és ez még csak rosszabb lesz
Üdv a hajón
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Indította
rob
, 2001. november 06. 17:56
Írta 2007. augusztus 17. - 16:20
Írta 2007. augusztus 17. - 00:28
sziasztok,
ujra ket kereken kozel 20 ev utan... szoval 37 eves vagyok, es alapjaban veve kutyat futtatni vettuk a bringat, de ugy latszik elkapott a lanc, es komoly bringa/forum fuggo kezdek lenni.
a gep egy ktm knoxville (http://itx.hu/tom/mt...images/bico.jpg), de mar elkezdtem a tuningolast, es a kedvesem agyara maszast ezzel
ujra ket kereken kozel 20 ev utan... szoval 37 eves vagyok, es alapjaban veve kutyat futtatni vettuk a bringat, de ugy latszik elkapott a lanc, es komoly bringa/forum fuggo kezdek lenni.
a gep egy ktm knoxville (http://itx.hu/tom/mt...images/bico.jpg), de mar elkezdtem a tuningolast, es a kedvesem agyara maszast ezzel
Írta 2007. augusztus 16. - 22:55
Írta 2007. augusztus 15. - 20:45
Szasztok egy 29 éves jelenleg kerépár nélküli de bringás emberke vagyok Nyíregyházán élek, és nem vagyok egy bonyolult ember csendes és nyugodt vagyok de már nagyon szeretnék megint bringázni.:)Aszem ennyit tudok mondani magamrol.
Írta 2007. augusztus 04. - 12:42
köszi szépen! bár egyenlõre még csak ismerkedek a fórummal hogy ki-kicsoda, stb...
Írta 2007. augusztus 04. - 12:29
üdv az újoncoknak a fedélzeten!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. augusztus 04. - 09:17
Írta 2007. augusztus 03. - 23:00
Üdv mindenkinek!A nevem 666-Atesz 666.Már több hete olvasom a fórumot és nagyon tetszenek a témák meg a társaság.Én egy full gyári cucokkal szerelt 2002'-es 16 vagy 17" TREK 4500,RS Judy TT elsõ teló,Shimano Alivio fék/váltó szett,Bontrager J kiegészitõk stb bicóval nyomulok.Már több mint 4 éve nyúzom eddig kb 4800 km van már benne,ezzel járok melóba és pár helyre túrázgatni.
Képet már probáltam feltenni de még nem jöttem rá hogy kell.Ha máshogy nem a Bikemag pix-en fent van pár kép a saját fotók galériában Atesz 666 néven.:bell:
Képet már probáltam feltenni de még nem jöttem rá hogy kell.Ha máshogy nem a Bikemag pix-en fent van pár kép a saját fotók galériában Atesz 666 néven.:bell:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:
Írta 2007. augusztus 03. - 20:59
sziasztok!
új vagyok még itt, ezért gondoltam írok magamról pár sort. bandi vagyok, pécsen és környékén lehet velem összefutni általában. komolyabban 1-2 éve bringázom hobbi szinten. bicajom egy ' 03-mas kona scab, picit szedett-vetett összeállításban, de ha minden jól megy, lassan elkészül a végleges összeállítás.
új vagyok még itt, ezért gondoltam írok magamról pár sort. bandi vagyok, pécsen és környékén lehet velem összefutni általában. komolyabban 1-2 éve bringázom hobbi szinten. bicajom egy ' 03-mas kona scab, picit szedett-vetett összeállításban, de ha minden jól megy, lassan elkészül a végleges összeállítás.
Írta 2007. június 21. - 21:11
áhoj!
már egy jóideje olvasagtom a fórumot,néha kérdezek is és hozzászólok témákhoz(igyekszem értelmesen:D)
miskolci egyetem gépészmérnöki karán tanulok,elsõéves gépész vagyok,valószínû hogy jövõre is az elsõt fogom nyomni...:cry:
általában fr/dh az irányvonal,de más bringásmûfajba is belekóstolgatok
üdv&szifon váltáska
már egy jóideje olvasagtom a fórumot,néha kérdezek is és hozzászólok témákhoz(igyekszem értelmesen:D)
miskolci egyetem gépészmérnöki karán tanulok,elsõéves gépész vagyok,valószínû hogy jövõre is az elsõt fogom nyomni...:cry:
általában fr/dh az irányvonal,de más bringásmûfajba is belekóstolgatok
üdv&szifon váltáska
Írta 2007. június 21. - 16:57
Sajnos lövésem sincs milyen a váz, de ha van valakinek tipje jól jönne. A terepgép 4 sebességes, és legalább 15-tel szakít, de akkor már csõ végén van.
Írta 2007. június 21. - 16:15
Vagány terep machina! De pl. a Dunamarcin szerintem hátrányba kerülnél vel. A lejtõkön. Meg nem annyira hajtós.
Az SS-viszont egy klasszikus darab.
( Nem egy Peugeot váz ez? )
Az SS-viszont egy klasszikus darab.
( Nem egy Peugeot váz ez? )
Írta 2007. június 21. - 14:09
Sziasztok!! Ha minden igaz van kép is rólam. ( Ha érdekel valakit) Elõl a városi szaladgálós, középpen én, hátúl a terep gép.
Írta 2007. június 16. - 09:12
Hali! Egy kis módosítás: Már regisztráltam magam, csak elfelejtettem az adatokat és csak most néztem utána. Képek még nincsenek, de azon is rajta vagyok.
Írta 2007. június 16. - 08:38
Csókolom-csókolom!! Én ezer éve olvasom az oldalt, de csak most reggeltem. 1966- ban jöttem erre a földre. Valószinü már találkoztunk critical masson, csak nem emlékeztek rám. Ami nem is csoda hisz nincs rólam kép. De majd lesz egyszer talán, ha fel tudok majd rakni. Addig is sziasztok!!
Írta 2007. június 09. - 12:01
Hááát... ez inkább dirt masina, mint cc-gép. Ha tereptúrákra vágysz, nem ezt kéne válsztanod! Jól gondold meg, mert ennek igen rövid, kicsi váza van, ami az ugrálásokhoz elõnyös, de tereptúrán kényelmetlen lenne, ráadásul nehéz is. Monnd el a boltban, mire szeretnéd használni a gépet, biztos tudnak arra megfelelõt ajánlani ebben az árkategóriában. Sok sikert!
Írta 2007. június 08. - 17:13
hello. bazsi vagyok, 16éves és ezennel elkezdem biciklis páylafutásom, egyelõre keró nélkül.Ha minden igaz, kedd-csütörtök közt meglesz a keróm, de nem tudom, hogy jó döntést hoznék-e, ezért azt kérdezném, http://www.bikeland....lyik=1&azon=377 megérné-e? (nem WS-ben venném, de hasonló áron +- 2e., azt hallottam, hogy tömeg kerékpár, de ez nem érdekel, hegyi biciklire használnám, kezdõ vagyok, ezért nem is akarok most még jobbat...) Most ennyit, az elsõ segítségeiteket elõre is köszönöm!
Írta 2007. június 08. - 01:06
Írta 2007. június 08. - 01:00
egy idõ után nem lesz uncsi mindig átírni az aláírást?
ráadásul két fórumon is, hehe )
ráadásul két fórumon is, hehe )
Írta 2007. június 08. - 00:58
Remélem holnap estére meg is lesz a 150, de ezt már tényleg nem ide
Túl az elsõ 150km-en :ubytek: