Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Please log in to reply
1112 replies to this topic

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Naajsz. qulturha... :air:

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
legalább borotvált lenne khm... prém lol.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fuj de ronda az avatarod!!!:zygi:

moderátort de gyorsan

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Ethyl

Ethyl

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Ethyl vagyok GY-M-S-bõl, kedvenceim: ethanol vedelés, varacskosdisznómód CC-zés (nem frírájd, nem déhá), nõk, bulik, gitár, utazás. Biciklim: elöl hátul 8 cm mozgó házi összerakású ösvénykoptató.

Kedvenceim: a szûk gyökeres ösvények tûlevelû erdõkben, az RST 56 hátsó rugóstag, a biciklivázra pattogó apró kavicsok csattogása lefelé zúzás közben, a lánc veszett csattogása hátulról, este a megfáradt izmokkal való elernyedés, ezután pizzaevés, majd bódító-leültetõ-felpürgetõ-röhögtetõ-sikíttató szerekkel KO-ra politoxikománkodás a sporttársakkal...
:ed:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

márcsak azér is mert sok SSSS van a nevjében neki, mi? :D

látom nem csak én vagyok fejben taccson,hogy az ijet észrevegyem!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

grat big shos!!
igazi SouthSideSurvialCrew tag vaagy!!!!
Ninják elöre!!!

:stooges: továb!!!

márcsak azér is mert sok SSSS van a nevjében neki, mi? :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Szevasztok!

Shoshi vagyok Pécsrõl, az ország legszebb helyérõl, 27 éves néger kerékpáros!
Szeretem a családom, a barátaim, a lejtõket, a száguldást, a jó zenét, az italozást, az endorphint és az adrenalint, és apersze a nõvéred már megszerettem párszor!!! :afro:

grat big shos!!
igazi SouthSideSurvialCrew tag vaagy!!!!
Ninják elöre!!!

:stooges: továb!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szevasztok!

Shoshi vagyok Pécsrõl, az ország legszebb helyérõl, 27 éves néger kerékpáros!
Szeretem a családom, a barátaim, a lejtõket, a száguldást, a jó zenét, az italozást, az endorphint és az adrenalint, és apersze a nõvéred már megszerettem párszor!!! :afro:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

. Remélem lesz egypár értelmes hozzászólásom is majd...

mi is ;)

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Na bemutatkoznék:

25 éves srác vagyok, elsõ (teszkó színvonalú) MTB-met kb. 12 éves koromban kaptam, mely 6 évig szolgált, aztán egy fokkal jobb bringa következett: egy Gepida Sirmium Acera szettes gép, amit ma már csak melóba járáshoz használok. Az áttörést egy 2004-es Kona Caldera jelentette, melyet 2004 nyarán vásároltam, és vele már részt vettem 2 maratonon is.
Tolna megyében, Tamásiban élek, egy kisvárosban, (ahol nincs nagy bringás élet) és az itt található kis dombocskák után igencsak meglepõ volt a Duna Maratonon a Pilisben tekerni. Eléggé megtetszett a dolog, bár szívesen kipróbálnék durvább mûfajokat is. Leginkább a dirt, street tetszik, persze ehhez kéne még egy bringa... Na majd meglátjuk!

A fórumot egyébként már kábé 1 éve olvasgatom, de csak most szántam rá magam a regisztrációra. Remélem lesz egypár értelmes hozzászólásom is majd...

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
ok, köszi! megérkezett!
oOshredOo

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Shred! Elkuldtem a cikket. Szolj ha nem jo.Joejt

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
ok shred. Holnap talan bescannelem es atkuldom. bye

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
ha nekem írtad, jö7! ha olyan akkor emil: shred@drotposta.hu (asszem max fogadás 500kb, ha ennél nagyobb, akkor freemail, vagy citromail, majd +adom)
ha pedig nem nekem, akkor küldL ide is léci:)
thnx
oOshredOo

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
U.I:nekem van 1 kis szovegem streetrol ha kell. Vagy videokra gondoltal?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Jah, ha mar mindenki ilyen fiatal akkor...
Trueman vagyok, zalaegerszegi, nemsokara 16, kb 3 eve erdekel a bringazas komolyabban. Nem versenyszeruen. Eddig xc-ztem(a biciklimrol nem beszelek:). Tavasszal uj bringa beszerzeset tervezem, de nem igazan tudom hogy maradjak-e meg igy, vagy kacsintsak mas, ugribugris agak fele is. Asszem ennyit. Koszi. Bye

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Hali!
Már az újászületés elõtt is nézelõdtem a fórumon, kellõ passzívitással, most majd igyexem többet errejárni. A XVI. kerületben tolom szintén 16darab évemmel. Próbálom az extrém vonalat képviselni, elõzõ bringámmal ezt nem igazán le7ett, na meg akkor nem is tudtam igazán mit is szeretnék. De megszabadítottak tõle :-(, úgyhogy mostmár free!!:-) Remélem sokat tanul6ok majd itt!
oOshredOo

Kona rajongó

Kona rajongó

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Borics József vagyok 15 éves miskolci srác. Két éve CC-zek versenyszerûen egy szürke Kona cindercone-nal mely hamar a szivemhez nõtt.
KONA RULZ!!! Ha nem hiszed: járj utánna www.konaworld.com

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
Üdv!

Új vagyok a fórumon, gondoltam írok vmit bemutatkozásképpen. Bp. XVI. kerben lakom, 30 éves vagyok. Most kezdem el újra bicózni (MTB) kilenc év után. Azelõtt Sváb hegyen tekertem gyakran, még "versennyel", ugyanis arra fele laktam. Aztán egyetem alatt abbahagytam, majd nõsülés, gyerek stb. és közben a térdem szépen tönkrement a mozgáshiánytól.
Így elkezdtem újra, hogy mozogjak vmit, vettem egy Magellan Cratert, aztán egyre komolyabban kezdett érdekelni, vettem egy Duke telót, s most vázat is cserélnék...

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Bogár Bence vagyok nyíregyházáról,dirt,street,dh rövidenFeltöltött kép ja és elõzõ profilomban bence.r. voltam......

69.

==================================================