Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
új telefont tervezek venni. elõs körben õket néztem ki:
nokia e51
nokia 5230
utóbbi alkalmas navigálásra is - gondolom tudok rátölteni turistatérképet is - bringázáshoz. jól gondolom?

vajon az E51 is képes lehet ilyenre?
amellett pedig a wifi szól :)
árban nagyjából 20 körül lenne mindkettõ - használtan persze. sokat költeni nem akarok rá, mert a tapasztalatok alapján 1,5 év körüli a kihordása a telefonoknak nálam :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Érdemes idõnként letölteni az AGPS adatokat (Samsungnál GPS+), én hetente letöltöm így hamarabb talál GPS jelet.

Ezt tudnád részletezni? Nekem samsung s8500 van, de a leírásában nem találtam errõl a GPS+ -ról semmit. beállítás/kapcsolatok/hely-nél minden be van jelölve a menüben.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
köszi utánanézek, ha nem sikerül majd a szerviz :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

kipróbáltam a sports trackert ezt azt üzenetet dobja ki: packet data- packet data connection not available error code: -4161

Valószínûleg AGPS-en keresztül keresné a pozíciót, de nincsen letöltve a szükséges adat hozzá (ez a packet data).
Angol megy? Itt egy kis segítség: Nokia Support GPS belövése
Találtam még egy külföldi fórumot ahol egy-két embernek ugyan ez a problémája: Nokia 5230 GPS Itt is azt írják hogy AGPS támogatás nélkül elég sok idõbe telik hogy stabil jelet találjon. Feltételezem hogy kültéren próbálsz jelet találni a GPS-el és nem egy betonházban. :)
Remélem tudtam segíteni

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

én hetente letöltöm így hamarabb talál GPS jelet.
Egyébként valami szoftveres probléma lehet.

kipróbáltam a sports trackert ezt azt üzenetet dobja ki: packet data- packet data connection not available error code: -4161

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
A magic is melegszik szal ezt mar megszoktam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Igaz, hogy melegszik a Desire, de koránt sem annyira, mint az Omnia.
A samsunggal gyakran féltem, hogy füstölés lesz a vége, amikor meg GPS is ment rajta, autós töltõvel, nyáron... senkinek sem ajánlom azt azt érzést, mikor elõször vettem ki az autós tartóból :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

tapiztam egy desire hd-t valamelyik nap. Tul nagy... ez a 4.3 colos kijelzo szerintem mar nem telefon meret.

Szép teló, de tényleg nagy (nekem már a Desire meg a Galaxy S is nagy). A desire kapcsán egy dolog tûnt fel a nyomkorászás közben (ez igaz a HD-re is) mégpedig hogy nagyon melegszik. Nem vészes csak fura...
Ha már okosteló: Nokiáéknál elég jók az új telók...(N8-on kivetítõre kötve néztünk HD filmet amit 3G-n húzott le). A WinMobile7 nem lesz a barátom. A PiciPuha (Micro Soft) nem valami szép rendszert csinált. az android még mindig a legrugalmasabb oprendszer a véleményem szerint.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

így van ahogy mondod, offline Micro SD-rõl, elindul csak nem talál jelet még fél óra után sem

Érdemes idõnként letölteni az AGPS adatokat (Samsungnál GPS+), én hetente letöltöm így hamarabb talál GPS jelet.
Egyébként valami szoftveres probléma lehet. Most voltunk a nagyfaluban tréningen és bár 3db okosteló volt nálunk eltévedtünk ahogy illik :D Kolléga az E52-re út közben 2X töltötte le az OVI Maps-et :D
A második már jó volt! ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tapiztam egy desire hd-t valamelyik nap. Tul nagy... ez a 4.3 colos kijelzo szerintem mar nem telefon meret.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Elvileg menni kéne neki. Gondolom offline használtad Micro SD-rõl? Mi a hiba? El sem indul vagy nem talál GPS jelet?

így van ahogy mondod, offline Micro SD-rõl, elindul csak nem talál jelet még fél óra után sem

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

és ez miben jobb, mint a Nokia? túl bonyolultnak néz ki, nekem a Nokia egyszerûsége jobban bejön...vagy szimplán ennyire sz*r a Nokia?

Jobb minõség, megbízhatóbb. Ilyen Nokia fülest mi is árulunk de elég nagy a minõségi szórás ebben a kategóriában. Gyakorlatilag csak ilyet hoztak eddig vissza nokia fülesbõl. Mondjuk sokat is adunk el belõle.."nokiához csak nokiát veszek" alapon. Meg érdemes lenne olyan fülest választani amit tudsz tölteni a telefonod töltõjével, ami gondolom nem nokia :P Meg azt is érdemes kipróbálni, hogy melyik kényelmes. A magam példáján tudom (bár én bogaras vagyok ilyen téren) nagyon nem mind1 hogy milyen érzés viselni egy fülest. Például a Samsung "agybadugós" fülesét utálom. Már szinte az össze gyári fülest kipróbáltam (nokia,samsung,LG, Sony Ericsson, HTC) meg vagy 4 féle BT sztereó fülest. Végül is úgy tûnik hogy az X10 gyári fülese áll a legközelebb az elképzeléseimhez.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Bocs ha ez nem az a hely, de van egy eladó, kártyafüggetlen HTC Touch Pro-m ha érdekel valakit.
HTC Touch Pro Fuze, használt, kártyafüggetlen, fekete színû - eladó - Mobiltelefon készülék | Expressz.hu

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Találtam egy remek karácsonyi ajándékot én biztos veszek egyet mert már tele a tököm a drótokkal.
IDAPT
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
és ez miben jobb, mint a Nokia? túl bonyolultnak néz ki, nekem a Nokia egyszerûsége jobban bejön...vagy szimplán ennyire sz*r a Nokia?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Elvileg menni kéne neki. Gondolom offline használtad Micro SD-rõl? Mi a hiba? El sem indul vagy nem talál GPS jelet?
DaveRider: nokia bh-104-nek menni kell droiddal. Elvileg ugye a BT az egy szabvány, és minden márka által gyártott fülesnek menni kéne minden BT képes telóval. De ugye vannak kivételek :S ÁjjPfón meg a Nokia néhány típusa(6300,6303,3110C..5db-ból 3db megy ugyan azzal a BT fülessel).
Egyébként ha eddig is ez a fülesed volt akkor ezután sem lesz bajod vele, de ha most akarsz venni akkor vegyél valami értelmeset(PL. ezt)...ha már droidos vagy :P

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nokia bh-104 blutooth headsetrõl vélemény/tapasztalat? mûködik ez 2.1-es rootolt androiddal?:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
cindercone82 van ötleted miért nem megy a navigáció 5230-as nokiámon? Eddig teljesen jól mûködött

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
játékot innen is lehet ingyen: Nokiaprogramok - Cmlap

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Azt hiszem Vitamax Standardja van, ez az internet napijegy tûnik egyenlõre befutónak, mást úgysem akar csinálni csak pár játékot letölteni. Majd alaposabban utánajárok itt a vodafone üzletben, mert egyenlõre túl szép ez hogy igaz legyen hogy 150ftért 10mb ot tölthetek naponta. Tuti van van valami minimum napszám amit ki kell fizetni, vagy valami egyéb buktató.