Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Please log in to reply
1660 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Csak az a gond, hogy rendõri jogosítvánnyal akarják felruházni ezeket...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Mellékesen jegyzem meg, hogy hagyja csak a hangyakupacokat. :) Védettek és amúgy se egy ártatlan állaton gyûrje le a feszültséget. Inkább verjen egy boxzsákot..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jo, en sem vagyok idegbeteg de egy ellenor engem ne basztasson, meg mas se. Ha van jegyem es berletem, akkor kifizettem a szolgaltatas arat. Innentol kezdve csak egy kellemetlen fereg a kotekedo ellenor. Rohadjon meg az ilyen. Ha kisebbsegi komplexusa van, akkor taposson el neha egy hangyabojt vagy keressen mas munkat de ne az utast szorakoztassa.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
irni akartam h al elintézte volna..
de igen. aki lelkileg fel van készülve ilyenre, az jól kezeli a szitut. de aki ennél békésebb, az inkább lenyeli, és utólag sajnálja hogy nem szabta pofán a görcsöt....
igazából szerencsére az utóbbiból van több, mert utcai hentelések nem tuti hogy egészségesek, legalábbis a közbiztonság szempontjából.
viszont a rendõrhvás alap....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Fasz volt az ember. Erre csak ennyit tudok mondani. Abban a pillanatban mentem volna a forgalomiranyitohoz es kertem volna a jegyzokonyv felvetelet + rendor hivas. Vagy csak siman pofanvertem volna. Ilyesmi. Erdekes mod, nekem meg nem ugatott ellenor pedig csak 85kg vagyok.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
Hát az elmondottak alapján: elég dúrva a szitu...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ha õ 90 100 kiló miért nem verte fossá?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

ryrie

ryrie

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Na ezt figyuzzátok meg:

Olvassátok el a késõbbiekben leírt, mai napon megtörtént esetet. Én nem tettem hivatalosan feljelentést (csak BKV-nak bejelentést, kíváncsi is vagyok, mit

reagálnak!), mert nem látom értelmét. Hiszen elég aggasztó, hogy ilyen megtörtént. Ennyit a BKV ellenõrökrõl.

A mai reggel siettem a munkába a jegyesemmel. Örs vezér téren mindig szinte ellenõrzés van mostanában, százszor átmentem már ezen, hiszen mindig is

volt bérletem, és sose volt gond. Mégis a mai napon megráncigált és megrúgott egy BKV ellenõr, ennek a történetét írom le. Biztonsági felvételeken

visszaellenõrizhetõ!

A jegyesemnek általában a bérlete sokkal rosszabbul néz ki mint az enyém, egyetelen egy szelvény található benne (érvényes), az enyém, elég használt

és én lusta vagyok a régit olykor kivenni, így most is megszámolom Önnek, 31 db volt érvényes és 1 db jelenleg is érvényes bérletszelvény

található(legfelül láthatóan). Mentünk az ellenõrzés felé, a jegyesem nem találta a bérletét, ezért megvártam, már régen a kezemben volt a bérlet. Amikor

odaértünk, minden ellenõr láthatta, hogy van a kezemben bérlet. Az tény, hogy elég esetlenül tartottam, dehát ki nem figyelmetlen kicsit, amikor siet a

munkahelyére (pláne egy tárgyalásra). Idáig nem is lett volna gond, ha az ellenõr nem letegezve és elég agresszívan ugrott volna elém. Megmondom

õszintén, eléggé nem kedvelem ezt a stílust, hiszen a jegyesem bérletét nem is ellenõrizték. Annyira természetesnek vette a jegyesem, hogy nem kötnek

belém (hiszen mindig érvényes jegyem van!), hogy õ tovább is ment és ez látható biztosan a biztonsági felvételeken is.

Egybõl láthatta, az engem letegezõ ellenõr (amire nem vagyok mérges, hiszen minek..), hogy nem egy bérletszelvény van ott.. ennek ellenére úgy

megfeszítette a bérletemet, hogy szakadt.. aminek egyáltalán nem örültem képzelhetitek. Mivel látható volt, hogy indul a metro (hiszen az Örsön lakom, és már kiismerem magam), megjegyeztem, amikor megtépte a bérletemet, hogy "ha elkések a munkahelyemrõl, akkor Ön meg fogja téríteni a káromat" (hiszen a tárgyalás tárgyalás). Megmondom õszintén, nekem az az idõ, míg õ szórakozott, eltépte a bérletemet, nagyon soknak tûnt.

Amikor végre elindulhattam volna a szerelvény felé, akkor sem állt el, így a táskám neki ütközött. Viszont nem erõsen, sõt.. Na most képzeljék el, (lásd felvétel), hogy én a 90-100 kilós ember, ha szándékosan valakinek neki ütök valamit, fõleg egy körülbelül 45 kg -os fiatalembernek, az mekkorát esik. Ezután, miután én már a metro felé haladtam, hátulról elkapott, megtépte a kabátomat és egy olyat belém rúgott (hogy belilult). Utána kérni akartam a panasz könyvet, de nem adták, sõt úgy kiabált velem, mint ahogyan én sem viselkedhetnék a munkahelyemen (egybõl kirúgnának) /kérem nézzék vissza a felvételeken/. Ekkor azt mondta jelentsem fel a rendõrségen, és közben a két biztonsági õr ott mosolygott rajtam. (utólag bántam, hogy nem hívtam rendõrt!)

Szerintem eléggé sérelmezhetõ, hogy én véletlenül (lásd felvétel) a siettségemben táskámmal megütöttem, még sem jogosít fel egy embert,

hogy engem megtépjen és belém rúgjon. Nem tudom létezik-e panasz könyv a BKV-nál, de ha létezik és nem adták oda, akkor ezt is sérelmezem

Kíváncsi leszek mit reagálnak!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

abbamaradt már ? :D

CM után nem sok kedvem lesz feltekerni a Budakeszi úton, mer az elég gonosz.. :D

szal számolnak még? ha igen kb hánykor húznak el a biztonságiak ? vagy a fogason alszanak? :D

ottalszanak.

amíg befér a tárolóba addig mehet.

ennyi
az ellenõrzés? abbamaradt...
az meg hogy akasztani nem lehet...
hát nemérdekel.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

már csak járõröznek ~ erdei iskoláig
akkor lol, ott áll az a két biztonségi õr és rendettart :P
de nembaj, csinálják csak, nem sok vizet zavar

ma nem sokan voltak kint, biztos az a 2 felhõ ijesztett mindenkit haza (kivéve negem meg endroot) így jó volt, se kaller se mongúz

Na majd jövõhéten megyek aztán rendetcsinálok.
A strici visszatér.:D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
már csak járõröznek ~ erdei iskoláig
akkor lol, ott áll az a két biztonségi õr és rendettart :P
de nembaj, csinálják csak, nem sok vizet zavar

ma nem sokan voltak kint, biztos az a 2 felhõ ijesztett mindenkit haza (kivéve negem meg endroot) így jó volt, se kaller se mongúz

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 posts

dejavu?
nem kell pattogni, 1 napig rájukjön, és abbamarad.
ennyi

abbamaradt már ? :D

CM után nem sok kedvem lesz feltekerni a Budakeszi úton, mer az elég gonosz.. :D

szal számolnak még? ha igen kb hánykor húznak el a biztonságiak ? vagy a fogason alszanak? :D
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Divatsport ez.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jaja, nemtommivan
este 6-7 felé(LOL!) meg más senki sem volt szinte.....
na de majd ma.. remélem beférek majd

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Úgy látszik csak suli idõben menõ a bringázás, amúgy biztosan bícselnek valahol, mert tényleg ennyi bringás egész nyáron nem volt mint mostanában.

Kallerek viszont nem voltak tegnap, csak az õrök felügyelték a pakolást.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
idén is volt már nemegyszer számolás, ellenõrzés, kallerek egyszerre...
csak úgylátszik akkor nem voltatok kint, és nem ovlastátok el a figyelmeztetést sem az ajtón.

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 posts
thez !

minden suliba délig volt tegnap tanítás.... legalább is a közép-és általános sulik 90%ában..... én is 2re mentem oda..

ja, és tegnap volt az elsõ alkalom (akkor ezekszerint idén) hogy nézték hány bicó van a fogason... szóval nekem eddig az volt a természetes, hogy a bicós vagonba pakolok... szal most hallottam errõl a 8asról, ezér lepõdtem meg ennyire....
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de nemaaaaz
nem az a kérdés
hanem hogy tanítás alatt?!
mit szól ehhez a tanárbácsi/néni?:-)
jajdelol:-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
óóó az eleje a sulinak mindig csak móka és kacagás... ;)
majd késõbb lekopnak.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de vááájunk!!!
valamit nem értek!
szeptember 1.van
hogy a rákban került oda a sok ovodás aki nyomja a problémázást?!
miaf*sz?!

nyáron szoktak keménykedni, nem suliidõ alatt...