Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
HTC alap, jó szervizháttér,könnyû tuningolhatóság,stabilan stb(Volt HTC Typhoon,Tornado,_TyTN,Artemis,most van Trinity)
E-ten-t sokan szidják (bizonyos típusait)

Asus is elég jó szerintem,de még nem használtam

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
asus p535 nek vannak széria problémái?

aprobb hibákrol találok infot másik forumokban, de tul sok használt készülék van eladó.

pda-ban a htc-k vagy az e-tenek jobbak lennének?

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Üzemmód beállítás: Menü/eszközök/üzemmód és ott a neked megfelelõ. Nekem alapból automata volt a bill.zár, bár adott idõ után aktivál. Nincs hozzá leírásod? Bár sosem jutottam végig rajta, elég hosszúra sikerült :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Ja, hol lehet kapni bronz elõlapot hozzá? A google steelt ad ki, az alap fekete meg nem igazán bejövõs.:)

ROSE nem bronz és sok helyen kapni, kb 5E. ,de nokia márkaboltban biztos van
Sei, soku Si.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Hali! Az e51 telefonban hogyan tudom megnövelni az ikonok méretét? Hogyan tudok automatikus billentyûzárat bekapcsolni? S hol van a 6230asnál megszokott tárgyalásüzemmódhoz bármi hasonló, mármint, olyan profil amikor rezeg, nem csörög, max villog? Miképpen tudom elérni, hogy a pc-n futó skype felismerje, mint headset? Azt hiszem több kérdésem a telefonhoz hirtelenjében nincsen.:) A segítséget elõre is köszönöm.

Ja, hol lehet kapni bronz elõlapot hozzá? A google steelt ad ki, az alap fekete meg nem igazán bejövõs.:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
HTC Touch Diamond mmmmm

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Velem még soha...de nekem Sony Ericsson-om van..!:D :D :bananadan

Nem irigyellek ;)

De magamat sem: :D
Motorola F3 :D De legalább nem bukok sokat ha összetörik, elázik, megkarcolódik ;)
Mondjuk most nincs is olyan telefon ami nagyon megmozgatná az ember fantáziáját...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Huh,gyerekek,vettem végre egy értelmesebb telefont mint amit eddig használtam.
Egy barátomtól vettem nokia 6233 készülék még érvényes garanciával.
Nos mi történik?Letörik az a kis kapcsoló ami a ki-be kapcsolásért felel.
Nem a szétszedhetõ borításról,hanem a telefon zöld lapocskájáról,amihez nem
férhetek hozzá mint civil ember,mert torx-os.Meg én minek szedjem szét mikor nem vagyok szakszervízes.
Kivel fordult már elõ ilyen?Gyakori?Vagy én vagyok "mázlista"?

Velem még soha...de nekem Sony Ericsson-om van..!:D :D :bananadan
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Huh,gyerekek,vettem végre egy értelmesebb telefont mint amit eddig használtam.
Egy barátomtól vettem nokia 6233 készülék még érvényes garanciával.
Nos mi történik?Letörik az a kis kapcsoló ami a ki-be kapcsolásért felel.
Nem a szétszedhetõ borításról,hanem a telefon zöld lapocskájáról,amihez nem
férhetek hozzá mint civil ember,mert torx-os.Meg én minek szedjem szét mikor nem vagyok szakszervízes.
Kivel fordult már elõ ilyen?Gyakori?Vagy én vagyok "mázlista"?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

létezhet az, hogy régebbi (>4-5éves) sim kártyával többet fogyaszt ugyanaz a telefon? vagy ez csak urban legend?

Szerintem inkáb az utóbi állitás az igaz.Vagyis nem hiszem hogy a sim kártya kora(az állapota már inkább) annyira befolyásolná a telefon üzem idejét,én 4év után cseréltettem ki az elsõ sim kártyámat de nem vettem észre hogy a telefonom többet fogyasztott volna persze azért lehet benne valami.:chin:
Amúgy szerintem egy sim kártyát nem érdemes hosszú évekig használni 2-3év után érdemes kicseréltetni pláne hogy ezt a szolgáltatók ingyen elvégzik és 2-3 év alatt a simkártyákat is szokták fejleszteni pld gyorsabb lessz,több kontaktot(névjegyzéket) sms-t lehet tárolni rajta stb.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts
létezhet az, hogy régebbi (>4-5éves) sim kártyával többet fogyaszt ugyanaz a telefon? vagy ez csak urban legend?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A nokia e51-m 5 napig gond nélkül bírja, átlagosan használom.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

nokia 6300 készenléti ideje másnál is ilyen szegényes (2-3 nap)?
sok helyen olvastam errõl, elvileg a v5.0 szoftver esetében jobb (volt) a helyzet. vkinek ötlet, tipp, tapasztalat?

szerintem újabb telefonok között nem nagyon fogsz olyat találni, amelyik két-három napnál tovább bírja, ha használod is. barátnõmé néha kibír 5-6 napot is, de akkor tényleg alig használja és alig beszélünk. ami ritka, fõleg hogy egymás között ingyen:D enyém átlag két napig bírja, mondjuk nagy és érintõs a kijelzõje, meg használom is rendesen, zene is szokott menni hangszóróról, meg kb napi egy óra körül pofázok rajta.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts
nokia 6300 készenléti ideje másnál is ilyen szegényes (2-3 nap)?
sok helyen olvastam errõl, elvileg a v5.0 szoftver esetében jobb (volt) a helyzet. vkinek ötlet, tipp, tapasztalat?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Az tény hogy a nokia sehol sincs hangzásban egy sonyhoz képest de igy legalább nem fogja kifujni feszt a menetszél a bal fülemböl a fülest:D pedig az sem agybadugos tipus hanem csak alap hagyományos de lehet nem veszödök vele hanem költök keveset a jó öreg w800ra vagy veszek egy újabb s.e.-t legfeljebb adig nem szól zene menet közben és nokia fateré lessz mint ahogy eredetileg terveztem csak hát a nokiával pörgössebb jobb a netezés
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Hali szerintetek
van remény arra hogy egy 3110-hez kapjak jobb fülest mint a gyári alap sztereo headset nem kéne über f@sza csak ne esen ki a fülböl meg picit szólhatna is jobban álítólag nem létezik de hátha mégis:D
legrosszab esetben átforrasztom a sonyt:)

Szerintem majdnem biztos hogy nem,de bár ne lenne igazam.
De ha meg a Sonyt forrasztod át még akkor sem
Az ok egyszerü,a Nokia sosem fogja utólérni a Sony(Ericsson)-t hangzás minõségben szerintem.:(

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Hali szerintetek
van remény arra hogy egy 3110-hez kapjak jobb fülest mint a gyári alap sztereo headset nem kéne über f@sza csak ne esen ki a fülböl meg picit szólhatna is jobban álítólag nem létezik de hátha mégis:D
legrosszab esetben átforrasztom a sonyt:)
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Nokia 5500

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
valaki látta azt a videót youtube- on, ahol különféle teszteknek(sörberakás, 1.-2.-3.-4. emeletrõl leejtés) vetik alá az egyik nokia-t, csak már nem tudom melyik az... Ti sem? (a keresõben nem találom...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
pont hogy ugy kell tolteni a lithiumost, hogy nincs csumara lemeritve, hanem valamennyi meg van benne

bar nekem a HTC konyveben is irtak az akksi formazast, pedig ez is li-ion. sot, asszem a n6233-nal is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F