Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

arra, hogy bírja a telefon az intenzív használatot (esik, kel, ugrál az autóban) :)

Költõi kérdés volt ;
Ez meg... üt!
http://www.mobilport...s_es_kezbevetel

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

A fémházat mire használod?:)

arra, hogy bírja a telefon az intenzív használatot (esik, kel, ugrál az autóban) :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

jah, ezért e51. telefon, wifi, fémház. nagyjából ennyit használok belõle

A fémházat mire használod?:)

-=B.B.B.=-

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

27k-40k között 24db találat a hasznaltgsm.hu oldalon ;) és 44-tõl 50-ig további 20db ami új.

újonnan, gyári garival, áfásan volt 45, ehhez viszonyítva most, ugyanilyen feltételek mellett annyi, amennyi:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

jah, ezért e51. telefon, wifi, fémház. nagyjából ennyit használok belõle, néha mp3 és kamera, meg persze bt->headset
és azon röhögök, hogy 45-ért vettem, most meg 60-70 között van.
anno nagyon megérte, amíg mûködik meg is fogom tartani, nem hiszem, hogy lenne még olyan funkció, amire tényleg szükségem lenne és ezért jó sok pénzt kiadjak.

27k-40k között 24db találat a hasznaltgsm.hu oldalon ;) és 44-tõl 50-ig további 20db ami új.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Mint általánosságban minden pda. De nincs ezzel gond, tudni kell , hogy mit mire használsz/veszel ;)

jah, ezért e51. telefon, wifi, fémház. nagyjából ennyit használok belõle, néha mp3 és kamera, meg persze bt->headset
és azon röhögök, hogy 45-ért vettem, most meg 60-70 között van.
anno nagyon megérte, amíg mûködik meg is fogom tartani, nem hiszem, hogy lenne még olyan funkció, amire tényleg szükségem lenne és ezért jó sok pénzt kiadjak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
zorg: http://mobilarena.hu...ltoz_a_htc.html
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mint általánosságban minden pda. De nincs ezzel gond, tudni kell , hogy mit mire használsz/veszel ;)

-=B.B.B.=-

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
na igen, ez az egy problémám van az androiddal, hogy erõsen netfüggõ. egyébként tetszetõs

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Örülök, hogy nem csalódás a cucc. :) Az sms összefûzés a halálom, tweak-kel ki is kapcsoltam gyorsan :)
Kíváncsi leszek hozzánk elér-e egyáltalán ez a fajta hozzáállás(?)szolgáltatók részérõl.Értem ezalatt az ingyenes profi cuccokat.

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
I.M.A.D.O.M :)

nagyon nagyon jo. a multkori HTC-m nem volt ekkora siker, nem jott be a windows mobile 5. akkor ugy voltam vele hogy maradok a nokianal mostmar. ez az android viszont mega uber kiralysag. kezelni nagyon konnyu, hamar belejottem a "tapizasba" :) 3 alapkepernyoje van, mindet szemelyre lehet szabni. minden kezre all benne.

a feltelepitett alap programok altalaban teljesen hasznalhatoak. fura az sms kezeles, ugy menti el oket mintha egy MSN beszelgetes lenne. egybol latod hogy mire milyen valasz jott. nincsenek kulon mappakba szedve hogy bejovo - kimeno stb. fura, de meg lehet szokni.

meg van ez az Android market nevu dolog ami vegulis az AppStore megfeleloje, csak minden [na jo 98%] ingyen van. jatekok, alkalmazasok, hatterek, csengohangok stb.

szedtem le egy par dolgot, pl nem volt feladatkezelo progi, igy a hatterben fut minden amibol kilepsz. igy most csak ki tudok loni mindent amit mar nem hasznalok, ne zabaljak a memoriat. az akksi jelentem a tegnapi egesz napos "demozas" utan sem merult le estig, pedig csak anyi toltes volt benne amennyivel a dobozbol kivettem. ejszakara persze radugtam, most kb 60%-on van ugy hogy megint egesz nap le se szakadtam rola :) de mar ujra tolt, ra van kotve a PC-re, es az adatkabelon keresztul is veszi fel az aramot.

zenet mar pakoltam ra, a kulso hangszoro egesz ertelmesen szol, majd megyek a busz hatso ulesen Bango Margitot hallgatni jo lesz. :D

hozza kell tenni hogy internet nelkul nem volna ekkora zsir. most egy honapig ingyen van az is, aztan majd lemondom. addig leszedem a marketrol a jo cuccokat, vegulis ha ebedszunetben forumozni akarok meg mindig ott a laptopom meg az usb 3G modem :)

most a video lejatszast akarom majd kiprobalni, ha mar ilyen egesz jo meretu kepernyom van, lehet ratolok par top gear epizodot vesz esetere :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tamaska, most már szedd össze a gondolataidat - volt rá egy napod - és kanyaríts fél oldalnyi tapasztalatból alapúló tesztet, MOST. :)

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most raneztem, ezek £250 es £350 kozott vannak ebayen. nekem nem kellett fizetnem erte, mivel lejart a szerzodesem es ugye uj szerzodes koteskor [vagy lejart ujitasakor] adnak egy telefont. vannak amikert fizetni kell, pl szemeztem a BlackBerry Storm-mal ami vagy £100 lett volna, de a tobbseg ingyen van.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egyenlõre csak nézegetem
kollegának van egy LG-je ami tudásban kb az uj reklámozott Samsungal van versenyben. az tetszik.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Azért valahol próbálgass ki készülékeket, mielõtt rácuppansz. Nehogy csalódj. Pl a Speedshop-ban

-=B.B.B.=-

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
most készülök váltani énis érintõsre

Tam: ez mennyiért mérik odakint?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha lenne rajta 3.5-es jack meg 5mp kamera akkor azt mondanam tokeletes. de igy is boldog vagyok. fogdostam a boltban a 5800-t is, es az is faja, de ez valahogy jobban megnyerte a tetszesemet.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Feltöltött képFeltöltött kép

ez lett vegul. HTC Magic.

Hogy szomorodj meg :D gratulálok
Olyan trackball volt anno az Artemis-ben is,szerettem.

-=B.B.B.=-

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Index fõoldalán most van kint róla egy cikk. Majd érdekelne a véleményed.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Feltöltött képFeltöltött kép

ez lett vegul. HTC Magic. ajfon kategoria, nagyon szep kidolgozassal, es kismillio app van hozza, csak a google fele "app store"-ban minden ingyen van. [android market]

a gombok kozott kozepen az egy hanyatteger, lehet gorgetni es akkor ugral az ikonok kozott, lenyomva klikkel. kezre esik az is.

es a legnagyobb felelmem sem lett megalapozott, tudok vele sms-t irni :)

ha meg az akksi is tovabb birja mint a remhirkeltok mondjak, akkor boldogsagos vagyok.

RAUH-Welt
B E G R I F F