Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2012. február 10. - 11:52
ez teccõs
Nem tud valaki olyan aplikációt amivel egérkurzort lehetne varázsolni a táblára?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2012. február 09. - 20:43
Írta 2012. február 09. - 14:12
Nem minden telefonban van ennyi tárhely Mondhatnám úgy is hogy a felsõkategóriát kivéve elég szerény belsõ memóriája van a telóknak. Egy alsó/közép kategóriás készülékben 100-250 mega a felhasználó által használható tárhely. Valószínüleg nem ez a kategória a célközönsége ennek a proginak. De azért furcsa, hogy egy Beautiful Widgets+ animációk együtt 8 mega ez meg majdnem 100. Ennek tükrében az is érdekelne hogy ez a 100megás widget mennyire veszi igénybe a készülék tárhelyén kívül a többi erõforrást(RAM,CPU és ezzel együtt az aksit).Nem értek túlzottan a telefonokhoz, fõleg nem tárhely szinten. Az enyémben 8 gb hely van, ezért nem értettem...
A táblámon biztos szépen mutatna, de meg vagyok elégedve a BW minõségével.
Írta 2012. február 08. - 22:17
Írta 2012. február 07. - 22:03
mert nonszensz hogy egy kényelmi alkalmazás egy widget akkora méretû legyen mint egy operációs rendszer. Ha mondjuk egy office alkalmazáscsomaghoz vagy egy fotósbolthoz hasonló tudása lenne akkor azt mondom hogy rendben.Az miért baj, hogy ekkora?
Ezzel a mérettel a legtöbb alsó/közép kategóriás telefonra fel sem fér! SD-rõl pedig nem illik widgetet futtatni mert alkalmasint megborulhat.
Írta 2012. február 07. - 20:59
Írta 2012. február 07. - 11:55
Konkétan a CM7.2 99MBhttps://market.andro...e=search_result Hát ez tényleg szép! De 96 mega?! WTF? Néhány gyengébb telefonon ennyi az egész rendszer
Ha leviszek 9,6 megára és jobb értékeléseket fog kapni akkor talán ki is próbálom....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2012. február 06. - 14:15
https://market.andro...e=search_result Hát ez tényleg szép! De 96 mega?! WTF? Néhány gyengébb telefonon ennyi az egész rendszerEz vajon miféle widget lehet?
Ha leviszek 9,6 megára és jobb értékeléseket fog kapni akkor talán ki is próbálom....
Írta 2012. február 06. - 09:26
Mizu, a morning show-t linkeled?Ez vajon miféle widget lehet?
A weather + biztos jelent vmit a sarokban...
-=B.B.B.=-
Írta 2012. február 06. - 07:28
Írta 2012. február 03. - 21:48
kb a nekem kitalált telefon. bár ha nem kéne a dual sim akkor a 303-ast venném, de igazából jó lesz ez is.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. február 03. - 09:20
Forgalmazzák! Függetlenül már adtunk el belõle. Sok tapasztalat nincs róla. gyakorlatilag egy C3-00 2 SIM hellyel.nem tudod véletlen a nokia asha 200 forgalomban van itthon hivatalosan, vagy csak kétes eredetû besyerezhetõ ?
köszi
Írta 2012. február 03. - 02:51
-=B.B.B.=-
Írta 2012. február 03. - 01:24
Próbálgassa az ember "
nem tudod véletlen a nokia asha 200 forgalomban van itthon hivatalosan, vagy csak kétes eredetû besyerezhetõ ?
köszi
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. február 01. - 09:53
Próbálgassa az ember nem arról van szó. De ott ahol ki van rakva és nem tart fel mást a hülyeségével amikor tudja hogy neten fogja megrendelni a kiszemelt telót. Mert amikor egy ilyennek kell mutogatnom egy telefont és mögötte hárman várnak az baromira bicskanyitogató. Mert az eladó a forgalomból él, nem abból hogy prezentálja a telefont annak aki tudvalevõ hogy nem szolgáltatónál akarja megvenni és nem is üzletben.A Monte szerintem is jó teló. Tesómnál is figyelem, évek óta milyen jól bírja.
Ez miért baj ? Azért vannak kirakva a telefonok, hogy próbálgasd õket. Nem ? De most már a nagyáruházakban (MediaMarkt, stb...) is lehet õket nyomkodni. Ez egy nagyon jó dolog. Megnézed pl. milyen a menü, lesz egy elsõ benyomásod. Azért egy telefon vétele évekre szóló, drága beruházás, amit minden nap használni fogsz. Nagyon nem mindegy, mit választasz. Szerintem az is durva, hogy az elsõ benyomásom a telefonról otthon van, mikor elõször kiveszem a dobozból. Nekem eddig nem sok telóm volt, nem vagyok az az évente cserélgetõ típus és volt, amit nem nagyon szerettem a menüje miatt. (Próbára nem volt alkalmam még akkoriban)
Munkatársam vett SE X8 -at. Õ sem tudta próbálni elõtte. Én még olyan béna menütrendszert nem láttam, nekem nagyon nem áll kézre. A tulajnak sem tetszik annyira de hát már megvette, lassan megszokta. Viszont a Samsung-ok elég jól kezelhetõek tûnnek elsõ kézbevételre is.
Ha valaki neten vásárol és nem tájékozódik elõtte akkor így járt. De tájékozódjon ott ahol a telefont veszi: NETEN!
Ez pont olyan mint amikor valaki megrendel egy alkatrészt bringához neten és aztán nem jó a méret vagy nem tudja beépíteni mert se szerszáma se szakértelme hozzá. Így járt kategória! A bringaboltban sem fognak neked kiselõadást tartani a fék légtelenítésérõl ha úgy mégy be hogy neten rendeltél egy féket és szeretnéd légteleníteni. Most csak mondta egy példát. De hasonló esetekben szerintem minden értékesítõ felteszi a kérdést, hogy "ha nem értesz hozzá akkor miért nem szakboltban szakembertõl vásárolsz?! Azért 2ezer forint különbségért? Na akkor ezt most ráköltheted szépen a légtelenítésre!"
Írta 2012. február 01. - 00:55
Ez miért baj ? Azért vannak kirakva a telefonok, hogy próbálgasd õket. Nem ? De most már a nagyáruházakban (MediaMarkt, stb...) is lehet õket nyomkodni. Ez egy nagyon jó dolog. Megnézed pl. milyen a menü, lesz egy elsõ benyomásod. Azért egy telefon vétele évekre szóló, drága beruházás, amit minden nap használni fogsz. Nagyon nem mindegy, mit választasz. Szerintem az is durva, hogy az elsõ benyomásom a telefonról otthon van, mikor elõször kiveszem a dobozból. Nekem eddig nem sok telóm volt, nem vagyok az az évente cserélgetõ típus és volt, amit nem nagyon szerettem a menüje miatt. (Próbára nem volt alkalmam még akkoriban)Nem mondom hogy menj be valami szolgáltatóhoz és tapizd meg õket. Bár az lenne a logikus. De gusztustalan.
Munkatársam vett SE X8 -at. Õ sem tudta próbálni elõtte. Én még olyan béna menütrendszert nem láttam, nekem nagyon nem áll kézre. A tulajnak sem tetszik annyira de hát már megvette, lassan megszokta. Viszont a Samsung-ok elég jól kezelhetõek tûnnek elsõ kézbevételre is.
Írta 2012. január 31. - 21:34
Nokiát veszek, eldöntöttem. Nem akarok pöcsölni sem az androiddal, sem a navigálással.
Érdekes módon, nekem ez a Monte az elsõ érintõs telefonom, de ez sérül a legkevésbé. Nagyrészt ezért is akarok újra érintõset, mert amúgy annyira nem szeretem. De nincsenek gombok, ami alá bemegy a kosz, vagy lekopik vagy bármi. Van egy nagy sima felület, ami nem akad bele semmibe, nem megy bele semmi. Az eddigi gombos telefonjaim mind szétestek , vagy rondán lekoptak, vagy a kettõ egyszerre. Az érintõsnek a képernyõjét kell csak óvni. Az enyémen még egy karc sincs, pedig nem irodában dolgozok. Csak a hátlap ahogy leér, ott kopott kicsit. Külsõ minõségben nagyon ott van ez a kis Monte.
Majd bemegyek a Telenorhoz gusztustalankodni. 17 éve vagyok náluk, vettem már náluk egy szatyor telefont, plusz az elõfizetések. Ennyit csak kibírnak. Meg van náluk is független készülék, ki tudja, akár ott is megvehetem.
Írta 2012. január 31. - 18:03
Defy biztos hogy lesz, csak most még kicsit kínzom ezt a 5230-at
Amúgy teljesen meg vagyok lepve, hogy eddig bírta...
Írta 2012. január 31. - 17:55
Azt azért leszögezhetjük, hogy a sör elég "rendszeridegen" minden telefonnak (még a strapatelókat is megviseli egy idõ után). Az 5800/5230 meg nem a legjobb konstrukcióBizony az érintõs telefonok sérülékenyek. Nekem egy Nokia 5800 nem bírta ki a korsó sörbe merítést. Pedig még képernyõ védõfólia is volt rajta. A mostani 5230-on nincs fólia, de még nem merült el sörben az elmúlt lassan 2 éveben... Pedig fesztiválokon elég gyakran megfordulok, bringázni is járok vele, meg szinte minden hétvégén teleportálok
Mondjuk most majdnem lecseréltem egy Defy-re
Meg gondolom nem az lett a baja a telóónak hogy a fólia alá bement a sör, inkább az alaplapot buzerálták a "söratomok".
Ilyen használat mellett lehet jól járnál egy Defy-vel. De lehet olcsóbban megúszod ha veszel egy csomag Durex-et
Írta 2012. január 31. - 11:57
Mondjuk most majdnem lecseréltem egy Defy-re