Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Posted 2005. November 29. - 17:48
Posted 2005. November 29. - 17:39
Posted 2005. November 29. - 17:36
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. November 29. - 17:22
de igen. aki lelkileg fel van készülve ilyenre, az jól kezeli a szitut. de aki ennél békésebb, az inkább lenyeli, és utólag sajnálja hogy nem szabta pofán a görcsöt....
igazából szerencsére az utóbbiból van több, mert utcai hentelések nem tuti hogy egészségesek, legalábbis a közbiztonság szempontjából.
viszont a rendõrhvás alap....
Posted 2005. November 29. - 17:20
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. November 29. - 17:09
Posted 2005. November 29. - 17:07
Posted 2005. November 29. - 17:00
Olvassátok el a késõbbiekben leírt, mai napon megtörtént esetet. Én nem tettem hivatalosan feljelentést (csak BKV-nak bejelentést, kíváncsi is vagyok, mit
reagálnak!), mert nem látom értelmét. Hiszen elég aggasztó, hogy ilyen megtörtént. Ennyit a BKV ellenõrökrõl.
A mai reggel siettem a munkába a jegyesemmel. Örs vezér téren mindig szinte ellenõrzés van mostanában, százszor átmentem már ezen, hiszen mindig is
volt bérletem, és sose volt gond. Mégis a mai napon megráncigált és megrúgott egy BKV ellenõr, ennek a történetét írom le. Biztonsági felvételeken
visszaellenõrizhetõ!
A jegyesemnek általában a bérlete sokkal rosszabbul néz ki mint az enyém, egyetelen egy szelvény található benne (érvényes), az enyém, elég használt
és én lusta vagyok a régit olykor kivenni, így most is megszámolom Önnek, 31 db volt érvényes és 1 db jelenleg is érvényes bérletszelvény
található(legfelül láthatóan). Mentünk az ellenõrzés felé, a jegyesem nem találta a bérletét, ezért megvártam, már régen a kezemben volt a bérlet. Amikor
odaértünk, minden ellenõr láthatta, hogy van a kezemben bérlet. Az tény, hogy elég esetlenül tartottam, dehát ki nem figyelmetlen kicsit, amikor siet a
munkahelyére (pláne egy tárgyalásra). Idáig nem is lett volna gond, ha az ellenõr nem letegezve és elég agresszívan ugrott volna elém. Megmondom
õszintén, eléggé nem kedvelem ezt a stílust, hiszen a jegyesem bérletét nem is ellenõrizték. Annyira természetesnek vette a jegyesem, hogy nem kötnek
belém (hiszen mindig érvényes jegyem van!), hogy õ tovább is ment és ez látható biztosan a biztonsági felvételeken is.
Egybõl láthatta, az engem letegezõ ellenõr (amire nem vagyok mérges, hiszen minek..), hogy nem egy bérletszelvény van ott.. ennek ellenére úgy
megfeszítette a bérletemet, hogy szakadt.. aminek egyáltalán nem örültem képzelhetitek. Mivel látható volt, hogy indul a metro (hiszen az Örsön lakom, és már kiismerem magam), megjegyeztem, amikor megtépte a bérletemet, hogy "ha elkések a munkahelyemrõl, akkor Ön meg fogja téríteni a káromat" (hiszen a tárgyalás tárgyalás). Megmondom õszintén, nekem az az idõ, míg õ szórakozott, eltépte a bérletemet, nagyon soknak tûnt.
Amikor végre elindulhattam volna a szerelvény felé, akkor sem állt el, így a táskám neki ütközött. Viszont nem erõsen, sõt.. Na most képzeljék el, (lásd felvétel), hogy én a 90-100 kilós ember, ha szándékosan valakinek neki ütök valamit, fõleg egy körülbelül 45 kg -os fiatalembernek, az mekkorát esik. Ezután, miután én már a metro felé haladtam, hátulról elkapott, megtépte a kabátomat és egy olyat belém rúgott (hogy belilult). Utána kérni akartam a panasz könyvet, de nem adták, sõt úgy kiabált velem, mint ahogyan én sem viselkedhetnék a munkahelyemen (egybõl kirúgnának) /kérem nézzék vissza a felvételeken/. Ekkor azt mondta jelentsem fel a rendõrségen, és közben a két biztonsági õr ott mosolygott rajtam. (utólag bántam, hogy nem hívtam rendõrt!)
Szerintem eléggé sérelmezhetõ, hogy én véletlenül (lásd felvétel) a siettségemben táskámmal megütöttem, még sem jogosít fel egy embert,
hogy engem megtépjen és belém rúgjon. Nem tudom létezik-e panasz könyv a BKV-nál, de ha létezik és nem adták oda, akkor ezt is sérelmezem
Kíváncsi leszek mit reagálnak!
Posted 2005. September 15. - 21:50
abbamaradt már ?
CM után nem sok kedvem lesz feltekerni a Budakeszi úton, mer az elég gonosz..
szal számolnak még? ha igen kb hánykor húznak el a biztonságiak ? vagy a fogason alszanak?
ottalszanak.
amíg befér a tárolóba addig mehet.
ennyi
az ellenõrzés? abbamaradt...
az meg hogy akasztani nem lehet...
hát nemérdekel.
Posted 2005. September 15. - 21:32
már csak járõröznek ~ erdei iskoláig
akkor lol, ott áll az a két biztonségi õr és rendettart
de nembaj, csinálják csak, nem sok vizet zavar
ma nem sokan voltak kint, biztos az a 2 felhõ ijesztett mindenkit haza (kivéve negem meg endroot) így jó volt, se kaller se mongúz
Na majd jövõhéten megyek aztán rendetcsinálok.
A strici visszatér.
Posted 2005. September 15. - 21:29
akkor lol, ott áll az a két biztonségi õr és rendettart
de nembaj, csinálják csak, nem sok vizet zavar
ma nem sokan voltak kint, biztos az a 2 felhõ ijesztett mindenkit haza (kivéve negem meg endroot) így jó volt, se kaller se mongúz
Posted 2005. September 15. - 20:49
dejavu?
nem kell pattogni, 1 napig rájukjön, és abbamarad.
ennyi
abbamaradt már ?
CM után nem sok kedvem lesz feltekerni a Budakeszi úton, mer az elég gonosz..
szal számolnak még? ha igen kb hánykor húznak el a biztonságiak ? vagy a fogason alszanak?
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Posted 2005. September 02. - 10:36
Posted 2005. September 02. - 10:32
este 6-7 felé(LOL!) meg más senki sem volt szinte.....
na de majd ma.. remélem beférek majd
Posted 2005. September 02. - 10:29
Kallerek viszont nem voltak tegnap, csak az õrök felügyelték a pakolást.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. September 02. - 10:13
csak úgylátszik akkor nem voltatok kint, és nem ovlastátok el a figyelmeztetést sem az ajtón.
Posted 2005. September 02. - 09:30
minden suliba délig volt tegnap tanítás.... legalább is a közép-és általános sulik 90%ában..... én is 2re mentem oda..
ja, és tegnap volt az elsõ alkalom (akkor ezekszerint idén) hogy nézték hány bicó van a fogason... szóval nekem eddig az volt a természetes, hogy a bicós vagonba pakolok... szal most hallottam errõl a 8asról, ezér lepõdtem meg ennyire....
Posted 2005. September 02. - 00:05
nem az a kérdés
hanem hogy tanítás alatt?!
mit szól ehhez a tanárbácsi/néni?:-)
jajdelol:-)
Posted 2005. September 01. - 23:30
majd késõbb lekopnak.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. September 01. - 22:32
valamit nem értek!
szeptember 1.van
hogy a rákban került oda a sok ovodás aki nyomja a problémázást?!
miaf*sz?!
nyáron szoktak keménykedni, nem suliidõ alatt...