Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és komolyan sim kártyát cserélnél egy bringázás miatt?

Régen - mikor még tényleg hatalmas összeg volt egy mobil, akkor még lehet tényleg vigyáztak az emberek ennyire rá, de manapság, mikor az említett telefonok 990ft-tól kb 50e ftig mennek, úgy...

ja, és nem mindenki üzletember! :)

én egészen biztosan nem vagyok hajlandó visszatérni egy régire, csak mert elmegyek gurulni. sõt, még jól is jön a GPS benne, az email, a net, a játékok, akármi....
:) azért vettem, hogy nálam legyen.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Definiáld már nekem a bringás telefon fogamát légyszi.A 13 éves szomszéd kölyök n95-e az mi?;) üzletember a srác?

Bár e kérdés nem nekem lett címezve,de az én meglátásom szerint a bringás telefon egy olyan mobil eszköz amit valaki csak azért visz vagy hord magával hogy csak elérhetõ legyen vagyis bõven elegendõ a számára hogy csak hívás vagy sms tudjon a készülék..:wtf:

Pld:ha én bringázni(kikapcsolódni) megyek tuti hogy nem a SE K800i-met viszem megammal hanem csak a SE T250-et mert csak elérhetõ akarok lenni.:chin:
Szerintem kikapcsolódás nem egyenlõ a melóval vagyis ha bringázni megyek akkor elfelejtek melózni.
Sz*r is úgy bringázni hogy közben az ember email-leket írkál meg üzletet bonyolit nem?
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Halkan jegyzem meg hogy tényleg át kéne nevezni szvsz a topikot simán telefonosra mert binrás telefon 5 oldalanként 1× fordul elõ...

Definiáld már nekem a bringás telefon fogamát légyszi.A 13 éves szomszéd kölyök n95-e az mi?;) üzletember a srác?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Gyárifüggetlenül vettem; és azért adom el mert most hama kell az ára :( Nem új hanem régi telefon lesz helyette.

Az nem túl jó. Mobiloshoz szerintem ne vidd be, olyan összeget fog mondani, amin vagy sírsz, vagy nevetsz, de csak ha bírod a fekete humort...
Barátnõm telefonja 47 volt, 2 hónaposan már csak 15-öt ért volna, karcmentesen. 2év gyárigaris független készülék, minden tartozékkal.
Csak hogy mire is számíts kb...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Gyárifüggetlenül vettem; és azért adom el mert most hama kell az ára :( Nem új hanem régi telefon lesz helyette.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Muti!
Amúgy nem tudom miért írtad az árát :)
Egyébként ott sem annyi, megnéztem most direkt. Egyébként gsm boltokban egy tizessel felette van, csak az ott bruttó ár. Nem, nem vidékiekben.

én tegnap westendben láttam, ablakukon van egy poszter, hogy 63 helyett 43... csomó telefon volt ott 20e engedménnyel, w890 is pl, meg k850 65-ért...
azért írtam, hogy szerintem várj vele, mert nem éri meg most eladni. feltéve, ha függetlenül vetted, gyári garival. amúgy most sok "rendes boltban"vannak olcsóbban a telefonok, mint a köcsög, átverõs mobilosoknál. pl e51 extrem digitalnal a legolcsóbb, és ha cégre veszed, még az áfát is vissza tudod igényelni. határozottan tetszik ez a tendencia.:afro:

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

atneveztem. igy jo?

Nagyon tuti sirály lett.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
atneveztem. igy jo?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

SE márkaboltban 43...

Muti!
Amúgy nem tudom miért írtad az árát :)
Egyébként ott sem annyi, megnéztem most direkt. Egyébként gsm boltokban egy tizessel felette van, csak az ott bruttó ár. Nem, nem vidékiekben.

Halkan jegyzem meg hogy tényleg át kéne nevezni szvsz a topikot simán telefonosra mert binrás telefon 5 oldalanként 1× fordul elõ...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nem, ezt hívják tervezett és céltudatos vásárlásnak... ;)

Megvárom még megveszed és véleményt mondasz :) Wind helyett megveszem max :D

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Ezt hívják mazochizmusnak :)

Nem, ezt hívják tervezett és céltudatos vásárlásnak... ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

(Ordítva bár, de még bírom a jelenlegi telefonommal, csak õ nem nagyon bír már engem. Naponta többször beszélgetés _közben_ kifagyás az jó? ;))

Ezt hívják mazochizmusnak :)

-=B.B.B.=-

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Off:
Akinek C702re fájna a foga, pláne normális fülessel és memkártyával az érdeklõdjön nálam. :prosze:

Engem érdekelne a cucc,:lick:
ment privi ezzel kapcsolatban.
Üdv.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Azért gondolom a mûtrágya - és a vetõmagraktárban nem használod,így kizárt hogy akkora mennyiségû port kapjon mint ez az étcsoki :)
Anyunak fél éve van ilyenje és semmi baja az irodai használattól :D
Érdekes módon az se t610 nem porosodott be.

Zorg-nak és akit még érdekel a Touch HD

Kõdurva. A ~1 hónappal ezelõtt nagy visszhangot kapott francia nyelvû, 10 perces "videóteszt" óta láthatóan gyorsabb a szoftvere (és még mindig messze nem a végleges!) pedig a 480x800 pixeles display + TouchFLO GUI kombó izzasztja rendesen az erõforrásokat.
(Ordítva bár, de még bírom a jelenlegi telefonommal, csak õ nem nagyon bír már engem. Naponta többször beszélgetés _közben_ kifagyás az jó? ;))
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

most ez kapta meg a figyelmemet

Posted Image
Blackberry Storm

Hát csak az a csúnya, hogy a specifikációkban sehol sem tüntetik fel a WLAN-t, azért 2009-ben már elég szarvashiba lenne kiadni WLAN nélkül egy ilyen gépet :o

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Off:
Akinek C702re fájna a foga, pláne normális fülessel és memkártyával az érdeklõdjön nálam. :prosze:

SE márkaboltban 43...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most ez kapta meg a figyelmemet

Posted Image
Blackberry Storm
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Off:

• vendég

http://www.pdamania.hu/content/12902/

Végre! Ezzel a lépéssel remélhetõleg a Touch Pro ára 100 köré esik...lassan nem is lesz olyan elérhetetlen :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

hogyé mérik?

http://www.pdamania.hu/content/12902/

-=B.B.B.=-