Naya,mindenkinek kellemes tekerészést...Ha már én nem lehetek ott... :'(És tíz napig se Fórum,se bringa :'(*2No mind1...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:46
Posted 2002. August 17. - 15:00

Posted 2002. August 17. - 00:37

Minden bringás lánynak és fiúnak jó tekerészést és fürdést a Bükk Maratonra, azért ne süllyedjetek el a sárban, hanem gyertek vissza épségben, mert lesz még idén jó idõ (Charon nyilvános kivégzésérõl már gondoskodtam
).

Posted 2002. August 16. - 19:37

:'(sem a findli, sem én nem voltunk, az bizti
Jó lenne tudni...No nem ismerkedés miatt,vagy más ilyen...Csak mert végig elöttem ment,és valami naggyon király hangú kerregéssel állította félre a gyalogosokat...Komolyan!Gondolkoztam,hogy most a szájával adja ki a hangot,vagy csengõje van,de mivel végig ugyanazt hallottam,tuti,hogy a második.
De a Batyinál ott kellett hagynom,mert késésben voltam,és fel kellett még másznom haza.
Posted 2002. August 16. - 16:44

Kalaius, sem a findli, sem én nem voltunk, az bizti. ;D
Mellon, a Római már teljesen viz alatt van. A Királyok útján már nincs közlekedés. Nagyon gázos már a helyzet.
Mellon, a Római már teljesen viz alatt van. A Királyok útján már nincs közlekedés. Nagyon gázos már a helyzet.
Posted 2002. August 16. - 15:14

Welcome back Charon. Karen már kezdhetett bizakodni bringa ügyben, de egy Esõistent mégsem moshat el az ár...

Végre normális lett az idõ, megyek is egyet tekerni ma estve. Asszem a HHH felé veszem az irányt, majd átmegyek árvízi turistába és megnézem mi a helyzet a Rómain.
Nem tart velem valaki?

Végre normális lett az idõ, megyek is egyet tekerni ma estve. Asszem a HHH felé veszem az irányt, majd átmegyek árvízi turistába és megnézem mi a helyzet a Rómain.
Nem tart velem valaki?
Posted 2002. August 16. - 13:11

Hali!
Ki volt az a bringás lány,aki egy szürkés bicóval ma a budai parton tekert?Kb 11 és 12 között.Asszem zöldes Kelly's bukó volt a fején+napszemcsi,meg vmi cucc a hátán,meg egy kis övtáska és csomag .
Ki volt az a bringás lány,aki egy szürkés bicóval ma a budai parton tekert?Kb 11 és 12 között.Asszem zöldes Kelly's bukó volt a fején+napszemcsi,meg vmi cucc a hátán,meg egy kis övtáska és csomag .
vendég_Charon_*
Posted 2002. August 16. - 07:40

Vissajöttem.
Aki nem tudná merre jártam, az nem nézett TV-t az utóbbi héten. (árvizek...
)
Majd beszámolok.
Aki nem tudná merre jártam, az nem nézett TV-t az utóbbi héten. (árvizek...

Majd beszámolok.
Posted 2002. August 15. - 22:29

Trifo, Mellon, kérlek ha lehet, egyeztessetek Sped-ékkel, hogy melyik vonattal mentek le. Ha együtt mentek, könnyebben birtokba tudjuk majd venni a házat,mint hogyha mindenki máskor érkezik, és mindenkinek külön kell elmagyarázni, hogy merre menjen egy ismeretlen városban!
:-*
:-*
Posted 2002. August 15. - 07:04

Köszi, ez igazán jó hir!
De: még van 3 nap, hogy apadjon a mennyisége. (vagy inkább, hogy dagadjon? :-/)

Posted 2002. August 15. - 06:42

Az alsó rakparton gyakorolhattok a BM-re ha odaér a duna. Kb olyan lesz a Hor völgyben a százasoknak. ott ugyanis áll a viz. Azon kivül még a várhegy-Eger közti szakasuon van kb fél méter sár . Az ut többi része egész tekerhetõ.
Posted 2002. August 14. - 21:55

hali,
én holnap elmegyek délután vizibiciklizni egyet a rakpartra, ha valakinek van kedve velem tartani, szóljon!
én holnap elmegyek délután vizibiciklizni egyet a rakpartra, ha valakinek van kedve velem tartani, szóljon!
Posted 2002. August 14. - 17:40

Mellon, kedves tôled, hogy utánanéztél!
Ma voltam tekerni és jelentem, hogy a betonon kiválóan lehet tekerni.
A Római partra azonban ne menjetek, annál egyszerû oknál fogva, hogy már járhatatlan. A Duna vagy ma este, de legkésôbb holnap reggelre elönti a parti sétányt. Ma már volt egy rész, ahol a viz a bokámig ért (tekerés közben persze ;D). Több helyen épitenek homokdombokat is, igy attól se lehet majd nagyon mozogni. Szegény vendéglátósok megint szomorúan pakolásznak.
A Hosszú-hegyi út kiválóan járható, azonban az összes földút baromira fel van ázva.
És még valami: próbáljátok kikerülni az Omszky-tó után jövô(McDonalds utáni) aluljárót, mert ott igazi mocsár van. Nemcsak sár, de undoritó, szagos trutyi, ráadásul mély is. Igaz ugyan, hogy csak a fölüljáró alatt van ez, de miután áttekersz, a cangád úgy fog kinézni, mint amivel km-eken át agyagos talajban hajtottak. ;D ;D
Ma voltam tekerni és jelentem, hogy a betonon kiválóan lehet tekerni.
A Római partra azonban ne menjetek, annál egyszerû oknál fogva, hogy már járhatatlan. A Duna vagy ma este, de legkésôbb holnap reggelre elönti a parti sétányt. Ma már volt egy rész, ahol a viz a bokámig ért (tekerés közben persze ;D). Több helyen épitenek homokdombokat is, igy attól se lehet majd nagyon mozogni. Szegény vendéglátósok megint szomorúan pakolásznak.
A Hosszú-hegyi út kiválóan járható, azonban az összes földút baromira fel van ázva.
És még valami: próbáljátok kikerülni az Omszky-tó után jövô(McDonalds utáni) aluljárót, mert ott igazi mocsár van. Nemcsak sár, de undoritó, szagos trutyi, ráadásul mély is. Igaz ugyan, hogy csak a fölüljáró alatt van ez, de miután áttekersz, a cangád úgy fog kinézni, mint amivel km-eken át agyagos talajban hajtottak. ;D ;D
Posted 2002. August 14. - 16:35

Köszönet a szállás szervezõkenk. Én maradnék vasárnap este is.
Hogy én is végezzek valami hasznosat, áttekintettem a vonatközlekedést Bp-Eger viszonylatban.
A következõ lehetõségek vannak: átszállás Füzesabonyban, vagy közvetlen vonat Egerig. Ez utóbbi lassabb, mint az átszállásos, és elvileg nincs rajta kerékpárszállító kocsi, hacsak a szervezõk nem konzultáltak a MÁVval.
Ha átszállással megyünk, akkor Füzesabonyig van kerékpárszállító vagon, onnan egy negyed ora csak 2. oszt kocsis vonattal, ez meg kibírható.
Vonatok oda szombaton (Keletibõl, indulás - érkezés):
08.05 - 10:12 átszállással
12:05 - 14:24 átszállással
14:05 - 16:10 átszállással
15:05 - 17:18 közvetlen
A többi emzetközi vonat, amire elvileg nem lehet felrakni a bringát.
Szerintem a deles, esetleg a 2órás (ezzel mentünk Patakra a Rákoczi túrára) vonattal kéne menni.
Aki vonattal jön, jelezze, melyik jó neki.
Hogy én is végezzek valami hasznosat, áttekintettem a vonatközlekedést Bp-Eger viszonylatban.
A következõ lehetõségek vannak: átszállás Füzesabonyban, vagy közvetlen vonat Egerig. Ez utóbbi lassabb, mint az átszállásos, és elvileg nincs rajta kerékpárszállító kocsi, hacsak a szervezõk nem konzultáltak a MÁVval.
Ha átszállással megyünk, akkor Füzesabonyig van kerékpárszállító vagon, onnan egy negyed ora csak 2. oszt kocsis vonattal, ez meg kibírható.
Vonatok oda szombaton (Keletibõl, indulás - érkezés):
08.05 - 10:12 átszállással
12:05 - 14:24 átszállással
14:05 - 16:10 átszállással
15:05 - 17:18 közvetlen
A többi emzetközi vonat, amire elvileg nem lehet felrakni a bringát.
Szerintem a deles, esetleg a 2órás (ezzel mentünk Patakra a Rákoczi túrára) vonattal kéne menni.
Aki vonattal jön, jelezze, melyik jó neki.
Posted 2002. August 14. - 11:40

Sziasztok!
Akik jönnek hétvégén Egerbe és Lensver felhívta õket szállás ügyben, írjon vagy telefonáljon nekem, mert tudni kéne pontosan hogy ki maradna még vasárnap estére is. A számom: 06-20-49-69-259
Erre gyorsan kéne választ adnotok! Köszi elõre is!
Cím a következõ: Eger, Sas út 34.
Mazánné Balogh Anna
Tel:06-30-252-70-37
Anak
Akik jönnek hétvégén Egerbe és Lensver felhívta õket szállás ügyben, írjon vagy telefonáljon nekem, mert tudni kéne pontosan hogy ki maradna még vasárnap estére is. A számom: 06-20-49-69-259
Erre gyorsan kéne választ adnotok! Köszi elõre is!
Cím a következõ: Eger, Sas út 34.
Mazánné Balogh Anna
Tel:06-30-252-70-37
Anak
Posted 2002. August 13. - 08:21

A BMFT-s DMbejárás képei. Picit régiek, de csak most sikerült õket feltenni Lensver :-* jóvoltából.
Aki ott volt az azért nézze meg, aki nem, pedig azért!
http://kep.tar.hu/ko...ml?aid=27526690
Aki ott volt az azért nézze meg, aki nem, pedig azért!

http://kep.tar.hu/ko...ml?aid=27526690
Posted 2002. August 12. - 20:40

Én Lens megoldására szavaznék, kiegészítve a felfújt tartalékbelsõkkel..
És még felszerelhetnénk egy kis motort is, igy fölfele is tudnánk úszni, ha már pedálozni nem.
Posted 2002. August 12. - 20:30

Akkor csak a camelbag-et kell feltölteni levegõvel....viz úgyis lesz, nem fogunk dehidratálódni:D
Posted 2002. August 12. - 20:22

A búvárpalack azért nem szerencsés mert lehúz majd a mocsárba ami természetesen a pálya 85%-át borítani fogja. A maradék az agyagos sárból fog összetevõdni, természetesen a lejtõkön, mert ott a mocsár lefolyik. Én Lens megoldására szavaznék, kiegészítve a felfújt tartalékbelsõkkel..
Valószínûleg meg is alkotnánk így a legkönnyebb [felfújható, tehát kompakt] cc bringát. Balatonátúszásokhoz is használható a kívánt elõny megszerzése érdekében ;-))
Valószínûleg meg is alkotnánk így a legkönnyebb [felfújható, tehát kompakt] cc bringát. Balatonátúszásokhoz is használható a kívánt elõny megszerzése érdekében ;-))
Posted 2002. August 12. - 20:11

Én végül is rendes, eddig hagyományosnak hitt bringán indulok, csak a kerekei helyett lapátokat szerelek fel, melyek oldalirányú csapásokkal visznek majd elõre, az alsócsõre felszerelt felfújható párnák tartanak fent, de ha ezek nem akarnának szuperálni, akkor is valahogy tudnék haladni, igaz, hogy csak a vizszint alatt, de a hátizsákomban erre felkészülten egy búvárpalack helyezkedne el....
Posted 2002. August 12. - 20:11

Azért nekem kicsit húzós lesz így vizesen, picit félek is a dologtól. Eddig csak egyszer tekertem durva esõben, akkor is éppen lefele gurultunk a János H-rõl aszfaltúton, de a fékút nagyon durván megnõtt.. V-fék, ugye. Blokkoló kerekekke csúsztunk kb. 50m-t a piros lámpáig, buszmegállóban az emberek meg elhûlve nézték ahogy haverommal megállunk. Ha azt megállásnak lehet nevezni.. Terepen talán még nem is tekertem durva sárban. AJJAJJ :