lor lesz a te embered...
Majd jól belevisz a roszba.. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Started by
rob
, 2001. November 06. 17:56
Posted 2004. September 05. - 18:36
Posted 2004. September 05. - 16:08
Sziasztok!
Sianis vagyok, polgári nevemen Nyitrai István. Most leszek elsõd éves hallgató a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán. Akikkel eltudnék menni bringázni az írjon!
Üdv...Sianis
Sianis vagyok, polgári nevemen Nyitrai István. Most leszek elsõd éves hallgató a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán. Akikkel eltudnék menni bringázni az írjon!
Üdv...Sianis
vendég_kulpeter_*
Posted 2004. August 18. - 13:45
Üdv Mindenkinek!
Már én is régóta lógok a BikeMag fórumon, de nagyon ritkán írogatok, inkább olvasgatom a hozzászólásaitokat... közben jókat szórakozok.
Jómagam kb. 10 éve kezdtem komolyabban foglalkozni a montizással, leszámítva a gyerekéveket.
Ezidõ alatt 23 bicóm volt, országútitól kezdve az összetelós lovakon keresztül a merevekig. Jelen pillanatban egy GT Avalancet koptatok. A Duna Maraton volt az elsõ "versenyem", nagyon élvezetem. Amit igazán szeretek az a több emberkével való hegyitúrák. Jó, jó tudom: Bringás lányok... topic. Megyek is.
Üdv! p
Már én is régóta lógok a BikeMag fórumon, de nagyon ritkán írogatok, inkább olvasgatom a hozzászólásaitokat... közben jókat szórakozok.
Jómagam kb. 10 éve kezdtem komolyabban foglalkozni a montizással, leszámítva a gyerekéveket.
Ezidõ alatt 23 bicóm volt, országútitól kezdve az összetelós lovakon keresztül a merevekig. Jelen pillanatban egy GT Avalancet koptatok. A Duna Maraton volt az elsõ "versenyem", nagyon élvezetem. Amit igazán szeretek az a több emberkével való hegyitúrák. Jó, jó tudom: Bringás lányok... topic. Megyek is.
Üdv! p
Posted 2004. August 17. - 14:29
Üdv mindenkinek!
Én C_Zolee vagyok 17éves és Eger City-ben lakom.
Downhill és Dirt Jump-al foglalkozok bicajozás terén!
A bike-om:Merida Matts Dual Fun 14" ,Marzocchi Dirt Jumper 2-es villa,Diore alkatrészekkel felszerelve!
Kb.ennyi!
Én C_Zolee vagyok 17éves és Eger City-ben lakom.
Downhill és Dirt Jump-al foglalkozok bicajozás terén!
A bike-om:Merida Matts Dual Fun 14" ,Marzocchi Dirt Jumper 2-es villa,Diore alkatrészekkel felszerelve!
Kb.ennyi!
Posted 2004. August 12. - 08:52
Sziasztok!
Én is bemutatkoznék. Legtöbben Jakesznak ismernek. Gyõrtõl nem messze éldegélek. Velem fõleg dh és 4x versenyeken lehet találkozni...
6 éve kezdett el komolyabban érdekelni a bringázás. Otthon Gyõrújbaráton csináltak anno egy cc versenyt. Haverokkal kimentünk megnézni a bringásokat és nagyon megfogott a dolog...
Elkezdtem érdeklõdni a dolgok iránt... Eltökélt célom volt hogy versenyezzek... Leigazoltam a györi egyesületbe és elkezdtem edzegetni, versenyezgetni...
Nagyon bejött az egész bringázós stílus...
cc-ben egészen szép eredményeim születtek...
Aztán láttam 1-2 dh versenyt és rájöttem hogy nekem ezt kell csinálni...
Most már lassan 3 éve ugra-bugrálok és lejtõzök. Jelenleg egy merev bringám van (caprine duall + dirt jumper), de remélem nem lesz így túl sokáig
2 éve járok rendszeresen DH és 4X versenyekre. Egészen jó eredménnyel...
Jövõre megpróbálkozom az elit kategóriával
Lessz ami lessz!
Azt meg kell jegyeznem, hogy ha nemlennének olyan jó barátaim sehol nem tartanék... Nagyon sokat köszönhetek nekik...
,,mert azért vannak a jó barátok...''
Eltökélt célom hogy egyszer eljussak egy nemzetközi versenyre és ott kishazánkat képviseljem...
Mindenkinek jó tekergést!
Én is bemutatkoznék. Legtöbben Jakesznak ismernek. Gyõrtõl nem messze éldegélek. Velem fõleg dh és 4x versenyeken lehet találkozni...
6 éve kezdett el komolyabban érdekelni a bringázás. Otthon Gyõrújbaráton csináltak anno egy cc versenyt. Haverokkal kimentünk megnézni a bringásokat és nagyon megfogott a dolog...
Elkezdtem érdeklõdni a dolgok iránt... Eltökélt célom volt hogy versenyezzek... Leigazoltam a györi egyesületbe és elkezdtem edzegetni, versenyezgetni...
Nagyon bejött az egész bringázós stílus...
cc-ben egészen szép eredményeim születtek...
Aztán láttam 1-2 dh versenyt és rájöttem hogy nekem ezt kell csinálni...
Most már lassan 3 éve ugra-bugrálok és lejtõzök. Jelenleg egy merev bringám van (caprine duall + dirt jumper), de remélem nem lesz így túl sokáig
2 éve járok rendszeresen DH és 4X versenyekre. Egészen jó eredménnyel...
Jövõre megpróbálkozom az elit kategóriával
Lessz ami lessz!
Azt meg kell jegyeznem, hogy ha nemlennének olyan jó barátaim sehol nem tartanék... Nagyon sokat köszönhetek nekik...
,,mert azért vannak a jó barátok...''
Eltökélt célom hogy egyszer eljussak egy nemzetközi versenyre és ott kishazánkat képviseljem...
Mindenkinek jó tekergést!
Posted 2004. August 09. - 07:51
Posted 2004. August 09. - 04:39
Posted 2004. August 08. - 16:10
Sziasztok!
Hodál Adrián vagyok, 15 éves, budapesti emberke.
A bringázás komolybban 2-3 éve kezdett érdeklni.
Sajna meglett az elsõ jó bikeom(caprine revenge , és kiderült, hogy nem nagyon szeretk tekerni, hanem inább ugrálni de leginkább déházni.
Úgyhogy majd a bikeomat megláthatjátok egy ,,kis átépítéssel" ;D a fórumon.
Hodál Adrián vagyok, 15 éves, budapesti emberke.
A bringázás komolybban 2-3 éve kezdett érdeklni.
Sajna meglett az elsõ jó bikeom(caprine revenge , és kiderült, hogy nem nagyon szeretk tekerni, hanem inább ugrálni de leginkább déházni.
Úgyhogy majd a bikeomat megláthatjátok egy ,,kis átépítéssel" ;D a fórumon.
Posted 2004. July 24. - 22:18
maga is skizofrén?
-öö..igen..
-jó, akkor már négyen vagyunk, olvassunk józsef attilákat..
-öö..igen..
-jó, akkor már négyen vagyunk, olvassunk józsef attilákat..
Posted 2004. July 24. - 01:47
miert?
en ugy gondolom ez a lor gyerek eleg jopofa.
bar ma elegge megszivta mert szepsegversenyt kellet fotoznia ami 4 oran keresztul tartott.
de annak orul, hoyg legalabb az uj vakujat ki tudta probalni.
mi ebben a ciki?
5 az mar sok
elfelejtenem a neveim.
:-/
en ugy gondolom ez a lor gyerek eleg jopofa.
bar ma elegge megszivta mert szepsegversenyt kellet fotoznia ami 4 oran keresztul tartott.
de annak orul, hoyg legalabb az uj vakujat ki tudta probalni.
mi ebben a ciki?
5 az mar sok
elfelejtenem a neveim.
:-/
Posted 2004. July 23. - 12:15
van a Vámos Miklósnak egy könyve a Sánta kutya, melyben a fõszereplõ csaj is skizofrén - 5 jelleme van
Posted 2004. July 23. - 12:08
Posted 2004. July 22. - 23:59
Posted 2004. July 22. - 23:38
Posted 2004. July 22. - 23:06
Posted 2004. July 22. - 11:59
Posted 2004. July 22. - 11:27
háát...
tudod már én is nagyon unom ezt a tudathasadásos állapotot...
tegnap este találkoztam vele.
mondtam neki õ vagy én.
:-))
tudod már én is nagyon unom ezt a tudathasadásos állapotot...
tegnap este találkoztam vele.
mondtam neki õ vagy én.
:-))
Posted 2004. July 22. - 00:31
Posted 2004. July 21. - 19:53
Posted 2004. July 21. - 18:22
Sziasztok! Hát ilyen topics is van?nem mintha túl sok kiderülne de sárkány attila vagyok az ORS bátyja ha így könnyebb kötni vmihez.illetve a legfontosabb ismérvem hogy KONAm van és lefelé még a csajoknál is lassabb vagyok!!!!
te figyelj szredertrumix te azonos vagy a Bruceszal aki nálunk aludt SAUH-n?
ja és tata környékiek gyertek tekerni!!!!!!alig ismerek itt vkit aki komolyan teker.
te figyelj szredertrumix te azonos vagy a Bruceszal aki nálunk aludt SAUH-n?
ja és tata környékiek gyertek tekerni!!!!!!alig ismerek itt vkit aki komolyan teker.