Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2009. March 12. - 17:41
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 12. - 17:39
Olvass figyelmesen:Nem vagyok "ájfónhívõ", csak azom van
Viszont 1-2 dolog:
MMS-t tud küldeni és fogadni is egy ingyenes letölthetõ alkalmazás segítségével az AppStore-on keresztül, semmi berhelés nem kell hozzá.
Telefonba minek fényképezõ? Persze, jó ha van néha lefényképezni valami vicceset, valaminek a nyitvatartását ect. De erre a 2 Mpixeles is jó. Gombostûhegynyi optikával úgysem lehet szép képet csinálni.
Az ájfónban is van GPS ami mutatja az irányt
Meg van 1 pár dolog, ami nekem nem kell, de másnak kellhet, így ebbe nem kötök bele, mert az már tényleg elvakult applehívõ dolog lenne, de ha valakirõl, rólam ezt nem lehet elmondani
Az idézõjelben levõ "elvárások" nem az enyémek, hanem egy ájfónpápáé.
Nem az volt a kérdés, hogy mit lehet rátelepített szoftverekkel megoldani (HTC-n például mindent, hiszen egy komplett (P)PC...) hanem hogy alapban (mindenféle hekkelés nélkül) mit tud!
iPhone-on milyen navigációs szoftver fut? Most - nem majd egyszer...
Posted 2009. March 12. - 17:36
Viszont 1-2 dolog:
MMS-t tud küldeni és fogadni is egy ingyenes letölthetõ alkalmazás segítségével az AppStore-on keresztül, semmi berhelés nem kell hozzá.
Telefonba minek fényképezõ? Persze, jó ha van néha lefényképezni valami vicceset, valaminek a nyitvatartását ect. De erre a 2 Mpixeles is jó. Gombostûhegynyi optikával úgysem lehet szép képet csinálni.
Az ájfónban is van GPS ami mutatja az irányt
Meg van 1 pár dolog, ami nekem nem kell, de másnak kellhet, így ebbe nem kötök bele, mert az már tényleg elvakult applehívõ dolog lenne, de ha valakirõl, rólam ezt nem lehet elmondani
Posted 2009. March 12. - 16:53
Ma is csak arra fussa' hogy ide másoljam egy iPhone-hívõ blogjában tett hozzászólásom a "tökéletes okostelefon" bejegyzésre:Ofc jöhet, ha gondolod in privátim.
Idézõjelben az iPhone-nal szemben támasztott kívánságok, alatta a saját megjegyzéseim:
“teljes mértékben érintõképernyõs”
+ kipipálva
“kijelzõje kisebb, mint az iPhone-é, viszont ugyanannyi rajta a pixel: 320×480″ [Palm Pre készülékrõl szót ejtve...]
+ 480×800 pixel
“Van benne 3 megapixeles kamera, vaku, 8 giga memória.”
+ 5 MP kamera + másodlagos kamera (video call/skype)
- vaku nincs
+ 8 GB van (bõvíthetõ 32 GB-ig)
“Fut rajta a Flash (ami az iPhone-on egyhamar nem fog egy döntés miatt)”
+ kipipálva
“tud copy-pastelni”
+ kipipálva
“tud MMS-t küldeni és fogadni”
+ kipipálva
“nyitva van rajta a bluetooth adatkommunikációs réteg”
+ kipipálva
“ha bedugjuk USB-n mass storage-nak látszik”
+ kipipálva
“és gond nélkül futtat egyszerre 15-20 alkalmazást”
- kipipálva (eddig max. 12 alkalmazással használtam, ~65% processzorterheléssel)
“iTunes helyett Amazonról lehet rajta DRM-free zenéket vásárolni.”
+ kipipálva
“Van benne GPS, ami mutatja az irányt.”
+ kipipálva
“Cserélhetjük benne az elemet.”
+ kipipálva
“Azonnal keres: ha elkezdünk gépelni valamit, elõször lokálban végigpörgeti a memóriát. Ha megjegyzésben van beírva az, hogy “ablakszerelõ”, akkor az is kijön.”
+ kipipálva
“Személyek vannak, minden személynek “kisezer” magára aggatott szolgáltatás azonosítója, minket meg egy dolog érdekel: nyomni a vattát”
+ kipipálva
Posted 2009. March 12. - 15:26
lg teflont használ e vki? megbízhatóságra milyenek? mert én eléggé tartok tõle.
csajomnak lenne:
http://mobilarena.hu..._osszegzes.html
Posted 2009. March 12. - 12:29
Nemcsak hogy más típus, hanem más márkáról is beszélsz, a kettõ között a hasonlóság az agybadugósság, de ennek sem a 2 részbõl álló vezetékhez, sem a fülesnél való vezetékmegtöréshez nincs köze
Elsõsorban hangzásban várok tõle sokat.
Posted 2009. March 11. - 23:54
Posted 2009. March 11. - 23:00
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. March 11. - 23:00
ilyet nekem is csinalt a 6233. micro-sd ugye?
tudtam ra kabelon kereztul masolgatni dolgokat, de ha formatalni akartam a kartyat, akkor kerte a jelszot. pedig soha nem adtam meg neki olyat. szoval passzolok.
ja nekem is ez van, csak az a baj h kábelem nincs, és a telón belül se lehet megnyitni. Szóval úgy tünik h ugrott a memóriakari, mivel más telefonba téve is kéri ugye a nemlétezõ jelszót:((szerencsére csak 512es, asszem az ma már nem nagy pénz)
Posted 2009. March 11. - 22:53
tudtam ra kabelon kereztul masolgatni dolgokat, de ha formatalni akartam a kartyat, akkor kerte a jelszot. pedig soha nem adtam meg neki olyat. szoval passzolok.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 11. - 22:29
Posted 2009. March 11. - 20:04
Holnap lesz a napja hogy összeszedem a tapasztalatokat.Ofc jöhet, ha gondolod in privátim.
BBB: szoktál Te egyáltalán msn közelben lenni?
Posted 2009. March 11. - 19:59
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2009. March 11. - 19:52
Rendeltem egy Sennheiser CX400-at az iPhonehoz... Ajanlom neki, hogy jo legyen... Ha nem szol jol, megolok valakit Mert ugye a gyari fules nem egy hangzasbajnok...
Az iPod füleshez képest tuti, hogy nem fogsz csalódni...
Ha mégsem tetszene akkor az equalizer-t bökdösd, mert a Sennheiser mérföldekkel szebben szól...
Posted 2009. March 11. - 19:13
ezert [a hozzaallasert] sem fogok soha apple termeket venni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 11. - 19:09
Posted 2009. March 11. - 19:09
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. March 11. - 18:33
ha viszont nem legalis, es a fogyasztovedelemhez mar erkezett ilyen jellegu panasz, akkor pedig elofordulhat hogy megbuntetik oket, es abbahagyjak.
irni egy emailt a fogyasztovedelemnek szerintem nem sok ido. nem kell hozza jogot tanulni, pont azert vannak ott ok, hogy megmondjak mit lehet ilyen esetben tenni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 11. - 17:05
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. March 11. - 16:00
eladó cuccok