Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2008. August 22. - 20:29
semmi extra, de telefon.
bluetooth, headset... egy 20asér? naná..
http://www.pannon.hu...etooth_headset/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. August 22. - 19:50
külön-külön számítógéppel mindketõ zajmentes és szép hangot produkál oda vissza.
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2008. August 22. - 19:46
Posted 2008. August 22. - 19:34
Posted 2008. August 22. - 19:29
Sony ericcson w380i rõl vélemény/tapasztalat?
létezik valmi oldal, ahol a felhasználók írkálnak az adott telefonról véleményeket?
Szerintem nézd meg a www.mobilarena.hu-t.
Posted 2008. August 22. - 19:23
létezik valmi oldal, ahol a felhasználók írkálnak az adott telefonról véleményeket?
Posted 2008. August 21. - 09:50
nõi telefonnak melyiket érdemes választani a következõ közül, és miért?
Motorola K1, Motorola W377, Nokia 2760, Samsung SGH-F250, Samsung SGH-J700, Samsung SGH-M620, Sony Ericsson K530i, Sony Ericsson K660i
nincsenek nagyon speciális szempontok
Posted 2008. August 20. - 17:04
Mennyit szánna rá?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. August 20. - 16:19
- qwerty billentyûzet v. full érintõképernyõ
- GSM
- GPS
- WLAN
- legalább 1.5 Mpixeles kamera
Szóval ez a minimum, persze jó lenne ha mindezt megbízhatóan tudná és normális minõségben...márkahûségrõl szó sincs, jöhet bármilyen ötlet...
Én történetesen Nokia E71-et favorizálnám, de hátha tudtok vmi olcsóbb jó megoldást...
Posted 2008. August 06. - 05:37
Jah,mindjárt vettem is,aztán törzsvendég voltam vele szoftfrissítéseken Mindig megkérdezték, hogy mire használom,aztán fél óáig csóválták a fejüket.Utolsó nokiám volt hehhemikor kijött nagy szám volt
most önvédelminek jó.
ha olcsó telefon kell, lehet kapni negyed akkorát ugyanannyiért, azonos tudásút, ha meg okos, akkor ez hogy jön képbe?
mellesleg fele olyan gyors, mint egy symbianos SE... pedig hát ugye, az sem épp gyors, SÕT
-=B.B.B.=-
Posted 2008. August 05. - 22:12
Kaptam örökbe. Egyik fórumtárstól.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. August 05. - 22:12
most önvédelminek jó.
ha olcsó telefon kell, lehet kapni negyed akkorát ugyanannyiért, azonos tudásút, ha meg okos, akkor ez hogy jön képbe?
mellesleg fele olyan gyors, mint egy symbianos SE... pedig hát ugye, az sem épp gyors, SÕT
Posted 2008. August 05. - 21:48
-=B.B.B.=-
Posted 2008. August 05. - 20:43
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. August 05. - 19:50
lol:D post of the day:D:Dilyen kapcs.?
http://img6.tar.hu/b...e2/35698549.jpg
morze még lehet belõle:)
http://lamivill.com/...j2_z15g1703.jpg
Posted 2008. August 05. - 19:41
Posted 2008. August 05. - 19:28
Posted 2008. August 05. - 19:04
Posted 2008. August 05. - 16:36
a bajomra,letörött a kibe kapcs gomb.
Lényeg,visszajött,nem tudták megcsini,más baja is volt és nem vállalták.
Lényegebb tele a telefon számokkal.alábbi képen van két forrpont.
ha összeérintetem valami fémmel bekapcsolódik?
be tudom még kapcsolni valahogyan?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2008. July 26. - 20:24
Üzemmód beállítás: Menü/eszközök/üzemmód és ott a neked megfelelõ. Nekem alapból automata volt a bill.zár, bár adott idõ után aktivál. Nincs hozzá leírásod? Bár sosem jutottam végig rajta, elég hosszúra sikerült
De van, s igen, hosszú:$
Sikerült megnövelnem a betûk méretét,köszönet érte:)
Feltettem a fring nevû progit, amivel van msnem, skypeom, s ez öröm boldogság faktor:) A számomra meglepõ s egyben érthetetlen dolog, hogy miképpen létezik az, hogy nem találja meg a telefon a linksys wlan b-s routerem, mikor mindenki mást megtalál a környéken:( Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hátha kihagyták volna a 811b-s wifi támogatást netalán a nagy finn gyártó mérnökei, de állítólag nem. Találkozott már valaki hasonló problémával? Van olyan, akinek mûködik a 811b-s wifi?
A másik érdekessége a telefonnak, hogy hiába tettem bele az sd kártya sounds nevû könyvtárábaömlesztve csak zenét, de az mp3 lejátszó gyári program képtelen léptetni, az okát egyelõre még nem értem, azt sejtem, hogy más nevet kell adnom a kártyán található könyvtárnak, de ez elég nevetséges lenne..
A sim kártyát közvetlenül nem tudtam böngészni, át kellett másolni a tartalmát a telefonba, lett volna egyszerûbb megoldás, vagy tényleg csak ez az egy út van?
Az symbian s60 sajátosság, hogy nem képes értelmezni a telefon 30as telefonszám esetén a +3630as elõtag lehagyásával beírt számokról beérkezõ hívásokat? Amennyiben nem, hol kéne ezt orvosolnom?
Régrõl megmaradt a motorola e398 gyári headset/fülese, aminek a hangzásával meg vagyok elégedve, alig vártam, hogy használhassam ismét, erre nem ismeri fel headsetnek a telefon , s így mononak hat a telefon, hiszen a bal csatorna helyén -ilyen eszközök esetén- a microfon található. Ehhez esetleg valami tipp? A gyári headset csatlakozó alakilag látszólag teljesen megegyezik ezzel a panasonic termékkel:(
Ami viszont boldogító, s mindjárt le is kopogom, h eleddig fagyásmentes a kapcsolatunk...
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???