Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Indította
rob
, 2001. november 06. 17:56
Írta 2004. július 20. - 20:00
hogy mennyit gondolkodtam, hogy ki a bánat lehetsz:)
még kihagytad, hogy valami eszméletlen furcsa stílusban ugrálsz letörést! :-))
Írta 2004. július 20. - 13:40
Sziasztok.
Mérvadó Béla vagyok, volt miskolci jómunkásember.
Régi motoros, a tesóm (Lor) bátyja.
Túra + éjszaka + sár + felfelé tekerés + lefelé tekerés az jó és jöhet. Azonkívül barlangászat és keresztben autózás még a kedvenc idõtöltéseim. Online pedig Starcraft és Diablo2 rúlz.
Ja és sajna 7 deci töménynél többet nem tudok hányás nélkül meginni.
Mérvadó Béla vagyok, volt miskolci jómunkásember.
Régi motoros, a tesóm (Lor) bátyja.
Túra + éjszaka + sár + felfelé tekerés + lefelé tekerés az jó és jöhet. Azonkívül barlangászat és keresztben autózás még a kedvenc idõtöltéseim. Online pedig Starcraft és Diablo2 rúlz.
Ja és sajna 7 deci töménynél többet nem tudok hányás nélkül meginni.
Írta 2004. június 30. - 14:41
Sziasztok!
Én is bemutatom magam.
A Való Világban is Skiri néven futok.
Budapesten élek és dolgozok mint programozó.
Amíg a pusztában éltem (gyerekkoromban) sokat tekertem, de csak úgy össze, meg vissza.
Idén tavasszal kezdtem itt is tekerni egy merida kalahari 580-as bringán. De még csak az állóképességem fejlesztgetésénél tartok.
Sajna nem nagyon ismerek budapesti bringásokat, úgyhogy megyek is a bringás lányokhoz.
Én is bemutatom magam.
A Való Világban is Skiri néven futok.
Budapesten élek és dolgozok mint programozó.
Amíg a pusztában éltem (gyerekkoromban) sokat tekertem, de csak úgy össze, meg vissza.
Idén tavasszal kezdtem itt is tekerni egy merida kalahari 580-as bringán. De még csak az állóképességem fejlesztgetésénél tartok.
Sajna nem nagyon ismerek budapesti bringásokat, úgyhogy megyek is a bringás lányokhoz.
Írta 2004. június 28. - 15:36
Hehe, anyukám is onnan származik. Elég sok rokonunk van ott (Mátyusok), de sajnos ritkán járunk arra...A Hernádkaki bicósok táborát dagasztom,
Írta 2004. június 23. - 11:10
Írta 2004. június 21. - 21:55
Hi!
Még csak most néztem be ebbe a topikba elõször.
Asszem illene ide is beírnom valamit
A Hernádkaki bicósok táborát dagasztom,
bár csak egy páran vagyunk, ettõl nem nem apad a lelkesedésünk szívesen bicózom/unk a Bükkben,
és ha otthon unatkozom, nem vetek meg egy kis állatkodást az észzerûség határain belül.
A bicóm egy matts vázon nyugszik kicsit az eredetinél
erõsebb cuccokkal...
A fórumra egyenlõre azért nézek be, hogy tanuljak tõletek, meg hogy sokat kérdezzek. Meg néha nem tudom megállni, hogy idétlen beszólással tarkítsam a témát . Ezért elõre is elnézést kérek.
Dehát senki sem 1forma.
Még csak most néztem be ebbe a topikba elõször.
Asszem illene ide is beírnom valamit
A Hernádkaki bicósok táborát dagasztom,
bár csak egy páran vagyunk, ettõl nem nem apad a lelkesedésünk szívesen bicózom/unk a Bükkben,
és ha otthon unatkozom, nem vetek meg egy kis állatkodást az észzerûség határain belül.
A bicóm egy matts vázon nyugszik kicsit az eredetinél
erõsebb cuccokkal...
A fórumra egyenlõre azért nézek be, hogy tanuljak tõletek, meg hogy sokat kérdezzek. Meg néha nem tudom megállni, hogy idétlen beszólással tarkítsam a témát . Ezért elõre is elnézést kérek.
Dehát senki sem 1forma.
Írta 2004. június 20. - 18:47
Akkor ajánlanám a bringás lányok márpedig vannak topikot a szabadonfutóban, mert ott rengeteg túrát, összeröffenést szervezünk:)
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2004. június 20. - 18:38
Sziasztok!
Még új vagyok itt ezért legelõször bemutatkoznék,
K. Zsolt vagyok Budapestrõl, egy autószalonban dolgozom mint értékesítõ. A kerékpározást 5 éves koromban kezdtem és azóta is elõszeretettel ûzöm. A montival kb. '93 tájékán ismerkedtem meg, elõtte országúton róttam a kilómétereket. Nem vagyok egy kimondottan versenyzõ alkat, igaz pár hobby versenyen azért részt vettem és figyelemmel is kisérem a profik küzdelmeit. Én inkább túrázni szeretek a Pyxisem nyergében.
Szerintem ennyi elég magamról, remélem sokatokkal megismerkedhetek és tehetünk közös túrákat
Még új vagyok itt ezért legelõször bemutatkoznék,
K. Zsolt vagyok Budapestrõl, egy autószalonban dolgozom mint értékesítõ. A kerékpározást 5 éves koromban kezdtem és azóta is elõszeretettel ûzöm. A montival kb. '93 tájékán ismerkedtem meg, elõtte országúton róttam a kilómétereket. Nem vagyok egy kimondottan versenyzõ alkat, igaz pár hobby versenyen azért részt vettem és figyelemmel is kisérem a profik küzdelmeit. Én inkább túrázni szeretek a Pyxisem nyergében.
Szerintem ennyi elég magamról, remélem sokatokkal megismerkedhetek és tehetünk közös túrákat
Írta 2004. június 15. - 16:07
Írta 2004. június 15. - 14:57
Újabb ikertesó!! ;D
nem gondoltam volna, 24 évesen szembesülök immár másodszor, hogy ennyire szaporák voltak anyámék
Blackfox, Volkovy, és jómagam
(több tesót nem akarok...)
Üdv:Szammer
nem gondoltam volna, 24 évesen szembesülök immár másodszor, hogy ennyire szaporák voltak anyámék
Blackfox, Volkovy, és jómagam
(több tesót nem akarok...)
Üdv:Szammer
Írta 2004. június 15. - 13:39
hi
örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
nekem is ismerõs volt a te neved,de nem akartam szólni,nehogy tolakodásnak vedd.
örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
nekem is ismerõs volt a te neved,de nem akartam szólni,nehogy tolakodásnak vedd.
Írta 2004. június 15. - 12:44
helo Volkovy!
örülök hogy Téged is megfertõzött a járvány
sokáig én is szgépes körökben mozogtam. sokat fórumoztam szamitogep.hu -n meg prohardveren is gyakran láttam a neved szóval hasonló a történetünk ) bizom benne, hogy bõven tul fogja szárnyalni idõben a bicos pályafutásom a pc-sét. még van ezer idõnk (remélem).
üdv!
MaTT
örülök hogy Téged is megfertõzött a járvány
sokáig én is szgépes körökben mozogtam. sokat fórumoztam szamitogep.hu -n meg prohardveren is gyakran láttam a neved szóval hasonló a történetünk ) bizom benne, hogy bõven tul fogja szárnyalni idõben a bicos pályafutásom a pc-sét. még van ezer idõnk (remélem).
üdv!
MaTT
Írta 2004. június 15. - 11:42
Úgy,hogy van itthon egy 466 Celeronos gép is,netezni+anyám ezen dolgozik.
Egyébként nehezen hiszem hogy tovább fog tartani,mivel 10 éves korom óta foglalkoztam pc-vel,és most vagyok 17.
De meguntam a pénz beleölését,az idegeskedést,meg azt,hogy a nyár közepén egy szoba mélyén kuksolok.
Ja:PC-vel csak hízni lehet,biciklivel meg csak fogyni ;D
Egyébként nehezen hiszem hogy tovább fog tartani,mivel 10 éves korom óta foglalkoztam pc-vel,és most vagyok 17.
De meguntam a pénz beleölését,az idegeskedést,meg azt,hogy a nyár közepén egy szoba mélyén kuksolok.
Ja:PC-vel csak hízni lehet,biciklivel meg csak fogyni ;D
Írta 2004. június 15. - 08:07
Ha eladtad a géped, akkor most hogy netelsz ??? ;D
Kívánom hogy ez tovább tartson
Kívánom hogy ez tovább tartson
Írta 2004. június 15. - 07:49
17 éves vagyok,ceglédi,és minden kétséget kizáróan hímnemû.
Eddig számítógépõrült voltam,aztán kb 1 hónapja totál beleuntam az egészbe.Szal eladtam a gépem és most bicóval nyomulok ;D
Eddig számítógépõrült voltam,aztán kb 1 hónapja totál beleuntam az egészbe.Szal eladtam a gépem és most bicóval nyomulok ;D
Írta 2004. június 06. - 01:59
Udv mindenkinek!
En is sorra kerultem,aki meg nem ismerne:
T. Kornel, szombathely, 27ev.
Tovabbi info: http://users.atw.hu/...ked/kranked.htm
En is sorra kerultem,aki meg nem ismerne:
T. Kornel, szombathely, 27ev.
Tovabbi info: http://users.atw.hu/...ked/kranked.htm
Írta 2004. június 03. - 13:52
Hi!
Sopron Szombathely 60 km.
annyi, hogy a haverommal együtt vettünk bicajt.
akciós volt 8)
a "teamben" van még két coiler is! a 6-ból.
t
Sopron Szombathely 60 km.
annyi, hogy a haverommal együtt vettünk bicajt.
akciós volt 8)
a "teamben" van még két coiler is! a 6-ból.
t
Írta 2004. június 03. - 13:36
HT - Sopron, ez lehet olyan, mint hogy Boulderben mindenki Scottal jár, Whistlerben meg mindenki Norcoval ;D
Írta 2004. június 03. - 13:10
Írta 2004. június 03. - 12:32
Hi!
mivelhogy én is már egy ideje irogatok ezt-azt.
bemutatkoznák-nék.
Tamás vagyok szombathelyi.
26 éves nõs.
próbálgatok freerájdolni, csak "kicsit" béna vagyok.
itt egy kép rólam:
(senki se ijedjen meg) ;D
http://users.atw.hu/...s/boci/kep4.jpg
+ezen az oldalon találhattok pár szombathelyi arcról ezt+azt.
http://www.krankedzone.atw.hu/
Üdv
t
mivelhogy én is már egy ideje irogatok ezt-azt.
bemutatkoznák-nék.
Tamás vagyok szombathelyi.
26 éves nõs.
próbálgatok freerájdolni, csak "kicsit" béna vagyok.
itt egy kép rólam:
(senki se ijedjen meg) ;D
http://users.atw.hu/...s/boci/kep4.jpg
+ezen az oldalon találhattok pár szombathelyi arcról ezt+azt.
http://www.krankedzone.atw.hu/
Üdv
t