még szerencse hogy nem hivatalos személyek, ezért el lehet õket verni hasonló miatt:-)
amúgy tényleg undorítóak
anyám dolgozik x éve, és azóta jár metróval. a bérletét mindig megveszi, mindig megmutatja, fel semmerül benne az hogy lógjon.. viszont egyszer nem vitte magával a bérletét... és miközben tölti ki a csekket az ellenõr, senkiházizik.
ilyenkor sajnáltam hogy nem voltam ott.
egy dolgozó, becsületes nõvel ezt csinálják, mikor már a személyije is a kezében van, és írja a büntetést... normális az ilyen? mert ottlettem volna, elkentem volna a száját.
x~30
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2005. augusztus 24. - 11:20
Írta 2005. augusztus 24. - 11:17
ja és legközelebb nyugodtan mond meg, hogy a büntetést megkaptad, a basztatást most meg már nem kéred vagy vissza az egész
Írta 2005. augusztus 24. - 11:16
Szerintem a pénisze is kicsi volt!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. augusztus 24. - 11:15
Igen, tökéletesen tudom, hogy én is hibás voltam, hiszen nem lyukasztottam. Csak épp az ember max egy kis ejnye-bejnyét várna emiatt, és nem egy olyan viselkedést, amit a filmekben lehet látni, amikor az idegbeteg, perverz vagy szadista orvos kiéli magát a betegein!
És igen, ez a férfi eléggé kicsi termetû volt. Gondolom van benne egy jó adag kisebbségi komplexus is.
Azért ez a tejfölös ügy szar lehetett! :D
És igen, ez a férfi eléggé kicsi termetû volt. Gondolom van benne egy jó adag kisebbségi komplexus is.
Azért ez a tejfölös ügy szar lehetett! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. augusztus 24. - 11:14
jól van, tudom hogy megmagyarázni mindent meg lehet, de azért a delikvensek 99%-a nem azért nem lyukaszt, mert éppen beleesett a kabátbélésbe a jegye és a cérnát bontja.
a bkv ellenõröket meg általában nem az egyetemekrõl kikerült frissdiplomás munkanélküliek közül válogatják, hanem azok közül, akiket már rendõrnek se vettek fel. mondjuk ha elkezdene fogdosni meg negatív és obszcén kifejezéseket használni, akkor lehet hogy az esti fókuszban már együtt szerepelnénk
a bkv ellenõröket meg általában nem az egyetemekrõl kikerült frissdiplomás munkanélküliek közül válogatják, hanem azok közül, akiket már rendõrnek se vettek fel. mondjuk ha elkezdene fogdosni meg negatív és obszcén kifejezéseket használni, akkor lehet hogy az esti fókuszban már együtt szerepelnénk
Írta 2005. augusztus 24. - 11:11
alantos paraszt mind
persze csak a munkájukat végzik.. de hogy? omg
32esen mentem egyszer amikor mondta az egyik ellenõr a másiknak hogy elkapott vkit, aki hozzávágott egy félliteres tejfölt geg lehetett
persze csak a munkájukat végzik.. de hogy? omg
32esen mentem egyszer amikor mondta az egyik ellenõr a másiknak hogy elkapott vkit, aki hozzávágott egy félliteres tejfölt geg lehetett
Írta 2005. augusztus 24. - 11:10
ezek olyan mint a biztonságiak.. fiatalokkal, lányokkal, nõkkel merik csak ezt megjátszani.
mikor egy minimum akkora embert találnak, mint õk, akkor sunyítanak.
és ezek után valaki jól elveri õket(kisebbnek tünõ ember, fogasnál is volt már ilyen) akkor megsértõdnek... ki érti ezt.
mikor egy minimum akkora embert találnak, mint õk, akkor sunyítanak.
és ezek után valaki jól elveri õket(kisebbnek tünõ ember, fogasnál is volt már ilyen) akkor megsértõdnek... ki érti ezt.
Írta 2005. augusztus 24. - 11:08
Egyébként hová van az írva hogy akkor nem lyukaszthatok mikor õ felszállt?
Oké akkor kell mikor én felszálltam, de mondjuk épp most találtam meg a jegyem.
Kiabálni meg csak nõkkel szoktak:(
tõlem menne a meglepi a zacsikhoz;)
Oké akkor kell mikor én felszálltam, de mondjuk épp most találtam meg a jegyem.
Kiabálni meg csak nõkkel szoktak:(
tõlem menne a meglepi a zacsikhoz;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. augusztus 24. - 11:04
"a viziló is nagydarab, büdös állat, mégsem üvölti hogy jegyeket bérleteket"
azért érzed, hogy egy picit te is hunyó voltál, ugye bár tény hogy akkor sem jogosítja fel ilyen viselkedéreés amint felrakta magára a nõ a karpántot, akartam lyukasztani
vendég_Charon_*
Írta 2005. augusztus 24. - 11:00
Írta 2005. augusztus 24. - 11:00
en nem ot sajnalom.
hanem a csaladjat!
mivel nekik kell midennap elturni ezt az embert.
es ebbe nagyon bele fognak fasulni
hanem a csaladjat!
mivel nekik kell midennap elturni ezt az embert.
es ebbe nagyon bele fognak fasulni
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. augusztus 24. - 10:53
Friss élmény: fél órás
Jegy nélkül utaztam a villamoson és jöttek az ellenõrök. A jegy nélkül az túlzás, mert volt nálam egy egész pakli, és amint felrakta magára a nõ a karpántot, akartam lyukasztani, de erre lefogta a kezemet, és azt mondta, hogy most már nem lehet.
Namost persze megúsztam fizetés nélkül, mert már úgyis le kellett szállnom a következõn, de amit kaptam a jegy nem lyukasztásáért az a következõ:
- olyan sötét vagyok belül, mint az éjszaka
- nem tudok olvasni, és valószinûleg irni sem
- tolvaj vagyok
- lelkileg egy alantas, senkiházi, kis mocsok
Ezeket a beszólásokat úgy kaptam, hogy közben én nem köcsögöztem, csupán mondtam, hogy nincs nálam az igazolványom, hogy a következõn úgyis leszállok. Igaz, mondtam, hogy az, hogy elvette tõlem a még 5 érvényes jegyyemet az nagyobb lopás, mint amit én csináltam, meg hogy simán feljelenthetném azért, ahogy beszél velem.
Mikor jött a megálló leszálltam, õk velem, de persze nem történt semmi. Viszont a faszi - aki mindezt mondta nekem - már annyira belelovallta magát, hogy még beszólt, hogy az ilyen mocskok miatt ilyen az ország, mint én, erre, egy szót se szóltam, csak épp bemutattam neki.
Erre ezt kaptam:
- Szétrugom a fejed, de büdös kurva ha mutogatsz. Utánadmegyek és szétrúgom.
De ezt már üvöltötte. Továbbra se szóltam, de az ujjamat nem raktam le. Közben sajna nem kerülhettem el a megbánottság és fájdalom érzését, mely átsöpört rajtam.
Azért én nem hiszem, hogy egy rendesen kinézõ, értelmesen beszélni tudó lánnyal, aki ráadásul nem is büdös, és jegye is van, csak épp nem lyukasztott, így kell beszélni. Ez elég felháborító, hogy az ellenõrök ennyire bunkók, és ennyire el vannak eresztve. Látszott az arcán, milyen gyûlölettel mondta nekem, amiket mondott, de élvezte is, hogy megteheti.
Sajnáltam õt abban a pillanatban nagyon, de egyben utáltam is, amiért mindezt kimondja. Most már csak sajnálom, amiért ilyen szerencsétlen ember, és egész életében önmagát kell elviselnie.
Lehet, hogy külföldinek kellett volna tettetnem magam, és akkor nem kellett volna hallgatnom a mocskos szitoközönét?
Na, nem szaporítom itt tovább a szót, ez is csak azt mutatja, hogy inkább visszaülök cangára (csak ne zuhogna már annyira).
Jegy nélkül utaztam a villamoson és jöttek az ellenõrök. A jegy nélkül az túlzás, mert volt nálam egy egész pakli, és amint felrakta magára a nõ a karpántot, akartam lyukasztani, de erre lefogta a kezemet, és azt mondta, hogy most már nem lehet.
Namost persze megúsztam fizetés nélkül, mert már úgyis le kellett szállnom a következõn, de amit kaptam a jegy nem lyukasztásáért az a következõ:
- olyan sötét vagyok belül, mint az éjszaka
- nem tudok olvasni, és valószinûleg irni sem
- tolvaj vagyok
- lelkileg egy alantas, senkiházi, kis mocsok
Ezeket a beszólásokat úgy kaptam, hogy közben én nem köcsögöztem, csupán mondtam, hogy nincs nálam az igazolványom, hogy a következõn úgyis leszállok. Igaz, mondtam, hogy az, hogy elvette tõlem a még 5 érvényes jegyyemet az nagyobb lopás, mint amit én csináltam, meg hogy simán feljelenthetném azért, ahogy beszél velem.
Mikor jött a megálló leszálltam, õk velem, de persze nem történt semmi. Viszont a faszi - aki mindezt mondta nekem - már annyira belelovallta magát, hogy még beszólt, hogy az ilyen mocskok miatt ilyen az ország, mint én, erre, egy szót se szóltam, csak épp bemutattam neki.
Erre ezt kaptam:
- Szétrugom a fejed, de büdös kurva ha mutogatsz. Utánadmegyek és szétrúgom.
De ezt már üvöltötte. Továbbra se szóltam, de az ujjamat nem raktam le. Közben sajna nem kerülhettem el a megbánottság és fájdalom érzését, mely átsöpört rajtam.
Azért én nem hiszem, hogy egy rendesen kinézõ, értelmesen beszélni tudó lánnyal, aki ráadásul nem is büdös, és jegye is van, csak épp nem lyukasztott, így kell beszélni. Ez elég felháborító, hogy az ellenõrök ennyire bunkók, és ennyire el vannak eresztve. Látszott az arcán, milyen gyûlölettel mondta nekem, amiket mondott, de élvezte is, hogy megteheti.
Sajnáltam õt abban a pillanatban nagyon, de egyben utáltam is, amiért mindezt kimondja. Most már csak sajnálom, amiért ilyen szerencsétlen ember, és egész életében önmagát kell elviselnie.
Lehet, hogy külföldinek kellett volna tettetnem magam, és akkor nem kellett volna hallgatnom a mocskos szitoközönét?
Na, nem szaporítom itt tovább a szót, ez is csak azt mutatja, hogy inkább visszaülök cangára (csak ne zuhogna már annyira).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. augusztus 19. - 14:58
A rendõrök például lecuppoghatnak tövig.Szeretem amikor biztosítják a helyszínt valahol keresztbe az út közepén.Mint a tídzséhúkerben csak épp nem dobálják magukat át a kocsik elején.Egyébként meg éljen a Bp.-i konszolidált ándergránd!Mindenki arra megy és ott ahol akar.Buddapest frírájd áj láv!
Írta 2005. augusztus 18. - 23:41
:-D
itt pesten meg..
vicces mikor a lánchíd alatti villamosalagútban megálla masina és ki akar szállni a sofõr beszélgetni velünk miért megyünk utána.... ma nem állt meg, de csipogott rendesen... és most még indokom is volt
mert jó!
amugy meg azért mert a puhatestûek elfoglalták a járdát/kerékpárutat..
igen, ez egy v43:-D
ez szokott engem megtámadni sunyi módon.
itt pesten meg..
vicces mikor a lánchíd alatti villamosalagútban megálla masina és ki akar szállni a sofõr beszélgetni velünk miért megyünk utána.... ma nem állt meg, de csipogott rendesen... és most még indokom is volt
mert jó!
amugy meg azért mert a puhatestûek elfoglalták a járdát/kerékpárutat..
igen, ez egy v43:-D
ez szokott engem megtámadni sunyi módon.
Írta 2005. augusztus 18. - 23:07
jeee
vn3
http://vonatka.hu/im.../v431001_06.jpg
miskolcon van bringas villamosvezeto
o azert csenget, hoyg koszonjunk
;-)
vn3
http://vonatka.hu/im.../v431001_06.jpg
miskolcon van bringas villamosvezeto
o azert csenget, hoyg koszonjunk
;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. augusztus 18. - 23:02
egy v43-as ilyesztõbb, mikor épp mész át a sínen és jön feléd kb 10 méterre... akkor életemben elõször megijedtem jármûtõl
addig leszartam:-D
villamos meg elöbb csenget és utána se lassít:-D
gonoszak ám, sunyik. ilyenkor menekülés van ezerrel
addig leszartam:-D
villamos meg elöbb csenget és utána se lassít:-D
gonoszak ám, sunyik. ilyenkor menekülés van ezerrel
Írta 2005. augusztus 18. - 22:59
elotte tenyleg jo
egy van amit jegyezz meg:
ne nézz hátra!
:-)
egy van amit jegyezz meg:
ne nézz hátra!
:-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. augusztus 18. - 22:37
Írta 2005. augusztus 18. - 22:33
de a villamos mogott is tok jol lehet menni szelarnyekban...elotte meg gyorsan haladsz mert full adrenalin az egesz
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. augusztus 18. - 22:33
sapim mögé már az is bújt el..
elvi kérdés mindenkinek
idióta rendõrnek is, görény autósoknak is..
kolamacival meg kész adrenalin túra.
nyugatitól oktogonig 2 autó és 1 villamos akart majdnem elütni minket... de csak mert mellettünk volt:-D
na de izéhozé
villamossín jó
de csak ésszel
elvi kérdés mindenkinek
idióta rendõrnek is, görény autósoknak is..
kolamacival meg kész adrenalin túra.
nyugatitól oktogonig 2 autó és 1 villamos akart majdnem elütni minket... de csak mert mellettünk volt:-D
na de izéhozé
villamossín jó
de csak ésszel