Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
504 hozzászólás a témában

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali!

Lehet, hogy mégis mennék és akkor haza is megyek findlivel, mert éjszaka még nem tekertem ilyen sokat,az buli  :P ,meg úgysem akarok megfagyni.

Uff
Karen

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Végleges résztvevôlista:

findli
Era
Trifó
Zed
lensver
Pter +haver?
Pixel
Anak
Manó

Tehát min. 9-en megyünk föl, és még nem számoltam bele az esetleges haverokat, akiket ki-ki hoz magával. Már várom én is a holnapot. Képzeljétek el, 9 ôrült ember éjjel a hegy tetején a világok fölött. Tök jó  lesz gyerekek!
Én most mindenképpen jobban felszerelkezem kajával, és hozok mustárt, mert azt nagyon hiányoltam a múltkor.

Era: igen, nincs a Szénás tetején semmi viz, csak egy kopár tetô meg egy kis kráter, tehát mindenki elegendô vizet hozzon magával plíz! No meg meleg cuccot is, mert azért hajnaltájt nem lesz túl meleg.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ha száraz lesz az éjszaka is, én kint alszom a csillagok alatt :) Azt a hajnali harmatos, álmos ténfergést, a begyógyult szemû arcokat ki nem hagynám. :D

Aki kint szándékozik tölteni az éjszakát, azért hozzon valami takarót magának, mert már hûvösek megint az éjszakák.
Ja! És gondolom kéne vizet is felvinni, ott biztosan nincs forrás. No meg valami sütögetni valót.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hijjja! Alakul a molekula. Már alig várom a holnap estét :) Most lett vége a mai (tegnapi) melónak, megyek haza tegnap(elõtt)i hûlt tésztát falatozni.

De majd a nagy hegyen jól belakunk :)))

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
kérdésem: mindenki ottmarad éjszakára azok közül akik eddig jelentkeztek? Mert findli nem tud, és keres valakit, akivel hazamehetne.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Oksa ;D ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mivel a Moszkván túl sok az ember, a találkát szerintem tegyük át a Fogaskerekû végállomásához. Pontosan: nem bent, hanem a bejárat elôtt, szerdán, azaz holnapután este 7-kor.

Esô esetén tali lefújva.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)Részemrõl rendben. De hol is?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó: szerintem másfél órát számoljunk rá. Annyi mondjuk nem lesz, de ebben már benne van a biztonsági idô is. Ha a sötétedést 8:30-ra tesszük, akkor legkésôbb 7-kor kellene találkozni a Moszkván. A 7óra jó lenne mindenkinek?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Trifo:  :o Lens idejéhez rakjatok valami szorzószámot. :-[ Én is fel szeretnék érni még világosban. :)
Era

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Yo! Akkor az alapparaméterek megvannak. Yo_hetnek a részletek.

Lensver: mennyi idõ kell szerinted a feljutáshoz? Illetve mikor kellene indulni, hogy mondjuk a Moszkva térrõl indulva még világosban felérjünk? Mert oda fel kellene...

--Trifo

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Diktatúra??? Akkor mit fogtok szólni az új Che Guevara-s mezemhez? :-)
Gondoltam, hogy ha már nincs Scott mez, akkor legalább legyen vicces, ne reklámozzak már ingyen senkit :-)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Éljen a diktatúra és a Nagy-Szénás!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

A demokrácia csõdje esetén a diktatúra jelent megoldást. Ezennel kijelentem tehát, hogy a SSS

[glow=red,2,300]SZERDÁN[/glow]

lesz. Ahelyszínt illetõleg szintén nem érkezett hozzászólás, tehát ismét elõtérbe helyezném a saját érdekemet, és a Nagy Szénás tetejéte tûzöm ki.

Éljen a diktatúra!  ;D ;D ;D
--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok! Én itt vagyok és mindent olvasok, csak most két esélyesek a programjaim. Vagy ez, vagy az. ::) Ezért csak az utolsóelõtti órákban tudok tutit mondani.
Az SSS-t azért nem hagyom ki, mindegy hogy szerda, vagy csütörtök. 8)
A Bükki Maraton is tervbe van véve :)
(Egyébként én is dolgozom ezerrel :()

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thy, ja úgy tûnik!  ;D Azért jól nézhettél ki a sok buli után!  ;) ;D ;D

Gyerekek, most már kéne pontositanunk az SSS dátumán! Akkor szerda este jó lenne mindenkinek?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Pixel:Igen szerintem többen is megyünk mindkét távra:)
Hát a tegnapi este megfejeltem még az AsztA féle szülinapi bulit.Siófok,Beach House,meg pezsgõ-bomba.Ma meg persze megint jöttem délutánra dolgozni,mint tegnap.Ez lehet a pszihikai tréning ;D ;D
Mi van mindenki nyaralni,meg tekerni van,csak én poshadok itt bent? 8) 8) 8)
Üdv:Thy ;)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Bükk Maratonra megy BMFT-különítmény? Milyen távra?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Összegzés:

Szerdai vagy csütörtöki SSS-re eddig jönnek, vagy talán jönnek =? :

findli
Era
Trifó
Zed
lensver
Pter +haver?
Pixel
Anak

Kérem, hogy aki még csatlakozna, jelezze szándékát!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali!

Boldog szülinapot AsztÁnak és Rave-nek!!!

Tegnap a Margitszigeten szó szerint összefutottam Zölddel, õ is a Nike félmaratonra edz! Nincs kedve még valakinek jönnie? Akár körözni, akár a versenyre.

Hírek a nagyvilágból:

- Zsírosmacs hívott, aug. 10-20 között tervez BMFT Tali szerûséget a Mátrába. Érdekel valakit?

- Ádámnak, aki rövidujjúban jött, új Gary Fischere van Manitou telóval!!!

:-* Karen