Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2009. március 09. - 22:45
tudjuk csak Te csináltad fotosópban
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. március 09. - 22:41
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 09. - 22:29
Visszatérve a Pannon wap témára,a mai napig nem kaptam választ arra a kérdésemre hogy azon információ hól olvasható melyszerint a Pannon egyoldalúan felbontja az általánydíjas wap szerzõdéseit vagy mit?
Sajnálom,de ezt az állítást csak akkor hiszem el ha a Telenor vagy a Pannon igazgatója által aláírt hiteles dokumentumon közleményben olvashatom.
Minden más esetben csak kacsa hírnek veszem.
Tehát??
Írta 2009. március 08. - 17:16
http://www.wmexperts...one_part_1.htmlSzifon és HTC taccs széria közötti lényeges különbségeket valaki () felsorolná egy postban?
http://applephones.b...-htc-touch.html
vagy touch melyik? HD,Diamond,Cruise stb
-=B.B.B.=-
Írta 2009. március 08. - 15:28
kinek a velemenyet hallgatod meg szivesebben? egy agymosottet vagy valakiet aki megprobal racionalisan gondolkodni es ervelni?
tolem csinaljon a penzevel mindenki amit akar. de ilyen hozzaallassal ne adjon tanacsot masoknak... mert nem objektiv. csak ennyivel van bajom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 08. - 15:20
Különböznek az emberek.
Írta 2009. március 08. - 15:17
Would you, Quintus? Would I?
vendég_Charon_*
Írta 2009. március 08. - 14:59
tam:
plantronics-voyager-510 http://www.arukereso...-p19893139.html
motorola hs-810, 820, 850 for ex.: http://www.motorola....0_ 9489A97O.pdf
értelmezésemben a füles lereagálja, ha a telók rácsörögnek és felveheted egy pillanat alatt, DE miközben az egyiken beszélsz, a másikat lesz@rja, VALAMINT csak az utolsónak párosítottal tudsz headset iniciált hívást kezdeményezni
Írta 2009. március 08. - 14:18
nem az a baj hogy igy gondolkodsz. ez legyen a te problemad
viszont ezek utan barmi masrol fejted ki a velemenyedet, senkit nem fog erdekelni. gyk meg egy ilyet leirsz es mindenki total idiotanak fog tartani.
hajra
Oké!
Az meg legyen az õ bajuk hogy mit gondolnak rólam engem nem igazán izgat hogy más(ok) mit gondol(nak) rólam,viszont a témához való álláspontomat és véleményemet továbra is fentartom.
Csak azt nem tudom miért baj az hogy valaki ragaszkodik valamihez amiben ezért vagy azért de megbizik?
Írta 2009. március 08. - 14:04
Egy biztos ha a Pannon le(ssz)nne a legdrágább akkor is csak Pannon-os maradok.
nem az a baj hogy igy gondolkodsz. ez legyen a te problemad
viszont ezek utan barmi masrol fejted ki a velemenyedet, senkit nem fog erdekelni. gyk meg egy ilyet leirsz es mindenki total idiotanak fog tartani.
hajra
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 08. - 13:55
Én 2001-tõl használom a wapot és egyoldalúan bontja fel panni a szerzõdést, gondolom ez tudod mivel jár, ha Te nem szeged meg a szerzõdésben foglaltakat. Viszont nekem nem telik ügyvédre, mint a kedves telenornak.
-=B.B.B.=-
Írta 2009. március 08. - 13:48
Az a helyzet, hogy nekem is 2 pannonos elõfizetésem van, az egyik céges post-paid, a másik magán pre-paid, DE csak akkor ingyenes az átirányítás, ha hangpostára vagy zöldszámra irányítom át. A holnapi naptól pedig a pannon egyoldalúan felbontja többezer elõfzetõ átalánydíjas wap csomagját. Ezért azt hiszem páran otthagyják ezt a "príma" szolgáltatót. (köcsög banda)
A wap fanok talán,engem a wap abszolúte de nem érdekel a 8 év alatt kb 20 percet ha használtam.
Azt meg kérdezhetem hogy ezt a Pannon wap-os hírt hól olvastad?
Gondolom nem valamelyik bulvár lapban?
Egy biztos ha a Pannon le(ssz)nne a legdrágább akkor is csak Pannon-os maradok.
Írta 2009. március 08. - 13:33
-=B.B.B.=-
Írta 2009. március 08. - 13:24
a privat telefonom vodafone-os, a ceges pedig orange. nyilvan a cegest nem valtoztathatom meg, a sajatot pedig nem fogom mivel a vodanak szazszor jobb a lefedettsege mint a hulladek orange-nek.
szal ez az opcijo kiesett. masik telefont nem veszek, ez az opcio ismet kiesett.
en pedig azt hittem hogy ez ilyen sima ugy hogy osszeparoztathatom 2 telefonnal az egy darab fulest. mire fizetem akkor azt a sok penzt ha meg ezt se tudja megcsinalni? nem hiszem hogy en vagyok az egyetlen ember aki 2 szamot hasznal egyszerre.
zsinoros fulesem van mind2hoz, de foleg vezetes kozben az sokkal macerasabb ha ki kell bogozni a gorcsoket, megtalalni hogy melyik melyik, beledugni a megfelelo telefonba, es aztan felvenni. ez tobb idot es figyelmet vesz el, mintha csak siman felvennem a telefont es a fulemhez tartanam. plusz addigra ugyis leteszi aki hiv.
Én is 2 számot használok csak én egy azon szolgáltatónál a Pannon-nál.
Szerintem ilyen tech(nikai)nológiai fejlõdés mellet már nem kell sok idõt várni és azt is kifogják találni hogy a BT fülesek egyszerre több telefont is tudjanak kezelni szerintem.:chin:
Írta 2009. március 08. - 13:19
Ha ez macerás akkor a samsung-nál meg úgytudom ki kell kapcsolni a telefont hogy átáljon a másik hálózatra vagy nem?:chin:
)
rosszul tudod
Írta 2009. március 08. - 13:12
szal ez az opcijo kiesett. masik telefont nem veszek, ez az opcio ismet kiesett.
en pedig azt hittem hogy ez ilyen sima ugy hogy osszeparoztathatom 2 telefonnal az egy darab fulest. mire fizetem akkor azt a sok penzt ha meg ezt se tudja megcsinalni? nem hiszem hogy en vagyok az egyetlen ember aki 2 szamot hasznal egyszerre.
zsinoros fulesem van mind2hoz, de foleg vezetes kozben az sokkal macerasabb ha ki kell bogozni a gorcsoket, megtalalni hogy melyik melyik, beledugni a megfelelo telefonba, es aztan felvenni. ez tobb idot es figyelmet vesz el, mintha csak siman felvennem a telefont es a fulemhez tartanam. plusz addigra ugyis leteszi aki hiv.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 08. - 12:58
egyrészt macerás, másrészt fizetõs (legalábbis ha nem egy szolgáltatós a 2 kártya)
Az átiránnyitás macerás?
Ez nálam a K800i-nél 5 gombnyomásból és kb 10 mp bõl megoldható-ja persze van benne gyorsmenü akkor már csak 4 gombnyomás.:wtf:
Nekem hétköznap 8 órákat van átirányítva az egyik szám mert melóba elég nekem az SE K530i-is.
Ha ez macerás akkor a samsung-nál meg úgytudom ki kell kapcsolni a telefont hogy átáljon a másik hálózatra vagy nem?:chin:
Persze ha valaki több színben játszik úgy kell neki.
Írta 2009. március 08. - 12:31
egyrészt macerás, másrészt fizetõs (legalábbis ha nem egy szolgáltatós a 2 kártya)Illetve még:az egyik számot átirányitod a másik telefonra és máris elég az egyikhez BT fülest használni. :chin:
Írta 2009. március 08. - 12:31
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. március 08. - 12:14
nekünk nem mûködött
megoldás 1 : 2 szett, és mind a 2 füledbe rax
2, lemondasz a nokijáról. veszel egy kö...g samsungot ami kezel 2 kártyát
Illetve még:az egyik számot átirányitod a másik telefonra és máris elég az egyikhez BT fülest használni. :chin: