Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
gondolom ha nincs bekapcsolva szabadon tud forogni, a metró meg kéményként mûködik mint tudjuk.. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hja. Ma reggel nem tudtam eldönteni, hogy szél ellen dolgozik, vagy õ csinálja a szelet. Kész orkán volt.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az arra való hogyha tûz gyúlik ki odalenn akkor kifújja a füstöt, és nem fulladsz meg 2 perc alatt
más?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A nap kérdése: Mi az a négy darab turbina a Blaha mozgólépcsõi felett?

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

ha meg mindenaron veszekedni kell a bicaj miatt akkor megmondom hogy nem mult el 6 eves aztan nem kell neki jegy :D

Ez jo!

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
multkor voltak a fogason a dagadtek...de tok jo volt mert a hatso vagonba szalltak eloszor es szepen ki lehetett szurni oket ugyhogy akkor lyukasztottunk aztan mosolyogtunk a burajukba bele...

nem keresem en a bajt...

ha meg mindenaron veszekedni kell a bicaj miatt akkor megmondom hogy nem mult el 6 eves aztan nem kell neki jegy :D
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
szép életkép lehetett:-)
A talpraesett utas:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
EGyszer állásinterjúról jöttem, elég ideges voltam, nem volt egy vasam sem, siettem haza. MÁr csak két megálló volt hátra, amikor megjelentek az ellenõrök, észre sem vettem õket, mert fülemben volt a fejhallgató. Mondtam, hogy nincs jegyem, meg semmilyen papír nincs nálam. Elég agresszív volt, mondott mindenfélét, végül javasolta, hogy szálljunk le a következõnél, és keressünk rendõrt. Beleegyeztem, szálljunk le.
Megállt a busz, mikor lekerültem róla, elindultam hazafelé. Persze az ellenõr a nyomomban, hogy ott a rendõr, mindjárt szól neki. Közöltem vele, hogy felõlem akár szólhat is neki, csak aztán kérdés, mivel bizonyítja, hogy én a buszon utaztam, mert én ugyan nem emlékszem rá, éppen erre sétáltam.
Beraktam a fülhallgatót, és mentem tovább hazafelé. Még utánamszaladt, megkocogtatta a vállamat, majd egy nemzetközileg egyezményes jelet formált az ökle, és egy ujja segítségével, én kiröhögtem, és ennyiben maradtunk.:-)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
lol

-jegyeket bérleteket
-nem kérek

legyetek bélbetegek

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Én sem nagyon szoktam bérletet venni, mivel ha csak tehetem bringával megyek. Azért egyszer kétszer elõfordul, hogy használnom kell városunk büszkeségét, a rendkívül magas kapacitású tömegközlekedést. Ilyenkor általában veszek egy-két jegyet, de még véletlenül sem lyukasztom ki õket!
Azt a stratégiát nyomom én is, hogy "ha felszállnak lyukasztok", de elõfordul, hogy meg akarnak akadályozni ebben, na ekkor kell õket szépen leoltani, hogy éppen most szálltam ferl kiment a fejembõl, nem volt idõm még elolvasni a jegy hátulján lévõ szöveget, most olvasom és még nem értem, ahhoz a részhez, amely az érvényesítést taglalja.
Egyszer nagyon csúnyán viselkedtem egy nagyon nem szimpatikus ellenõrrel. Történt ugyanis, hogy lelki állapotom meglehetõsen ingatag volt és bárkit legszívesebben elküldtem volna az... Éjszakai busz, ülök, ellenõr fel, volt nálam üres jegy, nem volt kedvem felállni és lyukasztani, odaért hozzám és imígyen szólott:
-Jegyeket, bérleteket!
-Tessék. Mondtam neki és nyújtottam felé a jegyemet.
-Ez nem érvényes.
-Miért, hiszen most vettem? :)
-Nincs kilyukasztva!
-Akkor Lyukaszd ki!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Én a "kizárom magam a közlekedésbõl" címû megoldást szoktam alkalmazni! Mulktkor volt aranyos:
Megyek a 80-as buszon a Szarvascsárda fele. Ültem kivételsen, mert szinte üres volt a busz, olvastam, meg zenéthallgattam. Végállomás elõtt 2vel felszállnak az ellenõrök. Na mondom, én nem gyalogolok 1 megállót, me késébe vagyok (suliba kellett leadnom az indexet, és az uccsó nap volt).... Jön hozzám a nõ. Mond valamit. Feltételezhetõen a jegyeket-bérleteket szöveg volt, de ezt hivatalosan a zene miatt nem hallottam. Akkor 1 megállóig húzni az idõt:
Felnézek rá! Mosolygok! Elkezdem elpakolni az olvasmányomat! (Oldaltatyót hordok, azt a két pattentos, alatta cipzáros megoldást.) Ölembe a tatyó, lassított felvétel indul:
-1ik csat kinyitt, majd másik kinyit (véletlenül se egyszere),
-utánna szép komótasn cipzár kinyit
-Olvasnivaló berak tatyóba
-cipzár vissza
-1ik csatt vissza, másik vissza
-MP3 lejátszó kivesz a fülbõl
-Mp3 lejátszó leállít
-Felnézek, mosolygok, köszönök
-Mondja, hogy jegyet, meg bérletet, meg mittudomén...
-Mondom, hogy: máris:
-Újra: 1ik csat kinyitt, majd másik kinyit
-utánna szép komótasn cipzár kinyit (itt már nagyon kezdett türelmetlenkdni)
-kotorászok a majdnem üres táskában
-ekkor elhagytuk az uccsó megállót
-na akkor elõszedem a személyes dokumentumokat mellõzõ pénztárcám, belenézek, és köszlöm, hogy: Mit ad isten, sajnos nincs jegyem!
-Erre elkezdni sorolni a birságokat, hogy helyszinen, meg utólag, meg mittudomén
Én: De én nem fizetek bírságot!
E: És akkor hogy rendezzük ezt az utazást??
Én: Leszállok!
E: (körbenéz) -De hát a végállomás jön!
Én: tudom, és leszállok!
E: De itt mindenki leszáll!!!
Én: Tudom, én is!

Elég pipa volt.... De nem érdekel.... én pontosan az ellenõrök miatt nem vagyok hajlandó bérletet venni! hihetetlen miket engednek meg maguknak! (most nem errõl az esetrõl van szó) Korábban mindig volt bérletem! De volt hogy 1 napja lejárt, elkaptak! Mutatom, hogy 1 napja járt le, mögötte van a többi kb 2 évre visszamenõleg. Mondom, hogy majd veszek újat, és kész! Erre elkezdett bunkózni, és lehordanni mindennek! Elmennek a......
A BKV járatsûrûsége, és nem eu konform utazási élményrõl meg ne is beszéljünk! Egyedül a Metrón veszek jegyet mert, azt nem mondhatom, hogy bezárom magam a közlekedésbe... (ugye mostmár befelé is kérik a jegyet)

KisÖcsike

ui: egyébként vicces, mert közlekedésmérnöknek tanulok.... elméletileg tömegközlekéspártinak kéne lennem..... :chin:
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
böe:-)
télleg, akkor láttam.
de így fakultatívokat nem láttam.. csak kötezezõ, elõre tudhatót:-)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én multkor láttam a fogasos bandát a metróban
mondtam havernak hogy "SOKAN VAGYUNK, ÉÉÉÉRTED?"
értette ;)
a dagadt gusztustalan biztonsági picsáról ismertem fel õket
fujj

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

viszont kb február óta nem láttam egyet sem, és nem is hiányoznak.

Óóóóóóóó....... :cool2: Én is akarok ilyet!

KisÖcsike

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor meglesz a következõ állásod? :*

váá, akkorsem szeretem az ellenõröket.
viszont kb február óta nem láttam egyet sem, és nem is hiányoznak.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem mondtam hogy nem vagyok az :D

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

volt gyerekszobám

Attól még lehetsz impotens!! :D

KisÖcsike

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
volt gyerekszobám

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

1. kisebbségi komplexusa van
2. kicsi a farka
3. verték gyerekkorában
4. nem volt gyerekszobája (ez neked volt)
5. impotens
6. büdös
7. szõrös
8. paraszt
9. igénytelen

ez nem én vagyok :D

hiszi a piszi
:-P

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ha legközelebb megbasz az ellenõr...
1. kisebbségi komplexusa van
2. kicsi a farka
3. verték gyerekkorában
4. nem volt gyerekszobája
5. impotens
6. büdös