Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Please log in to reply
1112 replies to this topic

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Ez a Szüccser nekem ismerõs....Légió?

legközelebb eszedbe jut valami, akkor van "ezt módosítom" gomb ;) és akkor nem kell uj post. thx.

ok.

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Fú, az nem most volt, de: B.Jani, Márton Áron, Póth Józsi, Kókai Tomi, szegény közben meghalt..., Saár Tibi, Kelecsényi Béla, most hirtelen enyyi, no és nem feledve Nagy Balézs kollegát, aki Balu kapitány amúgy.

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Szegsztok!

Nevem Gábor, mások által szépnek éppen nem mondott és nem igazán vagyok a helyemen (mármint társadalmilag).

Kutyanyúl! Kikkel szoktál a Gyarmatiak közül mászni? Hegymászásilag érintve voltam az ottaniakkal.

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Hú bakker, tényleg, a bázis. Az egy milyen volt már, kint a francban...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Balassi, aztán Bérczy Karesz. Péntekenként, meg szombaton Makkász, Rocktáncház anno, stb. Te hool okosodtál, amúgy?És mi a frászt csinálsz Pesten?

középsuli: Mikszáth (keri),
pénteken meg szombatonként Pool Café, és a régi XXL (sõt kiscsákóként még Bázis is bejátszott) de rég volt...meg vidéki helyek (szécsény, vác)
Fõsuli után itt akartam pesten dolgozni (BBRt) és bejött!!!
szam

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Balassi, aztán Bérczy Karesz. Péntekenként, meg szombaton Makkász, Rocktáncház anno, stb. Te hool okosodtál, amúgy?És mi a frászt csinálsz Pesten?

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Csá Kutya-nyúl!
Jól olvasom B.gyarmat?
Ott születtem és ott van még mindig az állandó lakhelyem ám itt pesten "bandázok"...
(dolgozok, bicózok, stb)
Melyik suliba jártál?

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Izé, én meg Kutyanyúl, nemtom miért, amúgy Csabi. Bp. lakásilag, de amúgy Balassagyarmat, meg Csesztve. Biciklivel járok mindenhová, mindig. Szeretm a rántotthúst, meg a sört, elõbbibõl a laposat, utóbbiból meg majd' mindet.

Néha korizok, meg mászok meg túrázok, de bringa rulez foreva.A gusztusban nõsülök, mert 'Gusztus húsz, 'nepelünk. 'Kotmányunk 'nnepe.
És most tavasz van, és vigyorgok erõsen.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Jólvan na :) AGÁ-nak hív mindenki, az életvitelemhez hozzá tartozik a kerékpár, aki többet szeretne tudni: vannak ilyen személyes információk, ha rákattintasz a névre ott több miden van (szerintem az való erre, még ha ezt ki is törli a rob :) ) No meg e-mailban bármit...

Ride everywhere.

.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Ide csak mi gyengeelméjûek irogatunk, vagy mi van má?Senki sem normális, csak rob?;)
Na jó, hogy rob ne legyen ideges írok egy pár sort magamról.Bp.-i egyén vagyok idáig egy poláris vázas géppel nyomtam a várost meg a durvulósabb cc-t. Most már majdem összraktam a kihúzhatatlan nyeregcsövû polarxemet.(Kiderült amûgy, hogy elnéztem és mégis alu rohadt bele, most éppen beteg vagyok és itthon dörzsárazom.Remélem sikerül kivésni).Az eltére járok, illetve most éppen nem, de majd remélem jövõre ismét ott folytatom a környezettudományi szakon.Szoktam volt fogasozni, bár utóljára õsszel voltam(nem azért mintha vitrinbringás lennék hanem mert a haverjaim azok).Szóval télen most csak közlekedére használtam, de itt úgy nézem a fórumon van elég elszánt arc akivel lehet akármikor télen-nyáron bringázni.Na jó van, ennyi elég is lesz mára.
Üdv:húsevõ

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
igenis. legközelebb vigyázállásban a galambszürke öltönyömben jövök forumozni.
mert ez igenis nagyon komoly dolog.
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
de most õszintén, mi a f*sz folyik itt?
nem olvastátok? bemutatkozás topic. nehezen értelmezhetõ a topic-cím, vagy mi?
bemutatkozol, aztán kész. a buta linkek a linkelõbe valók!!

komolyan, aki olyan gyengeelméjû, hogy nem fogja fel, mi hova való, annak semmi keresnivalója itt a fórumon, ehhez tartsátok magatokat. van szabályzat, el kell olvasni és be kell tartani.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

-=[bera]=-

-=[bera]=-

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
^^ Amen.

bera vagyok, 24 éve képtelen a...ja ez más, ok.

Egy félkész UMF-em van /még kell egy Truvativ hajtómûcsavar, nem adtak az X-factorban/, 15 éves vok ésatöbbi. Balatonfüredi vok, ez egy 10,000 fõs kisváros az Isten háta mögött, de talán idén a Kona találkozó miatt térképre kerül. Szóval ennyi lenne.
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
NA! térjünk vissza a topic ciméhez, oké?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Én szívesen megismerkednék veled, de sajnos pesti vagyok.:D

Az nem olyan nagy távolság! :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts

Aki megszeretne ismerkedni egy helyes székesfehérvári országútis fiúval, az írjon a fenyvesilaci@freemail.hu címre!

Én szívesen megismerkednék veled, de sajnos pesti vagyok.:D

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Engem rohattul nérdekelne ám...

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
:scratchhe:D LOL

69.

==================================================

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Never,never give up the fight, fight as a lyon!

helyesen: lion!
WaNNaRiDE

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Nemrég láttam egy filmet éjszaka munkába, az pont ennek a blarwiccs baromságnak volt az extrém paródiája, arról szólt, hogy pár nigger elment egy erdõbe folyamatosan hangoztatva milyen sok pénzért fogják eledni ezt a filmet... 100%-ban ugyanarról szólt mint a másik, de kegyetlenül blõden elõadva. Ennyit róla.

Galaxis utikalauz stopposoknak sorozatot ismeri errefele valaki?
Az utolsó részét keresem.
Megvan az eredeti tévéfilmjáték változat is, ami teljesen megegyezik a könyvvel, talán még több is. HA kell vkinek van mailem...

Ride everywhere.

.