "nincs" a válasz, akkor talán kijelzõ csere (20eFt) segít, de holnap megkérdem a tmobilos kollégát, nála több fordul meg mint nálam.

edit: és pont szembõl meg teljesen 100%-osan jó???

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
egyik kedves ismerõsöm telója /smsung d500/furcsásokdik.kijelzõvel lehet gond,mert nem lehet rajta látni szinte semmit,nagyon halványan éppen ki lehet venni hogy mi van rajta,de ha nagyon merõlegesen nézem akkor viszont tisztán látszik.

Valami ötlet hogy mi lehet vele és h mennyi ezt javítani?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na mesélj :)

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Hy all! Gondoltam beköszönök... :)