Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Már van telefonja, tehát az nem játszik Neki.
Viszont két headset-tel jól fog kinézni :D

PBG, én jót derültem rajta :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

akarok egy brutusz fulest. vezetes kozben jol jonne.

kerdes: van ket nokia BT-s telefonom, ha veszek egy darab headset-et, akkor azt hozza tudom paroztatni mindkettohoz es amelyik csorog azzal hasznalni mindenfele varialas nelkul?

masreszt: nokia markajut szeretnek, de felmentem a hivatalos honlapra es van nekik kb 39 fele. miben kulonboznek ezek egymastol?

nekünk nem mûködött

megoldás 1 : 2 szett, és mind a 2 füledbe rax :)
2, lemondasz a nokijáról. veszel egy kö...g samsungot ami kezel 2 kártyát
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Ilyenkor annyira felmegy bennem a pumpa... :mad:
Végig!
Én is szagolnék "ájfón szmók"ot

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Én szerinted mit írtam le? Nem ugyanezt? Az üzemidõ és a dizájn az árra vonatkozott,amivel Tamaska által leírtak második részére reagáltam.

Oké,bocsi akkor én meg a kérdés elsõ(fõ) részére válaszoltam.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Üdv mindenkinek.
Szerintem meg a dizájnnak meg az üzemidõnek ehez semmi köze,inkább az van hogy a BT füles egyszerre csak egy készüléket kezel,vagyis csak egy telefonnal komunikál.

Én szerinted mit írtam le? Nem ugyanezt? Az üzemidõ és a dizájn az árra vonatkozott,amivel Tamaska által leírtak második részére reagáltam.

-=B.B.B.=-

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Egyszerre két készülékhez nem tudod használni szerintem, ha erre gondoltál. A különbözõ üzemidõk és a dizájn más, meg simán kifizeted a nokia nevet.

Üdv mindenkinek.
Szerintem meg a dizájnnak meg az üzemidõnek ehez semmi köze,inkább az van hogy a BT füles egyszerre csak egy készüléket kezel,vagyis csak egy telefonnal komunikál.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Egyszerre két készülékhez nem tudod használni szerintem, ha erre gondoltál. A különbözõ üzemidõk és a dizájn más, meg simán kifizeted a nokia nevet.

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akarok egy brutusz fulest. vezetes kozben jol jonne.

kerdes: van ket nokia BT-s telefonom, ha veszek egy darab headset-et, akkor azt hozza tudom paroztatni mindkettohoz es amelyik csorog azzal hasznalni mindenfele varialas nelkul?

masreszt: nokia markajut szeretnek, de felmentem a hivatalos honlapra es van nekik kb 39 fele. miben kulonboznek ezek egymastol?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nekem egesz gyors a gepeles, foleg ha 2 kezzel es fektetett bill.-el csinalom, na meg persze ekezet nelkul... Az lelassitja a dolgokat :)
Szerintem a sima is eleg jol hasznalhato, nekem kb 1 het volt megszokni, hogy batran gepeljek, nem rontja el...
Az elejen halalbena voltam en is... Fura ugye hogy nincs fizikai hatara a gomboknak...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Én egész múlt hétig azt hittem, hogy lehetetlen, amikor is két napig együtt csücsültem egy géppuskakezû szlovák gyerekkel egy mítingen. Nos, nem hittem a szememnek, de lehet. :) Nekem soha nem fog menni.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ájfónosok: tényleg tudtok hatékonyan gépelni a képernyõn, vagy csak erõs megszokás kérdése és én vagyok ilyen "béna"?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ingyen van, magyar, és mobilon megy a dugókerülõ
Képek és videó az új iGO-ról

Rászállt a szoftverkalózokra a Nav N Go

-=B.B.B.=-

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ma nyomogattam azt a telefont, amit most kezdtek el reklámozni: 5800? a tapizós nokia.
Mókás, csak ez is szappantartó :(

Miért nem gyártanak nem sokat tudó, jól kinézõ, KICSI tapis telefont?!

Mint pl a P520 samsung, csak használható tapicskolórésszel, színesebb menüvel... :(

Tök egyszerû, minél kisebb részen lehet "tapicskolni", annál biztosabb, hogy kézzel nem fogod megoldani a dolgot, csak stylussal. Én személy szerint, ezt elfogadhatatlannak tartom egy mobiltelefon esetében. Elõvenni a stylust, buszon meglöknek, leesik, kereshetem és csak egy nyavalyás sms-t akartam írni. Macera.
Már az, hogy némelyiket (inkább a zömét) egykezesként sem tudod használni, eléggé visszalépés a billentyûzetes készülékekhez képest.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

no megvan a telcsi. maris imadom. :)

ugyanaz a menuje nagyjabol mint a 6233-nak volt, csak ez sokkal kisebb, vekonyabb telefon. es nincsen semmi gomb az oldalan. cserebe van vakuja a fenykepezonek. szamomra rohadtul egyertelmu a menu, abszolut kezre all.

aki nem akar szetcsuszos-szethajlos relativ okos telefont, annak a 6300 mellett ezt is tudom ajanlani.

nekem meg 6303classic kell
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Ma nyomogattam azt a telefont, amit most kezdtek el reklámozni: 5800? a tapizós nokia.
Mókás, csak ez is szappantartó :(

Miért nem gyártanak nem sokat tudó, jól kinézõ, KICSI tapis telefont?!

Mint pl a P520 samsung, csak használható tapicskolórésszel, színesebb menüvel... :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
no megvan a telcsi. maris imadom. :)

ugyanaz a menuje nagyjabol mint a 6233-nak volt, csak ez sokkal kisebb, vekonyabb telefon. es nincsen semmi gomb az oldalan. cserebe van vakuja a fenykepezonek. szamomra rohadtul egyertelmu a menu, abszolut kezre all.

aki nem akar szetcsuszos-szethajlos relativ okos telefont, annak a 6300 mellett ezt is tudom ajanlani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

mivel szokás tölteni egy brútusz heccetet? van töltõ spéci, vagy usb? úgy általában

nekem volt töltõ mindhez, bár ezeken még usb nem volt

a vicc kedvéérta nokia pl vékony csatis volt de nem olyan mint a telefoné, úgyhogy mikor még asszonynak is nokiája volt akkor 3 nokia töltö volt ecgyszerre üzemben. vicces volt

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

mivel szokás tölteni egy brútusz heccetet? van töltõ spéci, vagy usb? úgy általában

Üdv.

Általában a saját tõltõjével,de lehet a telefon tõltõjével is (legalábbis a Sony Ericsson-nál lehet)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Csekk da piac: http://hardverapro.h...hp?sfor_all=n95

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"