Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

wtf
elõbb jött mindenkinél a Jézuska?:)

nem, csak mp3lejáccóval nem lehet telefonálni,)
w950-en csak a lényeg nem mûködik...

amúgy bme-n a chmax-ban a gruiz vagy gruizkonyha wifik mûkszenek elég jól:D regisztrálni majd csak a laptopot. de elég sok hálózat van már, ami megy ott a környéken. holnap ha nem felejtem el, kipróbálom kint. ja a gellérten van jele a corvinusnak... bár nem tudom ogy seggig érõ hóban ki akar majd telefonról wifizni kint:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
wtf
elõbb jött mindenkinél a Jézuska?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
No, ma elmentem körülnézni mobiléknál.
És hazajöttem egy E51-gyel.
Abszolút elnyerte a tetszésemet, majdnem mindent végignyomkodtam rajta már és teljesen meg vagyok elégedve vele. :)
Persze ez csak az elsõ délután tapasztalata...

Edit:
TripleB: elég olcsón jutottam hozzá, mert platinakártya + hûségnyilatkozat. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ez csúcs....:) Jöhetne nekem is egy ilyen Touch,de valószínû még egy darabig nem "növöm" ki a Trinity szolgáltatásait.
Szóval jó választás,Zoltán ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ájfón helló:

Feltöltött kép

http://www.htc.com/w...t.aspx?id=64796
(Csak a mostani, lassan 4 éves telefonom húzza ki addig, amíg ez ideér... Valószínûleg nem fogja.)
"In idem flumen bis non descendimus"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nem értek hozzá, de valószínûleg igen, könnyen megmondja a MAC-ed, meg szerintem belül egy kis matrica is van a számmal. vagy ha más nem, akkor havernál vagy valahol csatlakozol az õ hálózatához, és ott a router adminfelületrõl kiolvasod, hogy mi a számod...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Dave!

BME-n úgy van, hogy regelni kell a MAC számot.
Gondolom egyszerûen elõcsalható a telefonból és akkor tudom használni bent is.
Ugye?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Igazából nem tudom, mi érdekel :)
Most egy 2003-ban vásárolt 6600-m van, akkor az ugye "csúcs" telefonnak számított, de mostmár lassú és vastag :).
Szeretnék haladni a korral és venni egy vékony, elegáns, de sokat tudó telefont.
Ahogy nézem, ez eléggé megfelel a kívánalmaimnak.

Talán az érdekelne, hogy mennyire kényes, ugyanis ennek nem cserélhetõ a burkolata (pl ha jól összekaristolom...).

De ha van valami negatívum, ami kiderült a telefonról, azt elmondhatod :)

Dave! Ez a wifi azt tudja, hogy pl a BME-n netezek? Elnézést a láma kérdésért, de nem igazán vagyok otthon a mobiltémában :)
White Horse

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én is az e51et néztem ki a k800i ellenfeleként...igazából a k800i multimédiás funkciói jobbak, de az E51 wifije engem jobban vonz, azt ki is használnám..

edit: igen, ahol van nyílt wifi hálózat, vagy tudod a zárt kódját, akkor tudsz vele netezni...meg nettelefonozni is, van hozzá célszoftver.

a tesztek az oldalsó gombokat emelték ki, mint negatívum, illetve a kamerát...de a leggyorsabb nokia processzor van benne, meg office, minden...ezért is néztem ki, de fõleg a wifi miatt, meg mert tetszik az acél ház.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kérdezz és válaszolok :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Nokia E51-rõl van valakinek tapasztalata?
White Horse

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts

de, zavar. csak nem nagyon használom. az agyatlanságai mondjuk jobban zavarnak, pl hogy lezárt billentyûknél nem lehet hangerõt állítani zenehallgatásnál, hanem ki kell nyitni és úgy lehet csak...
meg kellene hozzá egy normál füles (agybadugós),mert a gyári szarul-de-halkan szól és legalább kényelmetlen is.
amennyiért vettem, annyit megért. (45-edigital)

jajaja absz, nekem is akörül volt, füleshez meg kell egy 2,5 -> 3,5 átalakító aztán hadd szóljon ;)

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Amiket ajánlottatok az sem rossz, de jelenleg sztem ez a legjobb, amit találtam: http://www.vodafone....o/scool_hu.html

Jó van 300 HUF havidíj, ami nem lebeszélhetõ, de amúgy meg elég ócsók a percdíjak sztem...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Emberek, díjcsomagváltás/szolgáltatóváltás elõtt állok, mert a jelenlegi már botrányosan sz*r. Ki mit ajánl? Lehet bármilyen szolgáltató bármilyen díjcsomagja, akár kártyás, akár elõfizetéses. De ha elõfizetéses akkor olyan havi 1500 HUF-nál ne nagyon legyen több, mert túl sokat nem beszélek le...
Várom a tippeket és elõre is köszönöm.

trémobil eco. 1700, plusz 200 a számkijelzés (anyjukat) egészben lebeszélhetõ/smsezhetõ, utána sem vészes a percdíj.
link: http://t-mobile.hu/e...dijas/eco.shtml
nekem ez van, hozzá családbarát, így barátnõmmel gyak ingyen beszélünk (200óra), ez így 3700, a plafon eddig 5700 volt, de akkor sokat kellett pofáznom intézés miatt. el lehet szaladni ezzel is, de ha nem pofázol sokat, bõven jó.

Nem zavarnak a rettenetesen silányan mûködõ oldalsó és on/off gomb -ok ?
legnagyobb negatívuma a teloonak kb.

amúgy rulez!!

de, zavar. csak nem nagyon használom. az agyatlanságai mondjuk jobban zavarnak, pl hogy lezárt billentyûknél nem lehet hangerõt állítani zenehallgatásnál, hanem ki kell nyitni és úgy lehet csak...
meg kellene hozzá egy normál füles (agybadugós),mert a gyári szarul-de-halkan szól és legalább kényelmetlen is.
amennyiért vettem, annyit megért. (45-edigital)

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts

e51 megvéve. fekete változat. nekem csak az a bajom, hogy elképesztõ mértékben gyûjti az ujjlenyomatot.
de legalább van benne wifi ...

Nem zavarnak a rettenetesen silányan mûködõ oldalsó és on/off gomb -ok ?
legnagyobb negatívuma a teloonak kb.

amúgy rulez!!

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Emberek, díjcsomagváltás/szolgáltatóváltás elõtt állok, mert a jelenlegi már botrányosan sz*r. Ki mit ajánl? Lehet bármilyen szolgáltató bármilyen díjcsomagja, akár kártyás, akár elõfizetéses. De ha elõfizetéses akkor olyan havi 1500 HUF-nál ne nagyon legyen több, mert túl sokat nem beszélek le...

Szerintem nézd meg a Pannon 60-at.:chin:
Ez csak picivel több,de ez még tûrhetõ.

link:http://www.pannon.hu...pannon_60-1200/
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

• vendég

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja nekem is jóó volt!

most ájfon 2van,ez sem rosz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nekem február óta van meg, nem nagyon lassult. Az office ás pdf kezelésének már jó párszor vettem hasznát.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
thx
leszarom, ha lassul, elviszem sw-frissíteni, oszt le van tudva. erre van a 2év gari :D
és kurvára élvezem, hogy nem kell kikelni az ágyból az emilek megnézéséhez, mert a szomszédtól tudom lopni a netet :D:D:D
nem bántam meg, hogy megvettem. 50bõl kijött memóriával együtt.
amíg ki nem jön valami normális érintõs,fémházas teló, addig jó ez, fõleg ide falura :)