Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

De nem is azt írtam hogy értek ilyen hülyeségekhez igaz???

Amúgy meg a többi értelmesebb dologhoz igenis értek ugyanis azt is írtam hogy én mire használom fõként a telefont csak vissza kéne olvasni egy kicsit.

De azért vehettél volna annyi fáradtságot, hogy megnézzed a menüben, mint ahogy tamaska tette ;)

Amúgy az sms nagyon hasznos dolog tud lenni. Én már nem egyszer küldtem rövid menetrendet. Azt meg szóban elmondani...
Meg ha valakirõl tudod, hogy a beszélni nem tud (tárgyaláson, órát van, vagy vezet), de valami fontos infót kell neki eljuttatni, akkor arra teljesen jó. (Lazább tárgyaláson, elõadáson még válaszolni is tud...)
Soroljam még? :D
A jelenlegi telefonommal 666-ot küldtem, és 1547-et kaptam. Mondjuk több, mint 4 év alatt, de akkor is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
K608i-ben Üzenetek-->Beállítások-->Szöveges üzenetek és ott Max. üzenethossz.

Ha ezzel tudtam segíteni...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

De nem értesz hozzá, szóval fingod sincs, mirõl van szó. Gratula...

Nokia-n valahol az sms beállításainál lehet "Csökkentett karakterkészlet" vagymire váltani. Sajnos nem tudtam letölteni ilyen szar SzoniErikszon manual-t, mert az ilyen szupertitkos.
Mondjuk Motorola-n majd idegbajt kaptam amíg megtaláltam a dátum és idõ beállításokat. Persze a "Gyári beállítások" menüpont alatt voltak. Ilyen hülye menü nevet is csak a buzik szerethetnek. Számomra a "Gyári beállítások" azt jelenti, hogy a telefon visszaáll a gyárban betolt értékekre, nem pedig, hogy én átállítok értékeket...

Áh, csak végre kapnám már meg a Nokia 5800-at...

De nem is azt írtam hogy értek ilyen hülyeségekhez igaz???

Amúgy meg a többi értelmesebb dologhoz igenis értek ugyanis azt is írtam hogy én mire használom fõként a telefont csak vissza kéne olvasni egy kicsit.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
angol SE van csak itthon, abban olyan van hogy

Message settings / Creation mode

es ott van limited, alert es unlimited mod.

talan ez az
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Csak annyira vagyok Sony Ericsson hívõ vagy fan hogy semmi más márkát nem vennék kivéve talán Motorola-t.:P

De nem értesz hozzá, szóval fingod sincs, mirõl van szó. Gratula...

Nokia-n valahol az sms beállításainál lehet "Csökkentett karakterkészlet" vagymire váltani. Sajnos nem tudtam letölteni ilyen szar SzoniErikszon manual-t, mert az ilyen szupertitkos.
Mondjuk Motorola-n majd idegbajt kaptam amíg megtaláltam a dátum és idõ beállításokat. Persze a "Gyári beállítások" menüpont alatt voltak. Ilyen hülye menü nevet is csak a buzik szerethetnek. Számomra a "Gyári beállítások" azt jelenti, hogy a telefon visszaáll a gyárban betolt értékekre, nem pedig, hogy én átállítok értékeket...

Áh, csak végre kapnám már meg a Nokia 5800-at...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sikerult jol megcafolnod lol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

TREKs Atesz a nagy hivo

persze o se ert hozzajuk sokat, csak szereti mert szep a szine.

Üdv.

Köszi a dicsérõ szavakat.:)

Csak annyira vagyok Sony Ericsson hívõ vagy fan hogy semmi más márkát nem vennék kivéve talán Motorola-t.:P

Az unicod-os dologban nem vagyok egy guru vagyis pont ehez nem értek,de nem is nagyon érdekel a komunikáció eme része,annyit azért tudok vagy gondolok hogy valami szöveges dologgal kapcsolatos,és ez azért is van igy mert nekem pont jó úgy a beállitás ahogy a szép nagy gyárban belõtték vagyis én jobban szeretek inkább beszélni a telefonon mint sms-eket firkálni.:)
Én csak fotózni,zenét hallgatni és beszélgetni szoktam rajta persze egyszer kétszer már elõfordúlt hogy írtam néhány pársorost is.:D
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
TREKs Atesz a nagy hivo

persze o se ert hozzajuk sokat, csak szereti mert szep a szine.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Hát, unicode beállítási lehetõség sajnos nincs.
"De ilyenkor hol az SE Guru?:) " Van ilyen ?
Marci

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Olyat kellene keresned, hogy unicode az üzenetek beállításain belül.

De ilyenkor hol az SE Guru?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Félreérted! A régiek is csak egy korlátozott készletet tudtak. Illetve volt amelyik tudta már akkor is UTF-16-ot, de az ugye 2x akkora helyet foglal el, ezért senki se azt használja.
Ezt a GSM 7bit-es készletet.
És ez nem a telefonokon múlik, hanem a protokollon.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
A Symbian rendszer akad össze ezzel gyakorta. :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Tehát a régi, olcsóbb telefonok tudták az az ékezetes betûket de ez a szép, új csicsás dög nem tudja. Értem. Hát, ez elég hülye dolog de nincs mit tenni.
Gondolom, rátölteni valami kiegészítõ progit nem lehet.
Marci

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márpedig az ékezetes betûk miatt van. Ugyanis ha olyan karaktert írsz, ami az alap készletben nincs benne, akkor minden betût 2 karakternyi helyen fog elküldeni. De még így is marad pár ékezetes cucc, ami átmegy: é, ö, ü illetve a pár balra dõlõ ékezetes betû.
Nekem a Nokia 6230-ason megírom ékezetesen az sms-t, de a telefon küldéskor lebutítja az extra ékezetes betûket ékezet nélkülire.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Kaptam egy szép új telefont (SE W880) és majd megõrülök az idegtõl. Az sms nála csak 70 karakterbõl áll, utána jelzi, hogy ez már a 2. sms lesz. Én eddig 160 karakterrõl tudtam, legalább is az eddigi telefonjaimban mindig ennyit tudtam írni egy sms-ben.
Ezt vajon lehet orvosolni ? Vagy átállítani valamit ? Valaki mondta nekem, hogy az ékezetes betûk nélkül tudná a 160at is. Ezt még nem próbáltam de nagyon bénán hangzik.
Help plííz ! :confused:
Marci

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az elso par szamot tatott szajjal hallgattam :)

A költségvetési hiány tételein szörnyülködtél el?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Megjott a Sennheiser CX400 :)
Le vagyok nyugozve, hallottam mar par jo cuccot, de nem hittem volna hogy ez felveszi a versenyt egy jo kocsi vagy hazimozi rendszerrel. Kevesebbet vartam, pozitivan csalodtam szerencsere. Az elso par szamot tatott szajjal hallgattam :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Ezt hol találom, mert a kártyára van írva egy sorozatszámszerûség, de 10jegyû és csak 8at lehet.(?) Mellesleg énis most tervezek telefon újítani mert kezd megzakkanni már a régi. Ami nagyon bejött az Lg viewty, fõleg mer telefonhoz képest marhajól videóz, még fullképernyõre téve is jó és 120fps-est is tud. Viszont 1 nagyon nagy bajom van vele hogy nincs benne wifi:( pedig akkor az lenne nekem a tökéletes telefon(na jó equalizer sincs benne, de ez hogy lehet??). Másik amin gondolkodtam még a nokia n82(bár utálom a symbian-t) de az jól fotóz(aránylag, + erõs vaku) és wifi is van.

Valaki valami +ívumott vagy -ívumot a fenti két telóhoz? vagy a memóriakártya problémához?

mammut/auchan nokiába bemész, ott ellátnak tanáccsal, rendesek a srácok. és e51. stabil telefon, alapszinten lehet vele fotózni és az n82 árába belefér egy kis fényképezõ is, ami klasszisokkal jobb képet csinál, mint az n82. ami viszont állandóan fagy, szar. és ezt a nokiások mondták. több szerviz is. én ezt tudnám javasolni, családban 3 e51 van és mind fasza, meg ismerõsök is mind szeretik.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Ezt hol találom, mert a kártyára van írva egy sorozatszámszerûség, de 10jegyû és csak 8at lehet.(?) Mellesleg énis most tervezek telefon újítani mert kezd megzakkanni már a régi. Ami nagyon bejött az Lg viewty, fõleg mer telefonhoz képest marhajól videóz, még fullképernyõre téve is jó és 120fps-est is tud. Viszont 1 nagyon nagy bajom van vele hogy nincs benne wifi:( pedig akkor az lenne nekem a tökéletes telefon(na jó equalizer sincs benne, de ez hogy lehet??). Másik amin gondolkodtam még a nokia n82(bár utálom a symbian-t) de az jól fotóz(aránylag, + erõs vaku) és wifi is van.

Valaki valami +ívumott vagy -ívumot a fenti két telóhoz? vagy a memóriakártya problémához?

viewty(apáé): szokni kell... nem rossz a 120fps, meg a vga minöségü video. De a vaku gyenguska, és ha nincs elég fény, akkor a képek hát, izé.. kb mint egy se 2mpixelese -> elég pocsék Nyomkorászni jó, egyedül a görgetés lehetne jobb. valamint (szerintem) jóval komolyabb s60ra a + szoftverellátottság' : )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is valami ilyesmire gyúrok. touch hd.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.