Bízom benne, és akkor talán visszatérek hozzá egyszer.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
Androidosok!
Gugli piacon milyen a játék felhozatal?
Nekem a szifonos game-ek között nagyon szimpatikusak voltak a G-szenzorosak, pl. labdákat kell terelgetni, stb.
Nálatok is akadnak ilyenek....elkezdtem szemezgetni a Nexus bácsival...
ez esetben nyugodtan merem ajanlani a Nokia 5800-ast (ilyen van nekem is). PDA-rol valtottam at erre, és nagyon meg vagyok elégedve...ugyanonnan bírja a wifit, mint a "nagy" gépem, jó 640*400 felbontása van, ergo éles a képe (amugy elég fasza a kijelzõje).
Autós navigációra is használom a Nokia Maps térképpel (nem mellesleg hivatalosan is ingyenes!!), elég erõs a procija, bírja egyszerre a navigációt és háttérben a zenelejátszást..
Hangminõsége a legjobb a piacon, simán van olyan, mint a jobb dedikált MP3 lejátszók (Sennheiser studio fejhallgatóval teszteltem...)
Vissza a wifire, van egy Nimbuzz nevu progi, amivel lehet MSN, Skype, és társait kezelni, VOIP telefonálni is lehet...
Mókás volt, hogy ezzel a progival wifin keresztül ingyen "telefonaltam" a londoni haverommal...
Netezni meg, pl ezzel szoktam reggel a WC-n ülve megnézni a Bikemag fórumot..
RAUH-Welt
B E G R I F F
lista fontossági sorrendben
wifi (mail,msn)
gps
mp3
telefonálás
amugy kösze a késõi válaszért
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
mondjatok alternativát érintõképernyõs, wi-fis telefonra, max 50ezerig
eddig ez a nyerõ
Samsung S5620 Monte függetlenül ~55e, pannonnál 43e
gps, wifi, stb
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
gondoltam én és a kazettás megoldásra, de ahogy néztem eléggé buherálós és nem minden mûködik PNA-n
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
gondoltam én és a kazettás megoldásra, de ahogy néztem eléggé buherálós és nem minden mûködik PNA-n
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.