Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2010. April 19. - 21:15
Bízom benne, és akkor talán visszatérek hozzá egyszer.
Posted 2010. April 19. - 20:45
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. April 19. - 17:11
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 19. - 15:11
Androidosok!
Gugli piacon milyen a játék felhozatal?
Nekem a szifonos game-ek között nagyon szimpatikusak voltak a G-szenzorosak, pl. labdákat kell terelgetni, stb.
Nálatok is akadnak ilyenek....elkezdtem szemezgetni a Nexus bácsival...
Ha a Nexus bejön, akkor nézd meg a HTC Desire-t. Lassan egy hete van meg és nem bírom letenni
Vannak G-szenzoros játékok (repülõs, golyós, autós,...) De egyenlõre kicsit lájtosabb a felhozatal, mint a Iphone-ra. De míg az Iphon inkább telefon és zene lejátszó, addig ez minden és telefon
Egyenlõre a felismerés öröme szakaszban járok, minden nap találok valami újdonságot ami rohadtul tetszik és megkönnyíti a készülék használatát.
Ez köszönhetõ az Android Market-nak és a sok free cuccnak, s elméletileg a fizetõs (mégjobb) dolgok is elérhetõek lesznek hamarosan a magunkfajta magyar usereknek...
WinMo után olyan, mintha valami világbéke és teljes szabadság szabadult volna a világra
Posted 2010. April 15. - 15:22
de szerencsére a Nokia Maps is elég korrekt, mondjuk a címkeresõje elé bénácska (de persze lehet, hogy csak frissítenem kellene a progit (nekem még a béta van, mert anno a betalabs-on lévõ sokkal fronyóbb volt, mint a hivatalos végleges verzó...)
A Nimbuzzt csak ritkán használom, elsõsorban "telefonálásra" haverral ÚJ-Zélandra (vicces, hogy a világ másik szószerint átellenes pontjáról tudunk ingyen beszélni.. ). De ki fogom próbálni a Fringet is...
B.
Posted 2010. April 15. - 12:29
Posted 2010. April 15. - 12:13
És ajánlom a MobileGMaps-et is, nagyon fullos térképes program!
ez esetben nyugodtan merem ajanlani a Nokia 5800-ast (ilyen van nekem is). PDA-rol valtottam at erre, és nagyon meg vagyok elégedve...ugyanonnan bírja a wifit, mint a "nagy" gépem, jó 640*400 felbontása van, ergo éles a képe (amugy elég fasza a kijelzõje).
Autós navigációra is használom a Nokia Maps térképpel (nem mellesleg hivatalosan is ingyenes!!), elég erõs a procija, bírja egyszerre a navigációt és háttérben a zenelejátszást..
Hangminõsége a legjobb a piacon, simán van olyan, mint a jobb dedikált MP3 lejátszók (Sennheiser studio fejhallgatóval teszteltem...)
Vissza a wifire, van egy Nimbuzz nevu progi, amivel lehet MSN, Skype, és társait kezelni, VOIP telefonálni is lehet...
Mókás volt, hogy ezzel a progival wifin keresztül ingyen "telefonaltam" a londoni haverommal...
Netezni meg, pl ezzel szoktam reggel a WC-n ülve megnézni a Bikemag fórumot..
Posted 2010. April 15. - 11:15
Expressz.hu-n szintén vannak 40-50 kozott újak.. én ha van szolgáltatód olyat vennék ami NEM független, mert azokra nagy valószínûséggel 2 év nokia gari van!
míg a kártyafüggetlenek azok ázsiai reg kódosak, és egy év bolti gari szokott rájuk lenni, ami nem olyan tuti... erre érdemes odafigyelni... (ezt a kanosszajárást már megjártam karácsonykor, akkor borult ki a bili..úgyhogy kb volt három 5800-som, mire megvettem Pannonnál...)
Üdv,
Bulesz
Posted 2010. April 15. - 10:47
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 15. - 10:17
Netezni tényleg jó vele, de én már használtam olyanra is, hogy gépre kötve ezen keresztül ment a net, amikor behalt az ADSL modemem...
Múltkor a spontán házibuliban az erõsítõre kötve errõl ment a zene
Posted 2010. April 15. - 00:41
lista fontossági sorrendben
wifi (mail,msn)
gps
mp3
telefonálás
amugy kösze a késõi válaszért
ez esetben nyugodtan merem ajanlani a Nokia 5800-ast (ilyen van nekem is). PDA-rol valtottam at erre, és nagyon meg vagyok elégedve...ugyanonnan bírja a wifit, mint a "nagy" gépem, jó 640*400 felbontása van, ergo éles a képe (amugy elég fasza a kijelzõje).
Autós navigációra is használom a Nokia Maps térképpel (nem mellesleg hivatalosan is ingyenes!!), elég erõs a procija, bírja egyszerre a navigációt és háttérben a zenelejátszást..
Hangminõsége a legjobb a piacon, simán van olyan, mint a jobb dedikált MP3 lejátszók (Sennheiser studio fejhallgatóval teszteltem...)
Vissza a wifire, van egy Nimbuzz nevu progi, amivel lehet MSN, Skype, és társait kezelni, VOIP telefonálni is lehet...
Mókás volt, hogy ezzel a progival wifin keresztül ingyen "telefonaltam" a londoni haverommal...
Netezni meg, pl ezzel szoktam reggel a WC-n ülve megnézni a Bikemag fórumot..
Posted 2010. April 15. - 00:20
wifi (mail,msn)
gps
mp3
telefonálás
amugy kösze a késõi válaszért
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. April 15. - 00:16
mondjatok alternativát érintõképernyõs, wi-fis telefonra, max 50ezerig
eddig ez a nyerõ
Samsung S5620 Monte függetlenül ~55e, pannonnál 43e
gps, wifi, stb
Szia!
Fõleg mire használnád? mi a fõ döntési preferencia? (wifi, gps, hangminõség, video lejátszás....??)
Üdv,
Bulesz
Posted 2010. April 15. - 00:07
eddig ez a nyerõ
Samsung S5620 Monte függetlenül ~55e, pannonnál 43e
gps, wifi, stb
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2010. April 13. - 15:23
Gugli piacon milyen a játék felhozatal?
Nekem a szifonos game-ek között nagyon szimpatikusak voltak a G-szenzorosak, pl. labdákat kell terelgetni, stb.
Nálatok is akadnak ilyenek....elkezdtem szemezgetni a Nexus bácsival...
Posted 2010. April 13. - 12:14
végülis legális megoldást preferálta apu, szóval Becker Z108 -ra esett a választás. full EU térkép, igo8 alapú program, 2év gari. Elvileg ma kijött hozzá a legújabb térképcsomag, bár a content manager még mindig a 2009-es térképre szeretné ingyen frissíteni. Remélem sikerül azért rárakni ingyen az újat. Pofon egyszerû, szóval tán õsök is eligazodnak majd vele
Bluetooth, mp3, stb. nem volt szempont. Jó lesz ez is remélem.
Posted 2010. April 13. - 12:07
gondoltam én és a kazettás megoldásra, de ahogy néztem eléggé buherálós és nem minden mûködik PNA-n
wayteq x820, bármit rátehetsz, nekem volt rajta amigo is pl
De az a Bluepanther igen jó árban van
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. April 13. - 11:24
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. April 11. - 22:15
Deeehogynem...gondoltam én és a kazettás megoldásra, de ahogy néztem eléggé buherálós és nem minden mûködik PNA-n
Kékpárducot szeressük! Ócsó és finom! Egyébként a PNA-ra használható ÁjGó-t ez is támogatja.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.