Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Minõségi sorrend?

IDC: Nyugat-Eur

Ezt fejtsd ki kérlek! Mert nem értem mi köze a minõségi sorrendhez. A minõség nem arányos az eladott darabszámmal.
A nokia úgy tudom szarik az Androidra és nekik a szimbiján az isten, szal nem tartozik bele a fent említett kritériumba.
A Motorola egyébként csak magyarisztánban lefitymált márka, külföldön nagy tiszteletnek örvend. Nem árasztják el évente 100 típussal a piacot, de amit kidobnak az jó szokott lenni. A Milestone-t egyébként olyan trénerek ajnározták az egekig akik egyébként a Samsung,LG,Nokia kenyerét eszik.
Az vitathatatlan egyébként hogy a samu nagyon innovatív és az õ kijelzõjük a legjobb a piacon.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Minõségi sorrend?

IDC: Nyugat-Eur

Nem meglepõ ...2-3 éve a samsung nagyon begyorsitott...már itt elkezdte alázni a nokiát : Nokia-mobilok-5-megapixeles-Samsung-kameraval

"just chillin killin"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szerintem a lista minõségi sorrendben:
Motorola Milestone
Samu Galaxy S
HTC Desire
Samu Galaxy Spica
Huawei RBM2
SanyiErikszon X10 mini

Minõségi sorrend?

http://mobilarena.hu...sz_az_elso.html

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Motorola Milestone
Samu Galaxy S
HTC Desire
Samu Galaxy Spica
Huawei RBM2
SanyiErikszon X10 mini

és ebben pl egy T-Mobile Pulse hol foglal helyet? (bár az már nincs, csak Pulse mini, de azt nemértem a tesztek alapján sem hogy az miben jobb/rosszabb)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Androidos mobilból mit érdemes venni?

Motorola Milestone
Samu Galaxy S
HTC Desire
Samu Galaxy Spica
Huawei RBM2
SanyiErikszon X10 mini

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Még idén jön az iPod Touch mellé egy telócsere...ráhúzódom egy Blackberry 9700-asra és akkor a mobilkommunikációs pénzköltés kb. addig le van tudva még nem fognak ezek a kütyük agyhullámokkal mûködni...

Jó is az a "blekkböri".. csak Magyarisztánban kevesen veszik meg hozzá a szolgáltatást is, ami nélkül kb annyit tud mint egy 3210-es Nokia :D Na jó, nem ennyire buta.
Én jelenleg egy Samsung Wave telóra szavaznék. Konkrétan leszakadt a pofám amikor megláttam a kijelzõjét meg hogy mennyire jó az egész.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Androidos mobilból mit érdemes venni?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Még idén jön az iPod Touch mellé egy telócsere...ráhúzódom egy Blackberry 9700-asra és akkor a mobilkommunikációs pénzköltés kb. addig le van tudva még nem fognak ezek a kütyük agyhullámokkal mûködni...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Vettem egy iPhone 3G 16 GB-t. Nagy királyság ez a cucc! :) Ha érdekel valakit, HTC Kaiser elég leharcolt, de használható állapotban eladó.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Vettem egy e52-t és a navigációt nem tudom beüzemelni rajta, van valaki aki boldogult már vele?
Én is egy tuch.ot néztem ki a teló mellé, de ez lett.

Vagy felmész Nokia honlapra és letöltöd Nokia Map loadert. Mo. kb 200-500 mega között van térképileg, ha jól emlékszem.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Vettem egy e52-t és a navigációt nem tudom beüzemelni rajta, van valaki aki boldogult már vele?

Beballagsz a Szinva Park-ba. 2. emelet. És megmondod hogy tolják rá az OVI Maps-et. Ingyen kötelesek megcsinálni, sõt még jutalékot is kapnak érte.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Lassan megválok az E51-tõl, hátha megveszi majd valaki innen... :) Spica jön helyette.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

• vendég
Háháááá, megvan a tökéletes kombó!
Merthátugye evidens, hogy 2010 minden szép meg modern meg jó de nincs olyan készülék, ami mindenre jó lenne...

Szerváltam egy 32 GB-os 3. generációs iPod Touchot...meg van oldva a zenehallgatás, netezés, játékok, emailezés és vitathatatlan ,hhogy ezekben õ a legjobb...azt is leszarom ha a sok nyúzástól lemerül mert ott a telefonom, amit csak hívásokar/SMS-re használok...így telót hetente töltöm csak, mindig elérhetõ maradok és megvan az apple "szórakoztatóközpont-jellege"! Hibbbbbbbátlan!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Igen, ez egy jó, de drasztikus megoldás...
Viszont nagyon jól be lehet állítani, hogy be legyen kapcsolva a mobilnet vagy sem, meg olyat is lehet, hogy amikor nincs wifi, csak akkor használja, ha akarod, hogy használja egyáltalán.

Tudom, hogy nem apró, de tudok ajánlani, egy használt, de tökéletes (a ház karcos) Omniát, kedvezõ áron :P
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha nincs szükség netes csomagra akkor szerintem a legegyszerûbb ha kitörlöd az összes adatkapcsolat profilt. legalábbis én így csináltam. próbáljon felmenni így 3g hálózatra ha tud :P

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

épp ez az, hogy nekem netes csomagra egyáltalán nincs szükségem, mert suliban ill. itthon is wifi van. Annak meg nem örülnék, ha állandóan mobilnetet használna... N97 nagyon tetszene, vagy épp E52, mert fenntartásaim vannak a Samsunggal.

Hát az hogy van Wifi az egy dolog. De ha ki akarod használni ennek a telefonnak az elõnyeit akkor nélkülözhetetlen egy netes kapcsolat(nem fog megkérdeni hogy akarod-e, felmegy és tölti ami neki kell). Egyébként én sem rajongtam eddig a Samsung-ért de a tapasztalatok azt mutatják hogy az érintõképernyõs és okostelefonos dolgokban nagyon jó megbízható telókat dobnak piacra.
Nokia N97: ha villantani akarsz és kell egy presztizstelefon akkor vegyél...egyébként tényleg nagyon jó minõségû és sokat tud, meg tényleg elsõ osztályú a kidolgozása is. E52 baromi jó, csak a kisebb kijelzõ miatt hosszútávon idegesítõ lesz, és nincs "qwerty" ami az MSN-t meg a levelezést megnehezíti.
De ha idegenkedsz a samsungtól és nokiákat nézegetsz akkor már 5800 Navi. Abban is minden benne van ami kellhet: Wifi,GPS,3G. És lehet hozzá rendelni Nokia Messaging szolgáltatást amivel 10 mailcímet tudsz kezelni a telefonodról. Ócsó és finom, egy 100-200megás adatcsomaggal(szolgáltatóknál olyan 990-2000 Ft/hó) megúszod a használatát.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Elég sokan kedvelik a Spica-jukat :)
Egy 2.1 Eclair frissítéssel és a progik/ widgetek személyre szabásával + egy megfelelõ méretû SD kártyával tuti kis telefon az biztos. Fõleg az áráért.

Mellesleg elég nagy szerepet is vállalt az Android szélesebb körû elterjedésében.

Jó választás, ha tetszik és nyomkodva is szimpi :)

@:
Közben jött még egy üzi...
Annyira nem kell a nagy adatforgalmú net csomag, legalábbis szerintem.
Ha ésszel van beállítva és nem netezik az ember orrba szájba, s otthon/melóba/suliban tud wifit használni, akkor akár egy 500megás csomag is elég, de 2giga/hó bõven elég.

a 2 féle Galax közül én inkább EZT A VERZIÓT javasolnám.
Az OLED kijelzõ nagyon frankó, és van benne 8Gb belsõ memória. De már a kijelzõ fényereje és minõsége miatt is megéri az árkülönbséget. És ha az ember már ennyi ad egy telefonért szerintem nagyon nem mind1 hogy azt mondjuk napos idõben vagy szélsõséges fényviszonyok között hogy tudja használni. Érdemes megnézni egymás mellett napon egy sima LCD kijelzõs és egy OLED kijelzõs telót. Nekem az állam majdnem leesett amikor az S8000 meg a Wave kijelzõjét megláttam.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
épp ez az, hogy nekem netes csomagra egyáltalán nincs szükségem, mert suliban ill. itthon is wifi van. Annak meg nem örülnék, ha állandóan mobilnetet használna... N97 nagyon tetszene, vagy épp E52, mert fenntartásaim vannak a Samsunggal.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Elég sokan kedvelik a Spica-jukat :)
Egy 2.1 Eclair frissítéssel és a progik/ widgetek személyre szabásával + egy megfelelõ méretû SD kártyával tuti kis telefon az biztos. Fõleg az áráért.

Mellesleg elég nagy szerepet is vállalt az Android szélesebb körû elterjedésében.

Jó választás, ha tetszik és nyomkodva is szimpi :)

@:
Közben jött még egy üzi...
Annyira nem kell a nagy adatforgalmú net csomag, legalábbis szerintem.
Ha ésszel van beállítva és nem netezik az ember orrba szájba, s otthon/melóba/suliban tud wifit használni, akkor akár egy 500megás csomag is elég, de 2giga/hó bõven elég.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu