Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Erre én is nagyon rá vagyok gerjedve. Sanszos, hogy tarolni fog idén az Android.

Nálam a HTC Tattoo a favorit, õsszel talán lesz is belõle valami... most egy E51-gyel lavírozok, kicsit szorosra húztam a nadrágszíjat :)

A Snapdragon annyira brutál lett - még WinMo 6.5 rendszerrel is - hogy egyszerûen besírtam rajta.

Bátyámnak HD2 van, karácsonykor "demóztuk" az én "sima" HD modellemmel: mintha nem is rokon készülékek lennének - nem beszélve az eszement minõségû kivitelezésrõl (ami nem egyenlõ minõségérzettel...). Multitask 11 alkalmazást futtattam(!) a háttérben, miközben fórumoztam a bikkmakkon. Nincs megtorpanás, nincs kockás képernyõ, bármekkora sebességgel is scrolloztam. Nem tudom hogy csinálják, de sebességben (is) lekörözi a netbookomat...

Lesz egy eladó HTC Touch HD-m és egy MSI Wind-em...?
"In idem flumen bis non descendimus"

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

No, szifonosok: hogy kell filmet feltenni a készülékre?
Mit tegyek - és mivel - hogy egy avi/dvd lemez tartalma felkerüljön nézhetõen erre a vacakra?
köszönöm a segítséget!

siker?

filekonvertálásra: media convert master nagyon jó... pl, de sok egyéb ide oda konvertáló program, akár ingyenes is ami nem vízjelez

amúgy az itunes-ba behúzod a filmet, amit felismer, egyet kattint rá majd Advanced -> Create iPod or iPhone version
ezután sync és már nézheted is

edit: nexus onehoz http://uk.news.yahoo...to-686f718.html
Sei, soku Si.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nálam a HTC Tattoo a favorit, õsszel talán lesz is belõle valami... most egy E51-gyel lavírozok, kicsit szorosra húztam a nadrágszíjat :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

http://www.google.com/phone
HTC hardver, Snapdragon processzor és a legfrissebb (és szerintem rövidesen a legjobb mobil op.rendszer) Android.

Erre én is nagyon rá vagyok gerjedve. Sanszos, hogy tarolni fog idén az Android.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
http://www.google.com/phone
HTC hardver, Snapdragon processzor és a legfrissebb (és szerintem rövidesen a legjobb mobil op.rendszer) Android.
"In idem flumen bis non descendimus"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
megvan... csak próbáltam meghekkelni, erre most a pc halt be :-)
Köszi a tippet!
Asszem megveszem a szoftvert.
Valamire csak jó még...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
"there's an app for that"

ja nem, nincs :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Esetleg ez: http://www.convertdv...-to-iphone.html
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Sajna már elment :(

No, szifonosok: hogy kell filmet feltenni a készülékre?
Mit tegyek - és mivel - hogy egy avi/dvd lemez tartalma felkerüljön nézhetõen erre a vacakra?

köszönöm a segítséget!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Samsung Galaxy Spica (i5700)-al kapcsolatba kéne segítség.
Betettem a SIM kártyát, de azt írja h nincsenek rajta telefonszámok. Pedig vannak, mivel elõtte egy Nokiába volt, és ott minden a SIM-re lett téve. Másik SIM-el se mûködik.
Valakinek valami ötlet? :(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nvidia Tegra

elég nagy királyság ....

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

nem azt mondtam hogy tudnod kellett volna, ne szivd mellre ;)

Nincs harag (csak nem esett jól), de hidd el túlélem ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem azt mondtam hogy tudnod kellett volna, ne szivd mellre ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Oké értem én hogy analfabéta vagyok, de mint látod a hozzászólásaim száma egyenes arányban van az általam ismert személyekkel...

rendben van hogy ott az iviv és megmondja hogy a magyar shimano forgalmazónál dolgozik, de én ezt magamtól nem tudhatom...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sok sikert thez-nek bicikli alkatresszel fizetni lol :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

G900 SE számlás, független, 4 gb memókártyával, vagy anélkül :)

Hmm ez igen tetszik... eddig egy p990i-t használtam azt nagyon szerettem... gondolom kp kéne érte... van egy rakat alkatrészem... privátban folytassuk!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Miféle SE, lehet engem is érdekelne...

G900 SE számlás, független, 4 gb memókártyával, vagy anélkül :)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
http://www.extremete...,2325290,00.asp
pl ez
de googlizd be vagy nézz szét maces oldalakon
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Valakinek SE K608i-re van fájlátvivõ programja? Honlapon csak a K810-hez van, ha nem lesz jó, szükség lenne rá, mivel nincs meg a CD... : S

Edit: nem lett jó, ráadásul jól be is fagyasztotta a gépem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Eddig samsung volt, de váltani akar. Nekem meg SE van, de volt már nokiam is, a sonyt jobban szeretem.

a samsungoknak eleg nokias gomb elrendezese van. de ha neked meg van SE, akkor ki tudja probalni, es el tudja donteni hogy az neki kezre esik vagy nem, nem? :)

TREKs Atesz: koszonjuk, ISMET sikerult tartalmas hozzaszolast szerkesztened. ha csak baromsagokat tudsz irni, akkor inkabb ne irjal, mert ilyenekre nincs szukseg.

RAUH-Welt
B E G R I F F