Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2010. September 22. - 14:39
Vonatkozó bejegyzés a plastikon.
Tehát a lényeg, hogy megtehetik... Amúgy ha jól tudom a hivatalos forgalmazás még nem kezdõdött meg, tehát ez mind szürkeimportos cucc...
Posted 2010. September 22. - 14:34
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. September 22. - 13:13
Valaki tudna ajánlani Java alapú tudományos számológépet telefonra?
Illetve még egy kérdés. tudja-e valaki hogy telepített Java progikból illetve a menüben található funkciókból hogy lehet Widget-et létrehozni Samsung telefonokban?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. September 16. - 14:45
(ettõl függetlenül hamarosan lesz mellette egy iPhone 4 is:))
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 16. - 14:27
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. September 16. - 14:09
Posted 2010. September 16. - 13:51
5500 még érdekes de a hajszál vékony alu ház tele volt horpadással
5210 is hamar halt
még a régi nagy nokia ami a 6310i bõl lett az volt valami,meg az ericcson,mert annak fém bélése volt és csodákra képes..
szóval azért keresek..
htc mért akkra nagy szám?
próbáltam a hd2-t tavasszal
nem tudom annyira nem voltam elájulva...
kíváncsi voltam hogy az iphone melllet ugye ezt sztárolták akkor nagyon..nekem az a fura hogy midnig kijön egy úúúúristen fantasztikum világmegváltó htc kb mindden második félévben..
szerintem a 4,3" már a használhatóság korlája körül van ha simán zsebbe dobod be,nem táskába.
tény h kurva gyors,meg jó volt a htc saját sence? felh.felülete,de azért amikor kellet sajnos elõ jött a win mob. minden faszsága..
nem tudom...
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. September 16. - 09:53
Lehet hogy lesz..de nem hiszem hogy ki lehet használni ezeket a kütyüket maximálisan. Már a méretükbõl adódóan is súrolják a praktikusság határát, pedig egy mobilnak elsõsorban praktikusnak kéne lenni. Lehet hogy a nemzetközi TFT/OLED kijelzõ hiány lassítani fogja a fejlõdést. Jelenleg Galaxy S-re és Desire-re Legend-re akkora igény van hogy nem bírnak megfelelõ mennyiségû kijelzõt gyártani.lessz ennél jobb idén ? HTC Desire HD....AD
Nekem már a Galaxy S vagy egy RBM2 vagy egy Desire is túl nagy, gyakorlatilag nem tudom úgy a zsebembe pakolni hogy ne zavarjon.
Kicsit úgy tûnik hogy megint visszajutottunk oda hogy tégla méretû mobilokkal rohangálunk...
Posted 2010. September 16. - 09:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. September 15. - 22:55
Posted 2010. September 14. - 23:01
hiányzik valami olyan teló ami tényleg birja és csak telfeonálni jó
barlangszni hegyen mászni stb..
Nokia 5140-et használok ilyen célra.
Posted 2010. September 14. - 13:49
r310 nagyon szerttem meg hogy fém keret van belül sb..szóval nam,egész más mint a mostani kis mûanyag vackok...
Posted 2010. September 14. - 13:05
A Pro250-et szerintem nem bánnád meg.igen pont a gumi kéne..vagy egészben ahogy van
nekem minden jó hozzá,van egy zsuj aksim is...
Megkérdeztem az R310-et. Telefon egyben csak nagyon ganyé állapotú van. Külön meg elõlapot lehet hozzá kapni(4500 HUF) amin gumi részek nincsenek meg. Ennek egyszerû oka van, az idõ folyamán nyúlós ragacsos masszává alakult a gumi.
Egyébként a Samsungnak vannak most ilyen ütõs-vágós telefonjai, B2100 pl. Eddig jók vele a tapasztalatok, bár láttam már bereccsent kijelzõt meg beázott készüléket. De mind a kettõt cserélték garanciába.
Posted 2010. September 14. - 12:20
nekem minden jó hozzá,van egy zsuj aksim is...
Posted 2010. September 14. - 11:07
Mineka?! Vagy mi kéne a telefonból? Mert hogy azok már szinte mind az enyészeté lettek, fõleg a gumi borítás ami szétmállik meg ragad illetve az aksi. Egy pofás kis Pro250-est láttam a minap a Samsung szervizben árulták.régi ericcson r310 nincs valakinek elfekvõbe?
Posted 2010. September 14. - 10:40
kövezzetek meg de pár napja kipórbáltam a 4es fónit /iphone pécsen/ és nem kell /annyiért/...
megjelenés óta van /ill épp most nincs mert eladtam minden,ill robogóra cseréltem/ ájfonom,de ezt nem venném meg...persze úgy hogy tudom hogy a 3gs-en is kb ugyan úgy megy minden, és az ahhoz képest +100e nem ér meg...szerintem
Posted 2010. September 13. - 16:26
mobilnetes kérdésem lenne: egy iPhone-on, normál használat mellett (ami fõleg levelezést, napi néhány oldal böngészését max 1 órában) jelenti, nagyságrendileg mekkora adatforgalomra lehet számítani 1 hónap alatt?
Nekem 2008 szeptember eleje ota van iPhone 3G-m, akkor ikon 400-al vettem, az ugye 2 giga netforgalmat tartalmaz,- sosem sikerult elernem, tulforgalmaznom plane.
Munkaba jovet-menet olvasok rajta, 2 mailfiok lekerdezese felorankent, ppt-s csatolmanyok, egyeb hulyesegek. App store update, programok letoltese, neha youtube, mittudomen mi van meg. Tetheringet is hasznalom neha, pl egy hazautazas alkalmaval ami 3 ora, msn+bongeszes max 50mega, de inkabb 30. Nemreg lejart a husegem, atvaltottam ikon 200-ra (1giga netet is tartalmaz). Ezzel is ugyanugy fogok garazdalkodni a neten, annyit ami kifer. Visszamenoleg a 2 ev alatt az atlagos havi adatforgalmam 7-800mega korul volt. Meg annyi talan, hogy munkahelyen es otthon is van wifi, de sosem csatlakozok rajuk, mert foloslegesnek tartom. Epp azert, mert ugysem lepem tul az adatforgalmat, amit a dijcsomag tartalmaz.
Posted 2010. September 13. - 12:02
Így van!szóval szerintem nincs ezzel semmi gond sem, hogy az ember kihasználja a mobilja adottságait - ha már mindig ott van az embernél...
Ebbõl a szempontból például nagyon jók a nyílt forráskódú oprendszerrel rendelkezõ okostelefonok. Boldog-Boldogtalan fejleszt rájuk progit. Rengeteg alkalmazás van rájuk, és ha az ember keresgél akkor maximálisan ki tudja használni a telefonját. Aki meg nem akar csak telefonálni az meg vegyen egy ócsó telefont.
Ez a pulzusmérõs dolog az egyik példája hogy milyen kreatív emberek vannak, és ha lehetõség van rá akkor rengeteg dolgot ki lehet hozni a telefonokból.
De azért tényleg meredek
Most a PiciPuha is összekapta magát és közel 5 év után ismét fejlesztettek a Windósz mobájl rendszeren...mondjuk most már volt honnan ihletet kapni(iPhone, Android, Symbian), és õk is rájöttek hogy attól lesz jó egy mobil rendszer hogy nem kell hozzá ceruza és egyszerûbb használni.
De számomra még mindig kicsit furcsa hogy a gyártók még mindig ötletelnek új oprendszereken és nem képesek letenni a voksukat egy rendszer mellett sem. Furcsa hogy a Samsung kínálatában egyszerre lesz TácsWiz,WindósMobájl,Droid és ugye BADA. Nokiánál szintén ötletelnek az új rendszerrel. Egyedül az alma áll ki a saját gyermeke mellett(halkan teszem hozzá nem vagyok alma párti, de ami jó az jó).
Posted 2010. September 12. - 22:28
tudásban meg ugyanazt adja vissza, mint egy csúcskategóriás, 60-70ezres Polar meg a számítógépes programja vagy egy rendes GPS: szinttérkép, tempó (min/km), sebesség + térkép - mindezt folyamatosan rögzítve, és netes az egész, szóval nem kell hozzá x ezerért spéci infraport meg program sem...Polart is csak a pulzusszám miatt viszem el ...hosszútávfutóknak meg kifejezetten hasznos lehet, hogy grafikusan jelzi a tempóváltozást...egy kisebb telefon meg simán mehet csuklóra, mint egy Garmin Forerunner...
szóval szerintem nincs ezzel semmi gond sem, hogy az ember kihasználja a mobilja adottságait - ha már mindig ott van az embernél...
Posted 2010. September 12. - 22:00