Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Please log in to reply
1660 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

és a buszok mindenhol bemennek mindenki elé... még ha 80al is jön az illetõ. akkor is kitolják az orrukat.

Namost ez vagy költöi túlzás a részedrõl, vagy pedig pesti sajátosság ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jól tolják, és igazuk is van.... az autósok miatt nem tudnak haladni, hát még szép hogy mókáznak, leállósávban haladás, villamossín.. ha én is sofõr lennék, ezt tenném. hangos vigyor közepette.

Tin: csekket kaptál. nem fizetted be. kikeresik a számlaszámodat, apeh behajtja. mi a kérdés?:)
fránya valós adatok u know....:P

Daci: vizsgán látsz buszt, alapból meg sem közelíted... elég nagy és elég egyértelmü... és az is hogy be fog menni egy mazsola elé. neki ez a napi öröme, meg nyilvánvaló is...
te meg megszívtad. erre számíts.... és a buszok mindenhol bemennek mindenki elé... még ha 80al is jön az illetõ. akkor is kitolják az orrukat.
most szívod a fogad
bezzeg amikor a buszon ülsz, akkor már örülsz hogy ilyen rendesek az autósok(csak félnek igazából)
...:P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Persze te tökéletes rutinnal vágtál neki a városnak... Hülye, béna buszsófõr, aki már 20 éve nyomja... ;)

Ma k. yó volt az a busz amivel yöttem le hegyrõl... A végácsinál az Lméletileg 5-7 percenként járó buszokból 3 volt egymáson közvetlenül...Errõl az is tehetett mondjuk h a buszvezetõm a dugóban álló másik buszt a villamossínen elõzte be!Kicsit durva volt,amikor elsõnek próbált volna visszamenni az útra a buckákon át,huhh...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
http://hvg.hu/itthon...30bkv.aspx?s=hk

Még mindig nem tudom mi alapján fognak azonosítani. Kapcsolnak rendõrt minden ellenõrhöz, vagy kapunk mi is rendszámot?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

már nem tudtam mit csinálni

már bent voltam a szükületben mikor bevágott a busz.
ha ezt tudtam volna elöre elengedtem volna de akkor meg azért húztak volna meg

megálló nem volt

Nyilván a holtterében voltál. Nem mondott valami olyasmit a vibi, hogy van fék azon a kocsin? Legközelebb használd. Nemhiszem, hogy megvágtak volna azért, mert kiengeded. Nem vágnak meg senkit elõzékenységért, ha közben kellõen körültekintõ. Vizsgát csak akkor állítanak le egybõl, ha balesetveszélyes helyzetet teremtessz.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Így jártál :D , tanulj meg "okosan" vizsgázni! Elém fa dõlt vizsgán, mégis átmentem :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
már nem tudtam mit csinálni

már bent voltam a szükületben mikor bevágott a busz.
ha ezt tudtam volna elöre elengedtem volna de akkor meg azért húztak volna meg

megálló nem volt

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azért ez elég nyomós indok... :D Vizsgán meg fõleg szeretik, ha udvarias az ember, aztán élõben, khmmmm... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Pontosabban megállóból kifelé, de csak lakott területen belül van elsõbbsége. Sávváltásnál max azért engeded el, mert nagy és nehéz. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És hogy szól a buszos szabályok egyike?! Hogy a busznak elsõbbséget kell adni... (Nem pontos, támadható, de akkor is... ;)) Ha bepofátlankodik, el kell engedni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tejeltél a vizsgáztatónak?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Persze te tökéletes rutinnal vágtál neki a városnak... Hülye, béna buszsófõr, aki már 20 éve nyomja... ;)

de adja meg nekem az elsöbbséget mert az utszükület miatt nem bírta kivárni mig én elmegyek mikor az én sávom volt szabad
és emiattaz oldaltávolság tul kicsi volt és emiatt megvágtak

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
a bkv kapja be... egy impotens buszvezetö miatt huztak ma meg forgalmin:(
vagyis ne számítsanak most arra h veszek jegyet bérletet amig nem térül meg ezek árából a vizsgám.
ami nem kis pénz
szánalom az egész bkv ahogy van és föleg h ilyen balfasz vezetöket alkalmaznak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

azt nem írtad,h a biztonsági nem mi...?:)
kiskirályként viselkednek de csak azért mert a legtöbb ember nem tud arról h akármekkora kétajtós kopasz f*sz is a biztonságiõr,továbbra sem szedheti L a vásárlótól a táskáját h tartalmát az asztalra borítsa,csak mert azon bõ kabát volt és mondjuk megállt az XY pultnál miközben 1 másik tag kitakarta a kamera elöl... :x
ilyenkor úgy L tudnék képzelni 1 olyan jelenetet h sokkoló elõ a !!rablást!! elkövetõ bizt.õrt lerendezni... végülis megérdemelné (bocs ha itt bárki is secus:D )

a tolvajokat leszarom h hogy kapják L,ha tényleg akkora kárt okoznak,legyen több kamera,leszarom (bár pl. azt megint nem filmezik/filmez7nék,pl. ahogy én v a barátnõ öltözik) de ne fogdossanak

Nem nyúlhat hozzád, a táskádhoz sem, de arra megkérhet (persze csak, ha ez ki van valahol nagybetûkkel, jól láthatóan táblázva), hogy te magad ürítsd ki a táskát. De bele nem nyúlhat, és hozzád sem. Még a ruházatátvizsgálás is csak úgy lehet, hogy õ leveszi, és ha kipotyog valami, akkor elkaptad, vagy ha a hátára van ragasztva a cucc, mert ilyen is van.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Azért lássuk be, röhejes lenne, ha az ellenõrök jogait kibõvítenék. Rendõrségi jogkör egy privát cég (tekintsünk el attól az apróságtól, hogy az adónkból tartják el) dolgozói számára... Hmm... ennyi erõvel Lenke néni a közértben is kérhetne rendõrségi jogkört, hiszen nem állíthatja meg a tolvajt, ha az távozni készül egy libamáj konzervvel, és ez Lenke néninek évi 500.000 Ft veszteséget okoz. Szal a BKV bekaphassa, oldják meg, hogy az emberek ne blicceljenek. Ja, januártól 7,000 a bérlet. Köszi.
Nekem van bérletem, minden hónapban szépen megveszem. Amikor közeledek az ellenõrök fala felé, és kotorászom a táskám, látszik rajtuk a feszültség, és aztán a megnyugvás, hogy jól van, van bérlete, oké. Pedig abból a 12 éves bérlettokból csak egy csupasz szelvény látszik ki, se szám, se fénykép, semmi, de még sosem szóltak, hogy he.
A srác helyében az ellenõrt meg úgy vertem volna visszakézbõl szájon, hogy ottmarad.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
azt nem írtad,h a biztonsági nem mi...?:)
kiskirályként viselkednek de csak azért mert a legtöbb ember nem tud arról h akármekkora kétajtós kopasz f*sz is a biztonságiõr,továbbra sem szedheti L a vásárlótól a táskáját h tartalmát az asztalra borítsa,csak mert azon bõ kabát volt és mondjuk megállt az XY pultnál miközben 1 másik tag kitakarta a kamera elöl... :x
ilyenkor úgy L tudnék képzelni 1 olyan jelenetet h sokkoló elõ a !!rablást!! elkövetõ bizt.õrt lerendezni... végülis megérdemelné (bocs ha itt bárki is secus:D )

a tolvajokat leszarom h hogy kapják L,ha tényleg akkora kárt okoznak,legyen több kamera,leszarom (bár pl. azt megint nem filmezik/filmez7nék,pl. ahogy én v a barátnõ öltözik) de ne fogdossanak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
sztem nem jó bármit bõvíteni
engem csak ne szabtasson egy ilyen görcs se

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A biztonsági nem, volt még errõl a homáron egy jogszabály hogy lényegében kiskirályok a saját területükön.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
fene tudja,mi a yobb,ha kapnak jogosítványokat vagy ha nem...
az a gond,h rendszerint bizt. õrnek/ kallernek nem a legértelmesebbje szokott Lmenni,és ha tudják magukról,h bírnak a fizikai kényszerítés lehetõségével... :x
ha yól Mléxem nemrégiben volt szó pl. az ellenõr eszközeinek bõvítésérõl..!
meglássuk,mi lesz belõle
mondjuk ez úgyis csak kevés Mbert érint,a legtöbben nem bliccelnek vagy ha igen és yön a kaller,akkor Lfogadják a csekket.