Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Please log in to reply
1112 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Kezdetnek probáld meg Itt

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Kössz Mário de hol tudlak elérni ! mail vagy valami az jó lenne mert az új gépemet én fogom othon összerakni. Ja és köszi a tippeket.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hi
Én is pécsi vagyok!
De válts nevet.mert sosmogyinak hívak egy régi "motorost"ez ojan mintha én Steve Peetike lennék.

Szóval sztrít anyagot nem tudom hol találsz,de talán a keresöbe beirod hogy street,mtb,dirt stb...
csak találsz vmit!
Mien gépet akarsz venni?!van pár cucc eladó

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Hello ha már van ez a topi akkor használom,én 1 pécsi 14 éves nyolcadikos srác vagyok. Idén kezdtem el komolyabban bringáz ( mivel most kaok egy komolyabb brigánt).Engem legjobban a street érdekel de sehol nem találok róla magyarnyelvü anyagot. Ezért általába a haverjaimmal szoktam bringázni menni. Ja ha valaki tudd streetben segiteni azt örömmel venném. Elõre is köszi.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Hát akkor már én se lógjak ki a sorból:

18 éves vagyok, egy közgazdasági suliba járok. A bringázást annó egyik haveromal kezdtük el nyomatni olyan szinten, hogy vettünk valami teszkó bicót (voltam 12 éves akkor), és azt kezdtük el fejleszteni. Annó a tesco bicókon nem ismertek semmilyen véféket, én máris beújítottam egy pár alhongát, késõbb sramot, tb. A vázat lecseréltem egy cro-mo craterre, amivel több problémám is volt. Majd szépen lassan jöttek a telók is, az elmúlt évben 6 villám volt, persze szépen lassan egyre jobb.

Azóta soha nem is vettem komplett gépet. A haver, aki rávett bicózni, Xc irányba ment, engem meg minden más vonzott. Kipróbáltam a duált, az bejött, csak törtek az alkatrészek. Utána triálozni kezdtem, de akkor rájöttem, hogy merevvillával nem lehet jókat menni a hegyen. Majd jött egy duplavállas villa, amivel meg rájöttem, hogy sokmindent nem lehet vele csinálni, mert nehéz mint az állat, meg pogózik is keményen. Aztán most valahogy kialakult egy olyan bringám, amit mindenre lehet használni egy kicsit. Van egy merev px-em, amit nagyon imádok, egy blackem, amire büszke vagyok, és könnyû és aránylag erõs cuccok a bicómon. Van még egy járkálós bringám is, slick gumik+törött-hegesztett nóném váz

Közben a tudásom fejlõdése kicsit elmaradt....
Idén érettségizem, úgyhogy most nincs túl sok idõm bicózni... ha már hegyre nem tudok kimenni, meg a környéken se nagyon, azért éjfél környékén néha kimegyek tanulni egykerekezni- mivel az eddig kimaradt az életembõl (inkább csináltam minden mást, de az egykerekezést baromságnak tartottam)...

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Én sem vagyok valami régi tag itt, de így késõn hazaérve, nem bírtam elaludni, gondoltam hát bemutatkozok:)

24 éves hallgató vagyok, a BME-n tanulok Ipari termék és Formatervezõ Mérnök szakon, ez az utolsó évem....illetve remélem:) A bringázás komolyabban 1994 óta érdekel, 96 óta rendszeresen montizok, de mindig is csak hobbi szinten, a saját szórakoztatásomra csináltam. Mûfajom az XC, valamiért fura elégedettséget érzek, ha leszakad a combom a mászástól, és úszok a saját levemben. Leggyakrabban a Pilisben fordulok elõ. Jelenleg két bicajom van, mindkettõ saját építés. Egy Merida Matts Speed a montizáshoz, és egy Mongoose Sycamore SS a városi robogáshoz. Hobbim még a repülés, a zenészkedés, és persze a grafika (mint szakmai ártalom). Tömören ennyi....volnék

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hello, ha mar van ilyen topic kihasznalom gyorsan. :)

21 eves srac vagyok BP-rol. XIII kerben lakok most albiba baratnommel. Dolgozom, elektronikai javitasokat vegzek bizonyos keszulekeken. (Azert nem irom le, hogy min mert nem ez a reklam helye) Nemreg kezdtem el komolyabban foglalkozni a bringazassal. Anno bmx-m volt (vmikor az oskorban) Utana mostansag elkezdtem 1 ezereves montit hasznalni meloba jarasra, amit meg apam kapott vhonnan. Igy megsporoltam a berletet. :) (2 metro megallora fizessen aki....) Aztan egyre jobban kezdett erdekelni a dolog. Vettem 1 merida kalahari 590D-t. (A hulye kezdo) Ugyhogy most epp alakitgatom at. Eccer csak kesz lesz :)

Fogasozas nem nagyon vonz, bar egyszer kimennek szivesen 1 normalis tarsulattal megnezni, hogy mi a helyzet. Igazabol CC-t is kiprobalnam, meg a street is vonz, csak sajna ismerettsegembe senki sincs aki teker. Egyedul meg nehezen indulok meg. ::) Mondjuk Margit szgt-re kiszoktam maszkalni hetvegen, aztan ott probalkozok ezzel azzal. :) De jobb lenne vmi jo kis tarsulathoz vagodni.

No hat ez is megvot. Udvozlok mindenkit! Remelem nem farasztottam le senkit :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hát csak te vagy képes háromszáz bogáncsot összeszedni egy méteren úgyhogy igen te ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Nem úgy volt, hogy én a "Piszkos Fiú" vagyok ? ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
iljics:Te kis hamis cicafiú ;) sõt egy állat, rrr ;D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Na akkor ami késik az nem múlik alapon bemutatkozom én is... ;)
Becsületes nevemen Knorr Tamás vagyok, csepelen lakom, ezért sajnos viszonylag ritkán jutok ki a fogashoz...
Kár hogy olyan messze van.... :'(
Úgyhogy majdbnem mindig itt csepelen szoktam bringázni, a bicajom pedig egy PolarX szürke Psyloval.

Úgy 3-4 éve kezdtem el komolyabban bicajozni, megöltem egy teszkóbájkot 14 évesen, pedig akkor még csak aszfalton tekertem nagyrészt.
Aztán 2-3 éve megkaptam az elsõ komolyabb bicajomat, ami egy Gepida Karaton volt, aluvázzal, full alivioval, meg RST telóval...Nagy elõrelépés volt számomra a gagyi lezúzott tescobike után...
Egy ideig CC-ztem, aztán egyik haverommal kimentünk a fogashoz, és eldöntöttem milyen irányban lesz átalakítva a bicajom.... ;)
Aztán szép lassan összeállt a mai bicajom, amit nagyon kedvelek...már csak a tudás hiányzik... ;D ;D ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Klárika,mit hittél?!
ja csak nem megbántottalak?! :-\

klaresz

klaresz

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Bocsi Márió, pedig azt hittem...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
ezt már énis mondtam, de erre azt felelte, h megdig ;D
vigyázz, lehet hogy tégedis megakar. :o

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

heteroszexuális fiú

Aki ennyit hangoztatja az tuti buzi... ;D :o

Viszont 142 kilósan + a gitárral átvehetted volna az aláírásom... ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
én nem mutatkozom be mert bunkó vagyok

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát Klári....
szóval tessék ujitani a szmájli tárat,nem lehet mindent igy kifejezni :)

Szóval akko én is bemutatkozok:
(hoszólesz én nincs ékezet)

Nemes Márió vagyok,Pécsröl.
Két éve bringázok komolyabban,föleg a lefeléket szeretem valami tanuló dhféleség.
Aztán rájöttem hogy jobb ugy ha fölszenvedek a hegytetöre igy már frírájdernek minösülök.
Volt pár gépem azóta,kezdésnek egy merev wheeler dirt váz,kis sr mg91es telóval nagy gumikkal.
Aztán ezt lecseréltem egy trek vrx-re és az eleje kapott egy jrtét,persze ahogy egyre jobban belejöttem,nött a sebesség,igy a vfék 50nél már kevésnek bizonyult,"kellet"a tárcsafék,elöször csak elöre,majd most nemrég hátra is.
Ez a konfig met augusztusig,amikor szeretett vázam ujabb generációra öröklödött,a helyét egy Scott Octane(amit Tamas szerintem sosem bocsájt meg)
vette át.

Zenéböl szertem a köv:
Marilyn,Rob Zombie,Pink Floyd,Kispál,Belga,Motörhead,IronM,AcDc,Alvin,Iggy,Metallica,Kraftverk,Neo,Faithlesst,Prodigyt,Brigád,Tcs...

...na valami ilyesmi...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
akkor vér vörössssss ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
ejj de kétértelmû tetszik lenni ;D a Marin hol barna?Mutasd meg ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
akkor a kunkori fekete/barna búvárodat simizi :P ;D