Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:46
Posted 2002. August 12. - 20:05

Én arra gondoltam, hogy biciklialakúra felfújható gumicsónakkal nyomom le a távot.
De ez a pótbelsô-ötlet se kutya.

Posted 2002. August 12. - 19:55

Látom lányok ti már készültök a legrosszabbra. Akkor vigyek úszógumit is? Hmm.. Majd ha nagyon nagy lesz a víz, felfújom a pótbelsõimet és felhúzom magamra. Az majd fenntart!! ;D
Posted 2002. August 12. - 19:34

Nem kell. Magam is emlékszem még elég jól Ray barátunk kiváló kis novellájára. Nem egy nagy élvezet olyan helyen élni!
Posted 2002. August 12. - 19:32

Hi sárdagasztó társaim!
A Bükk Maraton tényleg izgi lesz így, fõleg, mert végig zuhogni fog az esõ addig, és a nép lassan igyekszik magasabb pontokra feljutni, ott ideiglenes szállást keresni...nem is sejtik, hogy ez az évezredes esõ kezdete...de leginkább a Tesco parkolóbéli indulás aggaszt, mert az már vizalatt lesz addigra...remélem erre is felkészültek a rendezõk!
Lesver: van egy sci-fi novella is az esõrõl, amelyben az emberek megbolondulnak attól, hogy folyamatosan esik, minden mindig nyirkos, a bõrükön növények telepednek meg, a lakhelyeik már nem tudják õket megvédeni, a fejük el kezd fájni a folyamatos esõcseppek kopogásától...folytassam? ;D
A Bükk Maraton tényleg izgi lesz így, fõleg, mert végig zuhogni fog az esõ addig, és a nép lassan igyekszik magasabb pontokra feljutni, ott ideiglenes szállást keresni...nem is sejtik, hogy ez az évezredes esõ kezdete...de leginkább a Tesco parkolóbéli indulás aggaszt, mert az már vizalatt lesz addigra...remélem erre is felkészültek a rendezõk!
Lesver: van egy sci-fi novella is az esõrõl, amelyben az emberek megbolondulnak attól, hogy folyamatosan esik, minden mindig nyirkos, a bõrükön növények telepednek meg, a lakhelyeik már nem tudják õket megvédeni, a fejük el kezd fájni a folyamatos esõcseppek kopogásától...folytassam? ;D
Posted 2002. August 12. - 19:32

Remélem nem lesz ha.. Én is megyek a Bükkbe és nem ilyen sárgólemekként szeretnélek viszontlátni titeket ;-)
Posted 2002. August 12. - 19:29

Posted 2002. August 12. - 19:20

Ok, köszi a biztatást...De tudod pont most olvasom a 100 év magányt, és ott 4 évig és még valamennyi hónapig zuhogott az esô megállás nélkül. Ez kicsit elkedvetlenitett. Mi van ha...?
Posted 2002. August 12. - 18:39

Posted 2002. August 12. - 18:25

Welcome back, Mellon. Még szerencse, hogy a vizi túrának nem minden napján zuhogott az esô, mert a löszfalakról ugrálást kihagyni kár lett volna.
Ezekszerint mindenki elment szombaton tekerni? ;D Én szombaton kimagaslóan sokat mentem: 30km-t. :
Bükkre sárgumi megvan.
És csak ESIK,ESIK és ESIK. Igy hamarosan nem Magyar-, hanem Mocsárország leszünk. :'(
Ezekszerint mindenki elment szombaton tekerni? ;D Én szombaton kimagaslóan sokat mentem: 30km-t. :

Bükkre sárgumi megvan.
És csak ESIK,ESIK és ESIK. Igy hamarosan nem Magyar-, hanem Mocsárország leszünk. :'(
Posted 2002. August 12. - 18:20

Nos, elmondom nektek az igazságot: én félek a hétvégétôl valamennyire. No nem annyira nagyon, csak annyira, mint amennyire az ember az ismeretlen kihivásoktól félni szokott. Mikor benne van, akkor ez az érzés már elpárolog. El tudom képzelni, mire lehet számitani a hétvégén. Ha ma abbamaradna az esô és kisütne a nap, akkor még egész jó lenne a pálya vasárnap. Azonban a rádióban azt hallottam, hogy holnap is végig zuhogni fog. Tehát, azt hiszem, hogy semmi jóra nem számithatunk. Már csak azért imádkozom, hogy legalább a nap süssön vasárnap! Mert nincs annál rosszam, mint amikor felnit-átérô sárban tekersz, és még zuhog is rád az esô. Vagy csak szemerkél ... mert ugye a 100km-en az sem egy leányálom! (ja de van még rosszabb is: ha télen a hegyekben rádsötétedik, és a csupajég úton, lámpa nélkül kell csúszkálnod, vagy ha havas terepezés közben elkezd esni a havasesô.
Node visszatérve a lap eleji témához:
Trifo, élvezettel olvastam beszámolódat (seeML?), csak azt sajnáltam, hogy ilyen röviden és tömören számoltál be róla. Az emlitett útvonal felét én elôtte való nap csináltam meg (kocsival ;D). Én is láttam, milyen szépen kiépült ez a Vác utáni rész. Mindenkinek javaslom, hogy egy laza tekerésre menjen el arra. Van már kiépitett, hosszú kerékpárút is.
Haverral a kocsit Királyréten tettük le, és onnan föltekertünk a Nagy-Hidegre. Ezt a murvás, széles utat azért szeretem nagyon, mert télen -nyáron járható, esôben és hóban. Kiváló edzôút, fôleg az utolsó néhány km! A hegy tetején mindig nyitva van a büfé, kerekévben lehet ott kapni forró teát, jéghideg üccsit, meleg ételeket.
Nekünk 1 óra volt fölfele az út (közben megállókkal), lefele pedig negyed óra! Ehhez fogható utat nem is ismerek itt a környéken, hacsak nem a Hosszú-hegyi utat a Pilisben, meg a Dömösrôl induló és Kakashegyi útra érkezô köves utat, csakhogy azt már nem olyan kellemes megközeliteni.
To ML: irod ezt: "csak az a kár, hogy szerintem nem sokan fogják majd elolvasni!
Nos, szerintem Trifó nem is egy embertömegnek szánta ezen irományát, hanem a barátainak és haverjainak, akiket érdekel az ô élménye! Tehát akik olvasni fogják ezt a beszámolót, azok épp elegen lesznek!
Node visszatérve a lap eleji témához:
Trifo, élvezettel olvastam beszámolódat (seeML?), csak azt sajnáltam, hogy ilyen röviden és tömören számoltál be róla. Az emlitett útvonal felét én elôtte való nap csináltam meg (kocsival ;D). Én is láttam, milyen szépen kiépült ez a Vác utáni rész. Mindenkinek javaslom, hogy egy laza tekerésre menjen el arra. Van már kiépitett, hosszú kerékpárút is.
Haverral a kocsit Királyréten tettük le, és onnan föltekertünk a Nagy-Hidegre. Ezt a murvás, széles utat azért szeretem nagyon, mert télen -nyáron járható, esôben és hóban. Kiváló edzôút, fôleg az utolsó néhány km! A hegy tetején mindig nyitva van a büfé, kerekévben lehet ott kapni forró teát, jéghideg üccsit, meleg ételeket.
Nekünk 1 óra volt fölfele az út (közben megállókkal), lefele pedig negyed óra! Ehhez fogható utat nem is ismerek itt a környéken, hacsak nem a Hosszú-hegyi utat a Pilisben, meg a Dömösrôl induló és Kakashegyi útra érkezô köves utat, csakhogy azt már nem olyan kellemes megközeliteni.
To ML: irod ezt: "csak az a kár, hogy szerintem nem sokan fogják majd elolvasni!
Nos, szerintem Trifó nem is egy embertömegnek szánta ezen irományát, hanem a barátainak és haverjainak, akiket érdekel az ô élménye! Tehát akik olvasni fogják ezt a beszámolót, azok épp elegen lesznek!

Posted 2002. August 12. - 18:13

Halihó!
Visszatértem kis hazánk legvadabb (állítólag) vizérõl (Rába), ami vad volt, de elég kevés, de azért hajózható. Megérkezésünktõl kezdve az idõjárás mindent megtett, hogy pótolja a hiányzó vízmennyiséget, így minden nap esett az esõ. Mostanra már biztosan érzõdik is a hatása. Az elején még délutánonként elég jó idõ volt, lehetett fürödni, meg 4-5 m magas löszfalakról a folyóba ugrálni. 8) Egyes nagy fákra a bennszülöttek köteleket aggattak, amivel Tarzan ugrásokat lehetett volna produkálni a vízbe, de sajnos ahol mi megálltunk, ott most nem volt elég mély a víz. Késõbb meg már az idõjárás volt túl barátságtalan. Majd legközelebb. Érdemes ide visszamenni, mert szép és érdekes is (rendesen forgatja a hajókat a víz).
Szombaton én is megjártam a Pilist, Trifóhoz hasonlóan, csak akkor még nem esett esõ
. Vác felõl komp, majd Tahiból fel (sárga, piros jelzés) Paprétre, megszenvedve a sárral, meg az emelkedõvel. Mivel elég késõ volt, így sajnos elmaradt a tervezett DHrész (pedig bent van a puhább rugó a telómban), aszfalton le a Skanzen felé, a sorompó elõtti utolsó kanyarban kicsit felszökött az adrenalin-szintem, de végül is nyeregben maradtam, csak az utat hagytam magam mögött úgy 2 méterrel 8)
A Rómain még épp eljöttem a Duna mellett, este újra kinéztem (nem találtam kint senkit :-(), és nézegettem egy kicsit, hogy áznak el a késõn jövõk. GO home, 102.1 km a vége. (én nyertem Trifó! ;-) , na jó az átlagsebességet ne nézzük)
Bükk maratonra sárgumit mindenki megvette? (ha így folytatódik az idõ, lassan hiánycikk lesz)
Én még nem neveztem, meggondolhatom magam… :-[
Visszatértem kis hazánk legvadabb (állítólag) vizérõl (Rába), ami vad volt, de elég kevés, de azért hajózható. Megérkezésünktõl kezdve az idõjárás mindent megtett, hogy pótolja a hiányzó vízmennyiséget, így minden nap esett az esõ. Mostanra már biztosan érzõdik is a hatása. Az elején még délutánonként elég jó idõ volt, lehetett fürödni, meg 4-5 m magas löszfalakról a folyóba ugrálni. 8) Egyes nagy fákra a bennszülöttek köteleket aggattak, amivel Tarzan ugrásokat lehetett volna produkálni a vízbe, de sajnos ahol mi megálltunk, ott most nem volt elég mély a víz. Késõbb meg már az idõjárás volt túl barátságtalan. Majd legközelebb. Érdemes ide visszamenni, mert szép és érdekes is (rendesen forgatja a hajókat a víz).
Szombaton én is megjártam a Pilist, Trifóhoz hasonlóan, csak akkor még nem esett esõ

A Rómain még épp eljöttem a Duna mellett, este újra kinéztem (nem találtam kint senkit :-(), és nézegettem egy kicsit, hogy áznak el a késõn jövõk. GO home, 102.1 km a vége. (én nyertem Trifó! ;-) , na jó az átlagsebességet ne nézzük)
Bükk maratonra sárgumit mindenki megvette? (ha így folytatódik az idõ, lassan hiánycikk lesz)
Én még nem neveztem, meggondolhatom magam… :-[
Posted 2002. August 12. - 14:58

Ez az, Trifo! Csak így tovább!
SÁR SÁR SÁR.....
(ha tízzel kevesebben jöttök, én tízzel elõrébb végzek... ;D)
SÁR SÁR SÁR.....
(ha tízzel kevesebben jöttök, én tízzel elõrébb végzek... ;D)
Posted 2002. August 12. - 14:55

Posted 2002. August 12. - 14:24

Sziasztok Bringás Lányok
Szeretnénk a barátommal a Mátra maratonon csapatban indulni, de nem nagyon van a társaságunkban olyan lány aki jönne velünk egy
jó kis bringázásra a Mátrába. Csapatban úgye csak úgy lehet indulni, hogy két fiú is tartozik egy lányhoz. Ezért vállakozó szellemû lányt keresünk kis csapatunkba aki indulna velünk a Mátra maratonon, a rövidebb vagy akár a hosszabb távon is.
Várom a mailokat a kelo@netposta.netre.
Üdv Kelo
Szeretnénk a barátommal a Mátra maratonon csapatban indulni, de nem nagyon van a társaságunkban olyan lány aki jönne velünk egy
jó kis bringázásra a Mátrába. Csapatban úgye csak úgy lehet indulni, hogy két fiú is tartozik egy lányhoz. Ezért vállakozó szellemû lányt keresünk kis csapatunkba aki indulna velünk a Mátra maratonon, a rövidebb vagy akár a hosszabb távon is.
Várom a mailokat a kelo@netposta.netre.
Üdv Kelo
Posted 2002. August 12. - 14:11

Templar: Azt mondod 
Én tavaly már megtapasztaltam mi az a SÁR a Tisza Maratonon. De ott volt menekülési lehetõség: aszfalt
Hát ezzel most elbizonytalanítottál. :
Nincs szándékomban megint 7 km-t cipelni a hátamon a bicajt. :-/ Egyszerûen nem hittem el! Hogy Basszus!
NEM FOROG A KERÉK!!! - Hogy mennyi sár volt azon! 
Hát nagy élmény volt
És amint hallottam tavaly a Bükki is ilyen volt.
Hát azért szervezkedünk, szervezkedünk...

Én tavaly már megtapasztaltam mi az a SÁR a Tisza Maratonon. De ott volt menekülési lehetõség: aszfalt

Hát ezzel most elbizonytalanítottál. :

Hát nagy élmény volt

Hát azért szervezkedünk, szervezkedünk...
Posted 2002. August 12. - 13:59

Era, szvsz mind1, hogy most már esik-e vagy nem... az erdõben nem fog felszáradni... Szombat-vasárnap néztük, és naaagy sááár van. A fák között meg 1-2 napnyi napsütés sem elég...
17-i ottalvás még nem biztos... de lehet. Tik szervezkedtek?
t
17-i ottalvás még nem biztos... de lehet. Tik szervezkedtek?
t
Posted 2002. August 12. - 11:29

Én is csak várok...
Csak akkor megyek, ha nem esik, akkor meg elalszom akárhol.
A szombat esti érkezés nekem is tetszene.
Csak akkor megyek, ha nem esik, akkor meg elalszom akárhol.

A szombat esti érkezés nekem is tetszene.
Posted 2002. August 12. - 11:27

Posted 2002. August 12. - 11:25

Bükk maraton. Hát persze! Téynleg, ugye még nincs semmi konkrét terv az odajutás mikéntjét és mikorját tekintve? Mondjuk a miként az vonat. De mikor? Sztem elõzõ este kellene. Van esetleg már valami szállás ötlet?
--Trifo
--Trifo
Posted 2002. August 12. - 11:22

Hát persze, hogy beleférne, legfeljebb nagyokat tolnék 
Jöttök a Bükki Maratonra a hétvégén?

Jöttök a Bükki Maratonra a hétvégén?