Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
kikérem magamnak:Nekem nincs primom és nem is lesz. ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
dig akar mindenáron mindenkit megdigni. nem hagyjuk magunkat. >:(
majd klausszal dighat a padon, miközbe simogatják egymás prímóját. meg mennek enni egy túrósfagyit ;D ;D

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Milyen tél meg õsz? Mit rinyáltok???

Hiszen az elõzõ hozzászólás alapján kimondottan MELEG idõ várható! Ha sokan összejövünk és összeveszünk, még MELEGFRONT is várható... ;D ;D ;D

Na jó, nem komoly a moleszt. ;) Nyugodtan digjatok, nem zavar... Csak engem hagyjatok! :-*

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Megdiglak.. ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
:D....heteroszexuális fiú. höhö jóvicc.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na én is bemutatkozom, jobb késõbb mint soha ;)
Váczy Attila vagyok 20 éves heteroszexuális fiú.
A kerékpár szeretete már kisgyermekkorom óta megvolt de mivel a súlyom igen durván az egekbe szökött nem tudtam bringázni..mivel nem bírt el a canga ;D bár ez 142 kilóval nem csoda ;) most 44 kilóval könnyebben koptatom a Jákob hegy csodálatos ösvényeit..nem mondon hogy dh mert ez még nem az..de lefelé szaggatok a hegyrõl legjobb tudásom szerint..
Ja imádok metálzenélni és gitáron zuzzantok ez az ami még kitölti az életem..szeressetek és útáljatok úgysem fogom be ;D 8) [me=Dig]rule[/me]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Feltöltött kép

klaresz

klaresz

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Tehát, lor kérésére én is bemutatkozom.
Sziasztok Kemény Klára vagyok, az egyesületben csak Klaresznek hívnak a fiúk. Becsületes foglalkozásom építészmérnök, de az élet más területein nem a szabványok szerint élek. Imádok a hegyekben jó barátokkal, jó hangulatban, kötetlenül kerekezni. Na de ne vágjunk a közepébe, hanem kezdjük az elejénél. 2001-ben kezdtem bringázni egy cro-mo Mongoosse-val. Mire igazán belejöttem volna a vad száguldásba, következõ év márciusában egy franciaországi snowboardozás közben eltörtem a kezem, amit a jó doktorok öt csavarral összelegóztak. Gyógyulás után irány a hegy és újra nyeregbe pattantam. Õsszel újbóli kéztörés 2 centivel az elõzõ mellet. >:( Jól berágtam a dögnehéz vasparipára és eladtam, persze ez kiváló ürügy is volt egy új és könnyû bringa összerakására. 2003 tavaszán avathattam szép, új Meridámat. Sajnos nem melegedett sokáig nálam, mert második útján trombitának nézte valaki és megfújta. >:( >:( Nem adtam fel és vásároltam egy hasonló gépet és azóta is ezt nyúzom, bár folyamatos átalakításon megy keresztül. Épül, szépül a gépezet. ::) Idén mozgatta már a fantáziámat a versenyzés, így kipróbáltam magam a Szilvásvárad, majd a Bükk marcin is. Szuper volt, bár ehhez nagyban hozzájárult az elõzõ esti buli meg a jó társaság is. Szeretek szabadon bringázni a jó levegõn a zöldben, akár másodmagammal akár nagyobb társaságban. Ilyenkor elfeledem a bosszúságokat, a kötelezettségeket és csak a pillanatnak élek.
Néhány fotót is találtok rólam, na hol??? A Velocica galériában ;D ;D ;D
http://www.bikemag.h...album185&page=1
:o
Jó nézegetést, szavazatokat a findli@bikemag.hu -ra kérek :-*

vendég_SenkiaLfonz_*

vendég_SenkiaLfonz_*
  • vendég
hát akkor beállnék én is a sorba:SenkiAlfonz vagyok, 19, a kerózást kb 5 éve kezdtem a KSiben országútival(Hazai Gyuri bácsinál), kb 2,5-3 évig nyomtam, de aztán lassacskán abbahagytam...utána hosszú ideig csak a Rómaira és Szentendrére jártam ki totál rendszertelenül, és most év elején jöttem rá végleg, hogy nekem ez kell, úgyhogy újult erõvel vetettem magam a kerékpározás gyönyörébe...de szép mondat volt...szal június elején ruháztam be egy magellan polarisba, már kiismertem a gyenge pontjait, és próbálom fejlesztgetni...csak az anyagi helyzet jelenti az egyetlen és legfõbb akadályt...közösségi élet:Duna, Bükk maraton, tegnapi felvonulás...zene:magyar underground hiphop, punk(Iggy Pop, Fürgerókalábak, Alvin, Boogie Mamma,...), és még egy csomó minden más...mostanában nem nagyon csinálok semmit, mivel a felvételit elég csúnyán elb*sztam, úgyhogy most angol középfokra hajtok, és németet fel akarom hozni felsõre...meg kerózok, és pihenem ki a nyár fáradalmait...ésígytovább

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
szerdán 18-ig vagyok, de ha utánna esetleg egy tapolcia lejtõzés még belefér nem? A többit meg majd elintézem! Nekem kéthetente nincs is hétfõm, péntekem meg sosincs ;D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
:D
vazze

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
olvastam.
sot mar majdnem valaszoltam is csak elveszett a nagy interneten

off
szal a marikoonal le lehet kotni.
meg ra is latsz eleg jol.

hetfo kedd kicsit necces nekem.
de majd emg alakul.
inkabb hetvege vagy szerda/pentek.
on

Nevem László Lóránd miskolcon élek.
Negyedéves gépészmérnök hallgató vagyok.
Hobbim a kerékpározás.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
lor vazzeg!!! privát üzeneteidet olvasd már el!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
na jo lehet van vmi igazsagod! :-)
mindkettoben ;-)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
képzelem mennyire félsz egy kkora bicajon. Láttam mire képes, már elsõ nap. Majdnem bepisiltem :-[ és majd' elsírtam magam, hogy végre egy gárda aki tud élni... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kitartóan lassú LoL ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ahh nehogy azt hidd.
felfele kitartoan lassu vagyok
lefele meg felenk
;-)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Talán így lesz, ha a vesém nem mondj azt, hogy ecsém, a nagyfõnököt mégsem illik lehagyni. DE amúgy is ahogy a gépedet elnéztem, amit felfelé elhozok, azt lefelé kamatostul kapom meg.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
azzal nincs gond
mivel golyataborban egyutt pialtunk a gepesz klubban.
;-)

csak vmifele tanulmanyt keszit
(mintha mar sejtene, hogy elfog engem/minket hagyni felfele a nagy hegybe be)
:-)