Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na, ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a tsunami odaviszi...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Ha nem vagy zombi vagy gyökér, akkor gyere a Pécsiek ide topicba... Ott ván pár pécsi. Hihi

És még több zombi... :D:D:D Tényleg Sigi... ELöbb képezd ki magad, aztán uccu bele a sûrûjébe!!!

És ez volt a 600. hozzászólásom... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
másnéven saját felelõsségre ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem elõtte gondoldd át jól ;)
hihi. :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ha nem vagy zombi vagy gyökér, akkor gyere a Pécsiek ide topicba... Ott ván pár pécsi. Hihi

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
akkor keresd fel a "pécsiek ide" címû topicot a lokálpatriótás részben;)

itt van ni:
http://forum.bikemag...read.php?t=1384
Autist Team:)

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
sziasztok. pék zsolt vagyok, 19 éves, nyíregyházán élek és tanulok. a jövõben a pécsi pollack építõmérnök egyetemi szakára fogok jáni - most halasztottam egy évet. a bicajozást már több mint 10 éve csinálom hobbi szinten. van egy macskám és két teknõsöm. ha lehet emaileznék pécsiekkel vagy olyanokkal akik oda járnak suliba.

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Ha már 1x regisztráltam magam, akkor illene bemutatkoznom. A BGF-KVIFK-en tanulok gyujtogatni, és lerészegedni. Ahogy azt egy jó vendéglátóshoz illik.
A bringázáshoz a Mátra Maratonon kerültem igazán közel, ahol a legjobb csapatot, az AbsoluteAmateurs-t erõsítettem Igis néven. Remélem, hogy azért néhányan még emlékeztek rám :)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Sziasztok! Csikesz Gyula vagyok Budapest XVII.-kerbõl,44 :scared: éves. Mostanság biztonságtechnikával foglalkozom. A bringázást 3 éve kezdtem újra komolyabban mûvelni, 2 éve indulok maratonokon(rövid táv), és tagja lettem a KSKKS-nek.A bringáimat magam építem szûkös költségvetéssel.A 2005-ös most készült el :clap:.A bringázás mellet a másik mániám a skót-terrier kutyám, a család lelki centruma.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
ja az a a MÁSik fajta.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
juj Dig ilyen kitüzön van!!!!
csak lila alapon!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
és ráülne a nicolai lambda bringámra?;)

Ethyl

Ethyl

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

megmondod, hoyg o a haverod
http://img48.exs.cx/...ge=derboxer.jpg
es kesz is ;-)

Ez az arc ismerõs valahonnan nekem, 2,17 m magas 143 kg-os nyúlánk fazon nem? Egy 14.5"-os karbonvázas CC bicóval szokott csapatni a fogasnál... van egy egyedileg neki gyártott sixsixone kuriózum fullfész bukósisakja is. A gyár három sisakból rakta össze neki!

Azért megnézném, mit mûvelne ez a Nickolai haver az unokatesóm Kona Kulájával. Ráül, küllõk pattognak, váz ropog, elkezd hajtani, a RaceFace hajtókar berepedezik, a kormány kettéhasad, a stucni kilövi a csavarokat magából, a nyeregcsõ kiszakítja hátul a vázat, a bicikli romjaiba dõl öreg Nickolai haver pedig röhögve leszáll a fémforgácskupacról és még több vodkát kér dörmögõ hangján...
:ed:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

õ a bátyám és ha valaki beugat azt õ fejeli le;)

Megnézve jobban a képet, durván hozzá van nyúlva és egy helyen kilóg a fejébõl valami mert rosszul nyomta össze a fejét;) de azért szép így is.

Nem nõvéred van? Vagy ha ez a nõvéred, akkor értem, hogy miért van ugyanaz a lába között, mint neked. ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
õ a bátyám és ha valaki beugat azt õ fejeli le;)

Megnézve jobban a képet, durván hozzá van nyúlva és egy helyen kilóg a fejébõl valami mert rosszul nyomta össze a fejét;) de azért szép így is.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Vagy az ipse feje.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Én úgy tom bokszoló. És tutira meg van dolgozva a kép.
Szerintem!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Ki volt ez a kedves bacsi a linkben? Feltetelezem nem a jatszoteren szedtek ossze:D

Õ lesz a záró ember a maratonokon jövõre. Akit utolér, annak sorsa az õ kezében lesz.Feltöltött kép

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szerintem simán megenné hálifild mindkét fülét..nagyon tuti arc, de biztos nem atomfizikus.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
manapsag divatos kifejezessel elve.
egy vallalkozo

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...