Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2009. július 01. - 16:36
Egyseges szabvanyok mellett a csomagoloanyagok mennyisegen is csokkenthetnenek, es erosithetnek a mar nem hasznalt termekek felvasarlasat vagy ujrahasznositasat. Jelenleg sokan szerintem ugy gondolkodnak, hogy "majd jo lesz tan' meg valamire", vagy egyszeruen kidobja a kukaba, a kocsogje meg kiviszi hid ala, beboritja a fasor ala. Undorito, hogy mennyi szemet gyulik ossze...
Írta 2009. július 01. - 16:33
TREKs Atesz: miért ne lehetne eldönteni? Megnézik, hogy melyik típusból adták el a legtöbbet és máris el van döntve a kérdés. A korábbi csatlakozós mobilokkal pedig mi lenne? Ami eddig is volt, amikor pl. a te hõn szeretett SE-d cserélt csatlakozót. Igazából még mindig nem sikerült válaszolnod arra a kérdésre, hogy miért lenne baj a közös töltõ, de gyanítom nem is fogjuk megtudni ezt a titkot, mert nincs rá racionális magyarázatod. Csak azért nem jó, mert nem SE. És ennyi.
Üdv.
-Szerintem erre a csatlakozós kérdésre ki kellene írni egy népszavazást.:wtf:
-Talán annyi hogy szeretem az egyedi dolgokat és nem szeretném ha az SE tõltõje pld egy nokia-ra hasonlítana.
-Nekem amúgy tökmindegy vagyis nem igazán érdekel milyen csatlakozója van a telefonnak vagy akárminek úgy is azt használom amit adnak hozzá.
-Amikor annó az SE-nál beújitották a csatlakozót arra is csak egy "jé ennek már más a csatlakozója" volt reakcióm és ezzel el is volt intézve a dolog.
Írta 2009. július 01. - 16:22
Írta 2009. július 01. - 15:57
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. július 01. - 15:39
Ennél a Nokia sokkal szimpatikusabb. Adsz neki 5V-ot aztán elvan vele. Márpedig elég régóta lehet kapni ilyen univerzális tápokat. Csak bírják az áramfelvételt...
Írta 2009. július 01. - 15:30
-Mint már korábban írtam ha leg korábban 2010-ben elkezdik azonos tõltõcsatlakozóval gyártani a mobilokat és egyébb eszközöket akkor is kell bizonyos idõ mire teljesen bevállik ez a mások szerint zseniális találmány,és még akkor is ott van a kérdés hogy akkor a korábbi csatlakozós mobilokkal milesz?
-Ja és még azt is ki kellene találni hogy mégis melyik csatlakozó méret/tipus legyen az etalon ami ha jól számolok minimum 3 tipus is számításba jöhet(ne),amit egy hasra ütéssel egy iróasztal mellett ülve csak úgy nem igen lehet eldönteni.
-Szerintem még akkor is elég lenne csak márkán belüli csatlakozó kompatibilitás és ha jól tudom a nokia-nál is minimum 2 tõltõ cs... tipus vagy méret van.
-A korábban felsorolt cuccokat meg nem dicsekvés ként írtam hanem csak is a kompatibilitás példájára hoztam fel.
-Röviden ennyi lett volna a véleményem.
Írta 2009. július 01. - 08:45
Nem csúnya, csak már nem nagyon foglalkoznak iesmivel, mert nem érdemes. Veszel egy Turbo Sim-et 4k-ért, és annyi.
Már ajánlottam Neki!
Egy hátulütõje van, hogy nem tud majd minden funkciót kihasználni gyakorlatilag.
Edit: ne módosítgass vazze
Tamaska, bíztam benned :
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. július 01. - 08:42
a fuggetlenites az csunya dolog?
mivel?
nokia 6120c
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. július 01. - 01:59
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 30. - 22:38
-=B.B.B.=-
Írta 2009. június 30. - 22:13
Mondjuk ha jól tudom Nokia-hoz is van USB-s átalakító amin van csatlakozó a töltõhöz. Ehun e ni ez a darab mazzag.
Én mondjuk örültem amikor rájöttem, hogy a Nokia töltõje pont jó a 2.5-es vinyóm-hoz és 1.0-s USB-nél is meg tudom vele táplálni
Ja, nekem eddig nagy vidámság volt, mert volt 3db tökugyanolyan Nokia töltõm a 2 Nokia telefonomhoz. 1 munkahely, 1 itthon, 1 uticsomag. És most az 5800 bekavart
Márpedig, ha cipelgetem, akkor ott bizony elõbb utóbb kábeltörés lesz...
A munkahelyi töltõ már olyan
Írta 2009. június 30. - 22:11
Kevesebb töltõ kerül majd eladásra, elég egy melóhelyre, egy a kocsiba, egy meg otthonra... Nem kell mindenhez több, azért, hogy minden esetben fel legyen töltve a telefon, egyéb kütyü.
Nem is értem, miért nem tették már régen.
Írta 2009. június 30. - 22:07
Írta 2009. június 30. - 21:05
Talán csak az, hogy ha éppen egy "nokiás" havernál vagy, akkor ott is tudsz csatlakozni a pc-hez és tölteni az über alles telefonokat
Ahogy én már most megteszem a micro usb-s csatlakozójú pda-val, windows smartphone-nal akár az mp3 lejátszó kábelét használva stb.
Üdv.
Biztos igazad van!:wtf:
És hogy ha mostantól vagy jövõre elkezd(ik)enék gyártani a sablonos nokia-s tõltõ/adatátviteli csatlakozós telefonokat,pda-kat stb akkor szerinted nem volna keveredés?
Mert akkor megint az lesz hogy egyikhez ilyen a másikhoz meg olyan csatlakozó kell.
Én a K800i és a K530i-m hez is kaptam USB-s adatkábelt és ha tudom hogy olyan helyre megyek viszem magammal az adatátviteli eszközöket pl: M2-es és USB-s kártya olvasót plusz ott van még a telefonomban a jóöreg Bluetooth-om is.
Ezen felsorolt adatátviteli eszközök közül valamelyik biztos megtalálható egy korszerüb számitógépben vagy nem?
Ha meg minden kötél szakadna akkor meg ottvannak a csatlakozó átalakítók.
A lényeg,én nem szeretnék egy kaptafára készülõ csatlakozókat.
Nem szándékozom senkivel sem vitatkozni ez csak a saját véleményem.
Írta 2009. június 30. - 20:00
Ahogy én már most megteszem a micro usb-s csatlakozójú pda-val, windows smartphone-nal akár az mp3 lejátszó kábelét használva stb.
Lor,turbo sim? Lehet "kiütni", csak szagemberhez kell elvinni.
-=B.B.B.=-
Írta 2009. június 30. - 19:25
http://index.hu/tech...ltok_europaban/
na végre!
Végre az SE is megszünteti ezt a b*zi töltõjét. És nem utolsó sorban nem kell minden telefonhoz más....
Üdv.
Nem értem mi itt a probléma?:wtf:
Minden új telefonhoz adnak új tõltõt nem?:wtf:
Amúgy nekem semmi gondom sincs az SE-k tõltõjével az SE T250-eshez is ugyan azt használom mint a K800i és a K530i-hez valamint az MBW-150 Classic Wach és a HBH-PV705-ös bletooth-os headszettemhez,szóval mi a kompatibilitás ha nem ez?:wtf:
És nekem meg pont az tetszik benne hogy nem hasonlít a nokia béna tõltõjére.
Írta 2009. június 30. - 19:03
mivel?
nokia 6120c
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. június 30. - 13:26
Hát valószínû úgy menni fog, csak most nincs se kékfog adapterem, se kábelem a 6230-hoz, amivel le tudnám róla szedni az infókat...
Csak volt egy alkalmazás az 5800-on, ami 2db névjegyet, és asszem az összes naptárbejegyzést, és jegyzetet átvitte közvetlenül a 6230-ból. Csak nem értem, miért csak 2db névjegyig jutott???
Írta 2009. június 30. - 13:23
Vageszolsz itt, hogy 5800-ad van, mi?
-=B.B.B.=-