Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2010. november 28. - 22:49
nokia e51
nokia 5230
utóbbi alkalmas navigálásra is - gondolom tudok rátölteni turistatérképet is - bringázáshoz. jól gondolom?
vajon az E51 is képes lehet ilyenre?
amellett pedig a wifi szól
árban nagyjából 20 körül lenne mindkettõ - használtan persze. sokat költeni nem akarok rá, mert a tapasztalatok alapján 1,5 év körüli a kihordása a telefonoknak nálam
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. november 28. - 21:22
Érdemes idõnként letölteni az AGPS adatokat (Samsungnál GPS+), én hetente letöltöm így hamarabb talál GPS jelet.
Ezt tudnád részletezni? Nekem samsung s8500 van, de a leírásában nem találtam errõl a GPS+ -ról semmit. beállítás/kapcsolatok/hely-nél minden be van jelölve a menüben.
Írta 2010. november 28. - 10:30
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. november 28. - 10:06
kipróbáltam a sports trackert ezt azt üzenetet dobja ki: packet data- packet data connection not available error code: -4161
Valószínûleg AGPS-en keresztül keresné a pozíciót, de nincsen letöltve a szükséges adat hozzá (ez a packet data).
Angol megy? Itt egy kis segítség: Nokia Support GPS belövése
Találtam még egy külföldi fórumot ahol egy-két embernek ugyan ez a problémája: Nokia 5230 GPS Itt is azt írják hogy AGPS támogatás nélkül elég sok idõbe telik hogy stabil jelet találjon. Feltételezem hogy kültéren próbálsz jelet találni a GPS-el és nem egy betonházban.
Remélem tudtam segíteni
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. november 28. - 08:55
én hetente letöltöm így hamarabb talál GPS jelet.
Egyébként valami szoftveres probléma lehet.
kipróbáltam a sports trackert ezt azt üzenetet dobja ki: packet data- packet data connection not available error code: -4161
Írta 2010. november 27. - 23:46
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. november 27. - 23:41
A samsunggal gyakran féltem, hogy füstölés lesz a vége, amikor meg GPS is ment rajta, autós töltõvel, nyáron... senkinek sem ajánlom azt azt érzést, mikor elõször vettem ki az autós tartóból
Írta 2010. november 27. - 23:15
tapiztam egy desire hd-t valamelyik nap. Tul nagy... ez a 4.3 colos kijelzo szerintem mar nem telefon meret.
Szép teló, de tényleg nagy (nekem már a Desire meg a Galaxy S is nagy). A desire kapcsán egy dolog tûnt fel a nyomkorászás közben (ez igaz a HD-re is) mégpedig hogy nagyon melegszik. Nem vészes csak fura...
Ha már okosteló: Nokiáéknál elég jók az új telók...(N8-on kivetítõre kötve néztünk HD filmet amit 3G-n húzott le). A WinMobile7 nem lesz a barátom. A PiciPuha (Micro Soft) nem valami szép rendszert csinált. az android még mindig a legrugalmasabb oprendszer a véleményem szerint.
Írta 2010. november 27. - 23:08
így van ahogy mondod, offline Micro SD-rõl, elindul csak nem talál jelet még fél óra után sem
Érdemes idõnként letölteni az AGPS adatokat (Samsungnál GPS+), én hetente letöltöm így hamarabb talál GPS jelet.
Egyébként valami szoftveres probléma lehet. Most voltunk a nagyfaluban tréningen és bár 3db okosteló volt nálunk eltévedtünk ahogy illik Kolléga az E52-re út közben 2X töltötte le az OVI Maps-et
A második már jó volt!
Írta 2010. november 27. - 23:04
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. november 27. - 10:37
Elvileg menni kéne neki. Gondolom offline használtad Micro SD-rõl? Mi a hiba? El sem indul vagy nem talál GPS jelet?
így van ahogy mondod, offline Micro SD-rõl, elindul csak nem talál jelet még fél óra után sem
Írta 2010. november 26. - 23:27
és ez miben jobb, mint a Nokia? túl bonyolultnak néz ki, nekem a Nokia egyszerûsége jobban bejön...vagy szimplán ennyire sz*r a Nokia?
Jobb minõség, megbízhatóbb. Ilyen Nokia fülest mi is árulunk de elég nagy a minõségi szórás ebben a kategóriában. Gyakorlatilag csak ilyet hoztak eddig vissza nokia fülesbõl. Mondjuk sokat is adunk el belõle.."nokiához csak nokiát veszek" alapon. Meg érdemes lenne olyan fülest választani amit tudsz tölteni a telefonod töltõjével, ami gondolom nem nokia Meg azt is érdemes kipróbálni, hogy melyik kényelmes. A magam példáján tudom (bár én bogaras vagyok ilyen téren) nagyon nem mind1 hogy milyen érzés viselni egy fülest. Például a Samsung "agybadugós" fülesét utálom. Már szinte az össze gyári fülest kipróbáltam (nokia,samsung,LG, Sony Ericsson, HTC) meg vagy 4 féle BT sztereó fülest. Végül is úgy tûnik hogy az X10 gyári fülese áll a legközelebb az elképzeléseimhez.
Írta 2010. november 26. - 23:25
HTC Touch Pro Fuze, használt, kártyafüggetlen, fekete színû - eladó - Mobiltelefon készülék | Expressz.hu
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2010. november 26. - 23:04
Írta 2010. november 26. - 22:41
DaveRider: nokia bh-104-nek menni kell droiddal. Elvileg ugye a BT az egy szabvány, és minden márka által gyártott fülesnek menni kéne minden BT képes telóval. De ugye vannak kivételek :S ÁjjPfón meg a Nokia néhány típusa(6300,6303,3110C..5db-ból 3db megy ugyan azzal a BT fülessel).
Egyébként ha eddig is ez a fülesed volt akkor ezután sem lesz bajod vele, de ha most akarsz venni akkor vegyél valami értelmeset(PL. ezt)...ha már droidos vagy
Írta 2010. november 26. - 03:30
Írta 2010. november 25. - 19:49
Írta 2010. november 20. - 15:49