Saun , igen az az egy szazalek ne En legyek , de van olyan is hogy valoszinuseg .
Az hogy paran ugy latjak hogy Marzocchi elk*rt , elbas*ott az nem azt jelenti hogy ugy is van ..
Marzocchi az egyetlen aki nem szponzoral vilagkupakat , egyebek megsem Ok koszkodnek penzproblemaval.
Azon nem gondolkoztatok hogy ha az a Z3 egy CC rugozattal nem viselt mar el tobbet , es megadta magat . Barmennyire is nehez felkoppantani a Marzocchikat az nem jelenti azt hogy addig kuldhetem amig fel nem koppan .
Es a szazlekra igen is figyelmet kellene forditani nem hule capas peldakat felhozni Forditott esetben: kis szazalek van arra hogy nyerjek a lotton meg sem nyerek .
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló törés
Indította
MG
, 2002. október 18. 21:31
vendég__*
Írta 2002. október 30. - 07:44
Írta 2002. október 30. - 03:19
Ahogy végig olvastam a hozzászólásokat azt vettem észre, hogy csak elég kevesen jöttek rá a lényegre, mégpedig arra, hogy tudni kell biciklizni ahoz, hogy ne vágd haza a felszerelésedet.
Vole rátapintott a lényegre amikor írta a Boxxer/Stefi/Feró/Pósa szöveget. Vannak akik gyorsak, mindíg nyernek, de a teknikájuk még nem jó annyira,, hogy kíméljék az alkatrészeket, esetünkben telót.
Most nem MG-t vagy azokat akik eltörtek 1 v.több villát akarom fikázni, de igenis Õk is tehetnek arrol, hogy lezúzták magukat és a telójukat, valószínüleg nem 1 elk*rt érkezés volt abban a villában, hanem 10-20 mératas csõrös.
Azt még mindíg nem értem, hogy miért nem tudják egyesek elviselni, hogy vannak dolgok amik nem sikerültek úgy ahogy kellett volna (Marzzo villák) és ezt a hibás felhasználásra próbálják rákenni. Igenis elkell fogadni, hogy az utolsó 2 széria kritikán aluli, márami a szimplavállasokat illeti, ezt remélhetõleg jövõre kijavítják és tanulnak a hibákból, vsak sajnos a más kárán :-/
Ami meg a százalékos dolgot illeti: Évente a fürdõzõk 0.1%-t éri cápa támadás, ezeknek a támadásoknak az 1%halálos kimenetelü csak ne te legyél az az 1%
Tanuljunk meg jól bringázni aztán szidhatjuk a "hazavágott alkatrészeket"
Vole rátapintott a lényegre amikor írta a Boxxer/Stefi/Feró/Pósa szöveget. Vannak akik gyorsak, mindíg nyernek, de a teknikájuk még nem jó annyira,, hogy kíméljék az alkatrészeket, esetünkben telót.
Most nem MG-t vagy azokat akik eltörtek 1 v.több villát akarom fikázni, de igenis Õk is tehetnek arrol, hogy lezúzták magukat és a telójukat, valószínüleg nem 1 elk*rt érkezés volt abban a villában, hanem 10-20 mératas csõrös.
Azt még mindíg nem értem, hogy miért nem tudják egyesek elviselni, hogy vannak dolgok amik nem sikerültek úgy ahogy kellett volna (Marzzo villák) és ezt a hibás felhasználásra próbálják rákenni. Igenis elkell fogadni, hogy az utolsó 2 széria kritikán aluli, márami a szimplavállasokat illeti, ezt remélhetõleg jövõre kijavítják és tanulnak a hibákból, vsak sajnos a más kárán :-/
Ami meg a százalékos dolgot illeti: Évente a fürdõzõk 0.1%-t éri cápa támadás, ezeknek a támadásoknak az 1%halálos kimenetelü csak ne te legyél az az 1%
Tanuljunk meg jól bringázni aztán szidhatjuk a "hazavágott alkatrészeket"
Írta 2002. október 30. - 02:22
MG-nek jóbbulást, meg amit ilyenkor szokás (már mindent leírtak a többiek)
Most szemét leszek:) : Jól áll az a kisgatya amiben a lépcsõt tolod.
Vole: Az RM ben csak azt a rugóstagot nem érted?? én az Avid fékéket sem, meg azt hogy hogyan törte el a vázat.
Most szemét leszek:) : Jól áll az a kisgatya amiben a lépcsõt tolod.
Vole: Az RM ben csak azt a rugóstagot nem érted?? én az Avid fékéket sem, meg azt hogy hogyan törte el a vázat.
Írta 2002. október 30. - 01:01
beg bent volt egy darabig, gondoltam fogod az adást.......
nem tudom miért írta mamit írtam, dehát már este van...
meg amúgy is hülye vagyok (üssetek ;D)
nem tudom miért írta mamit írtam, dehát már este van...
meg amúgy is hülye vagyok (üssetek ;D)
Írta 2002. október 30. - 00:52
Írta 2002. október 30. - 00:51
Tom, az elözõ nem neked szólt, hanem Rasnak!
Csak õ közben nagy cselesen kitörölte a hozzászólását!
Miszerint: "a dj nem cc teló!" <- erre írtam azt amit.
Csak õ közben nagy cselesen kitörölte a hozzászólását!
Miszerint: "a dj nem cc teló!" <- erre írtam azt amit.
Írta 2002. október 30. - 00:47
Igen a kepen a z3 lathato hasznalat kozben.
Erre szerettem volna ravilagitani, a hozzaszolasom tobbi resze meg valasz a reagalasokra ill. a sajat velemenyem.
Erre szerettem volna ravilagitani, a hozzaszolasom tobbi resze meg valasz a reagalasokra ill. a sajat velemenyem.
Írta 2002. október 29. - 23:28
Írta 2002. október 29. - 22:50
Gyerekek, ebredjunk mar fel!
Ez egy CC kerekparozas?
-EZ a telo nem erre lett kitalalva. Ezt azert vegyuk szamitasba.
-Hogy a psylo /atutos/milyen kiraly? Hat.. elso utjan elverzett /alig maradt benne olaj, meg jo hogy a tarcsa a tuloldalt van. Most egy Marz S T van helyette...
Szerintem a Marz csinalalja az egyik legszebben mozgo villakat, igaz hogy picit nehezek es az utobbi ev nem a legjobbra sikerult. De remeljuk a kovetkezo ev jobb lesz...
A masik hogy merev, eros villat lehet csinalni... de azok marha nehezek lesznek... A SW nem ott tort volna el... hanem 1 cm rel feljebb!
A masik hogy meg kene tanulni biciklizni, normalis cuccokat venni, es beoltozni!!
Ez egy CC kerekparozas?
-EZ a telo nem erre lett kitalalva. Ezt azert vegyuk szamitasba.
-Hogy a psylo /atutos/milyen kiraly? Hat.. elso utjan elverzett /alig maradt benne olaj, meg jo hogy a tarcsa a tuloldalt van. Most egy Marz S T van helyette...
Szerintem a Marz csinalalja az egyik legszebben mozgo villakat, igaz hogy picit nehezek es az utobbi ev nem a legjobbra sikerult. De remeljuk a kovetkezo ev jobb lesz...
A masik hogy merev, eros villat lehet csinalni... de azok marha nehezek lesznek... A SW nem ott tort volna el... hanem 1 cm rel feljebb!
A masik hogy meg kene tanulni biciklizni, normalis cuccokat venni, es beoltozni!!
Írta 2002. október 29. - 20:05
Írta 2002. október 29. - 19:55
A környezetet elnézve streeteltek(tetek)nem?Tudsz valami bõvebb infót?Érdekelne.
Írta 2002. október 29. - 19:51
Írta 2002. október 29. - 19:50
Írta 2002. október 29. - 19:45
A helyedbe MG tuti nem vennék Marzot.Az "upside down"villa becsúszója is eltörhet.
Vole: annak a komának a képen mi tört el?Vagy kettétört?
Vole: annak a komának a képen mi tört el?Vagy kettétört?
Írta 2002. október 29. - 12:13
Nos,elõször is jobbulást.Az egyik haveromnak is eltörött a Manitouja(Spyder).De annak a nyaka törött ki teljesen.Meg kell jegyeznek hogy a srác hülye és már vállalt be több mint 2 méteres letörést is egy szarrázúzott full merev 14999 ft-os géppel is .Lehajlott a kormány stb.Ez a Manitous eset meg úgy történt hogy 3 méterrõl ugrott egy kibaszott nagy csõröst a mátrában.Nem gyenge.Szóval vannak mások is,de a pláne az hogy õ mostmár DH-t akar építeni,mert az majd bírja.Na jó nem szidom szegénykémat tovább.Jobbulást!
Írta 2002. október 29. - 11:58
Iljics: teljes mertekben egyetertek. Tegnap pont ezt beszeltuk. Korabban sokkal megbizhatobb volt, remeljuk jovore megint az lesz.
Itt egy pelda arra, hogy mindent el lehet torni, de ez csak egy kiveteles eset, a marzobol sajnos sokkal tobb tort...
Igen, ez egy RM9 -es!!!! En igazabol csak azt a kis csoffadt rugostagot nem ertem...
Itt egy pelda arra, hogy mindent el lehet torni, de ez csak egy kiveteles eset, a marzobol sajnos sokkal tobb tort...
Igen, ez egy RM9 -es!!!! En igazabol csak azt a kis csoffadt rugostagot nem ertem...
Írta 2002. október 28. - 23:28
Na, mostmegmondom én is a magamét.
A Marzoval valami csücskös lehet. Nem mondom, hogy sz*r meg ilyenek, de valami bûzlik. Én mostmár nem merném rábízni magam, akkor se, ha nem ugrálok 2m-rõl betonra. 2003-ra pedig mindent megváltoztattak. És a 2000-es Z1 Drop Off-nak sincs párja. De a 2001-2002 széria gyanús nekem.
A Marzoval valami csücskös lehet. Nem mondom, hogy sz*r meg ilyenek, de valami bûzlik. Én mostmár nem merném rábízni magam, akkor se, ha nem ugrálok 2m-rõl betonra. 2003-ra pedig mindent megváltoztattak. És a 2000-es Z1 Drop Off-nak sincs párja. De a 2001-2002 széria gyanús nekem.
Írta 2002. október 28. - 22:25
Jó kis uszítós topik lett ebbõl a balesetbõl ;D
Én mint kívülálló, a mezei rst281-esemmel, nem tudok beleszólni a vitába, de nagyon úgy tûnik nekem, hogy ez igencsak parttalan és már vagy 3 oldalon keresztül egy kummányit sem jutott elõbbre a dolog, sõt jóllehet az összeveszések száma veri az érdemi beszólásokét... Szerintem nem azért van a fórum, hogy haragosokat szerezz magadnak, hanem pont ellenkezõleg.
Egyébként mielõbbi gyógyulást MG!
Én mint kívülálló, a mezei rst281-esemmel, nem tudok beleszólni a vitába, de nagyon úgy tûnik nekem, hogy ez igencsak parttalan és már vagy 3 oldalon keresztül egy kummányit sem jutott elõbbre a dolog, sõt jóllehet az összeveszések száma veri az érdemi beszólásokét... Szerintem nem azért van a fórum, hogy haragosokat szerezz magadnak, hanem pont ellenkezõleg.
Egyébként mielõbbi gyógyulást MG!
Írta 2002. október 28. - 22:10
Én akkor is Manitou X-Vert et vennék.
Mielõbbi gyógyulást,és ne feledd:azok a lépcsõk visszavárnak!
Mielõbbi gyógyulást,és ne feledd:azok a lépcsõk visszavárnak!
Írta 2002. október 28. - 22:07
Es nem tudom hol lattad, de en nem irtam, hogy lattam torott Psylot. Azt mondtam, hogy talan egy torott van Mo. -on. En egyrol sem tudok. Valoszinuleg nincs is torott...