Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, közben volt egy bemutató, de most írok még ehhez az 5800-hoz.
A GoogleEarth egész használható rajta a GPS-szel együtt.
A 4 féle szövegbeviteli mód közül a kézírás lett a kedvencem. Valahogy az nagyon kézre áll, és ha kb. szépen írom a betûket (nem kell azért annyira, és néhány betûnek felismeri többféle írásmódját is) akkor nagyon gyorsan lehet sms-t írni :D
A videó lejátszás, meg beszarás.
A fényképezõgépet eddig csak sötétben használtam, és az nem annyira jó úgy...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A Nokia az tényleg jó cucc. Bár nekem van valami hülye izém vele, és idõnként kikapcsol.
De ez szerintem egyedi probléma. Van, hogy napokig nem jön elõ. Hiába ütögetem finoman akkor nem csinálja.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én most ezt próbálnám ki szívesen. (ezért is javasoltam)
Eszméletlen jó az a touchscreen!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nokia vagy htc
a többi sz*r

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olvastam a jet-rol teszteket, es igazabol nem gyozott meg.

a legfontosabb jelenleg hogy touchscreenes legyen [mert tetszik :)] es hogy jo kameraja legyen. zene funkciok egyaltalan nem fontosak, GPS sem kell, de meg wi-fi se nagyon. mobil internet meg laptop mindig van nalam, ugyhogy inkabb arrol netezek, zenet az autoradiobol hallgatok, GPS-nek meg ott a tomtom. fenykepezo viszont nincs nalam.

elvileg szep kepe van a Jet-nek meg 5mp a kamera, de a menuje olyan furcsanak tunik... lehet vegul megis 5800 lesz belole, mert akarhanyszor veszek nem nokia telefont megbanom...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

BBB mit tudunk errol a HTC Magic-rol?

http://www.htc.com/w...c/overview.html

edit

melyiket venned?

touch diamond, magic, nokia 5800, samsung jet, samsung blade

HTC-k ellen szol hogy mindenhol azt irjak cirka egy napig [se] tart az akksi. a nokia kicsit fapadosnak tunik, a samsungokrol meg nem tudok semmit. jok egyaltalan?

mas opcio nincs, szal ne ajanlj egy 6ik opciot, ezek kozul kell valasztani. :)

touch diamond 2-nél nincsen megoldva?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A Magic még szerintem kiforratlan az android-dal ( mondjuk nem egy nokiás értelemben, ahol hetente frissítenek ilyenkor :D), programok tekintetében nem tudom mennyire lehet ellátva. Egyébként a kéne-kategória. :)
Nekem diamond-om van, de "dupla" akksival, kb 2 mm-el vastagabb így :) hátránya, hogy nem tudod bõvíteni, bár nálam félig sincs kihasználva a belsõ 4GB.A jet nagyon tetszik :)
Tomidny-nek van 5800-a, Õ arról valószínû tud mondani tapasztalatokat.
A blade-et ingyen adja a voda?

Szóval a Jet vagy BB 9500 :D

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
BBB mit tudunk errol a HTC Magic-rol?

http://www.htc.com/w...c/overview.html

edit

melyiket venned?

touch diamond, magic, nokia 5800, samsung jet, samsung blade

HTC-k ellen szol hogy mindenhol azt irjak cirka egy napig [se] tart az akksi. a nokia kicsit fapadosnak tunik, a samsungokrol meg nem tudok semmit. jok egyaltalan?

mas opcio nincs, szal ne ajanlj egy 6ik opciot, ezek kozul kell valasztani. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Touch Pro2 vs Omnia Pro

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
HTC Hero
Egy próba erejéig szívesen venném.Aztán ha megtetszene... :)

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nos.
Sanyierikszonos vitának ezennel vége. (Ugye mindenki vette az adást?)
Éljenek a világszabványok!

(He-hejjj, de szeretnék ilyeneket jópár egyéb dologban is: memóriakártya, etcetera...)
"In idem flumen bis non descendimus"

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Minden topicnak van egy Pitéje? ;)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Atesz: hidd el nem kicsit vigyázok a telefonjaimra. Ezért is tudom megtenni, hogy fél-háromnegyed évente kicserélem egy másikra és ne az olcsóbb modellekre gondolj. Nem kevés telefon és nem kevés típus volt már a kezeimben (meg fogsz lepõdni, de az egyik kedvenc készülékem az SE S700i, amibõl egy példány a polcomon figyel mai napig, felújítva a dobozában) és eddigi az összes közül az SE-nek volt a leginstabilabb a csatlakozása. Arról nem is beszélve, hogy a csatlakozók érintkezõ részei teljesen szabadon vannak, így gyakorlatilag a tokban hordott koszolódástól/szöszölõdéstõl kontaktossá válik (az a nagyon pici felület nagyon gyorsan eltömõdik szimpla szösztõl is). Nem foglak gyõzködni, nekem nincs jó tapasztalatom az SE töltõkrõl, pedig hát ugyanúgy használtam/használom, mint ahogy a nagy könyvben, vagyis a használatiban írva vagyon.

Lépjünk túl ezen a parttalan vitán.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hadd legyen már tapasztalata...

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

tomidny: és a legrosszabb ezekben az SE borzalom töltõkben, hogy kb. fél év után olyan szinten kontaktos lesz a béna csatlakoztatás miatt, hogy alá kell támasztani a töltõ csatlakozót, hogy érintkezzen. A sikítófrász kerülgetett, utána hál istennek túl adtam az összes SE borzalmon :)

Üdv.

-Már bocsi,de szerintem meg nem a tõltõ a béna hanem aki nem tudja rendesen használni vagy nem tud rá vigyázni.:angevil:
-Sajnos megint csak a saját példámból tudok kiindulni,én a K800i-met egész pontosan 2006.09.07.-én vásároltam na most ugye ez már bõven több mint fél év és azóta már azért jó párszor csak volt tõltve és eddig semmi baja sincs a tõltõmnek.:)
Persze ehez hozzá tartozik hogy én szeretek vigyázni a cuccaimra.
Akkor most mirõl is beszélünk?
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
tomidny: és a legrosszabb ezekben az SE borzalom töltõkben, hogy kb. fél év után olyan szinten kontaktos lesz a béna csatlakoztatás miatt, hogy alá kell támasztani a töltõ csatlakozót, hogy érintkezzen. A sikítófrász kerülgetett, utána hál istennek túl adtam az összes SE borzalmon :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Atesz: a szabvány nem kérdés, eldõlt.
Az is, hogy az lesz. Márkán belüli kompatibilitás meg még jó hogy az, de ezen mi a fura? Sokkal inkább az a fura, hogy a nokia erre képtelen, és 2 évente újabbat talál ki. Így most lesz egy szabvány, így nem kell külön töltõt venni otthonra, melóhelyre, suliba, se cipelni, se ilyenek.

Most lesz a Micro USB, ezzel várhatóan kevesebb töltõ fog fogyni, ezzel is ellene lehet menni - ha csak apró mértékben is - a környezetszennyezésnek.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Úgy olvastam mini USB lesz. Végre. F*sz kivan a kollégákkal, amikor jönnek az egzotikusabbnál egzotikusabb Sagem meg Motorola telókkal, hogy nincs-e töltõm hozzá. :) Így meg lesz egyféle és faja. Elég rég itt lett volna az ideje.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igen, ez az. Borzalmas.
Mondjuk az 5800-as USB csatlakozója is picit más, mint a szabvány mini USB... Fene a hülye fejükbe!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ejj bazz, eddig nem tudtam milyen a SE telefonok töltõ csatlakozója. Most megnéztem.

Ez a errõl vagyon szó?
http://www.geomobil....sson-cst-60.jpg

Aktuális civil