Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
504 replies to this topic

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Ha minden igaz, akkor én rá fogok érni, úgyhogy én is mennék, Lens.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kalaius, most akkor megszegem a fogadalmamat amit a kerek szamokra adtam. Most plussz egy lesz, de nem baj.

Szoval, szept.14. szombati nap. Akkor mennek egy pilisi -kb. 100-as -kort, de ez laza lesz, tehat nem maratoni tempoju, mert teljesen ki leszek meg.
Indulas kb. 9-kor lenne az UVH elol, es akkor ahogy belefer, pihikkel.
Ja, az utvonal: Csillaghegy--Uromi domb--Hosszuhegy-- Pilisteto--Dobogoko--Lajos forras fele, de le a sargan Csikohaza fele.

Nos, egyelore ez a nagy terv. Ha valakinek van hozza kedve, csatlakozzon.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Dear Lensver,pontosan mikor és merre?
Kezdõk is mehetnek majd?(én még nem gyõztem maratonon,mint mások... ;))
KALA

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Dettó.Talán jövõ héten lesz mit mesélnem.
Ja, Charon drága, azért kösz, hogy legalább felajánlottad, dehát látod, mindenkinek tönkre megy az XT-je, meggondolandó...  ;)

Üdv!

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szevasztok!

Na hát itt sem sok minden változott. :)
Hát a nyárról meg sok élményem nincsen.
Úgyhogy olvasok is tovább.
Na csõ.

...................Csibe.....................

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem semmi, amit mostanában mûvelek.
A hétvégi tekerencs végeredményeképpen tegnap a bal alkaromat dokibácsi varrta össze. Hiába "Akáááá cosúúúút, ha végigmenyek rajta..." ;-)

Lensi: Lehet, hogy csatlakozok egy enyhe tekerésre, mert amit mostanában mûvelek, az szörnyû. A pulzusom fél perc alatt az egekben jár,  és totál hulla vagyok már 60 kilcsi után is. :-(

(enivéj: Há ár jú?)

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Ááá, nincs nekem arra pénzem. Ha gondolod, hétvégén találkozhatunk valahol és megnézheted.  ;) Ja, és ha gondolod, tekerhetünk is egy kicsit.  ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
STI = Shimano Total Integration. Fékkarba integrált váltókar országútira

--Trifo

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Trifo, megmondod, mi az a kar??

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver, én csatlakoznék. Azt a vázat meg mentsd haza mindenképp. Mi lenne, ha feladnád postán? Vagy az úgy nagyon nagyon drága lenne?

Az országúimmal még vannak problémák. Mondhatni SZÍVÁÁS! Tegnap felrobbantottam egy belsõt. Ez az én hibám volt, mert nincs nyomásmérõs pumpám és nem tudom még kézzel, hogy mennyi az a 7,5bar. Ami gázosabb, az az, hogy törik a lánc szanaszét, tehát csrélni kell.
Van a hátsóban egy jó nagy nyolcas. Gondoltam, megcsinálom. Nekikészülök a küllõkulccsal, az meg vidáman elforog a küllõanyán: kisebb kilcs kellene.

De ha már végre készen lesz, akkor jó lesz.

Aszta: hajrá a Favorit projecthez! És Lensver, te se add fel a váz hazacipelését :)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja, meg elfelejtettem: ha jovo hetvegen van valakinek jon kedve egy laza tekeresre, csatlakozzon hozzam. Tenyleg laza lesz a tempo, mert addigra mar 3 hete lesz, hogy egyaltalan nem ulok cajon!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Rave, vigyazz, mit ajanlasz, mert lehet, hogy Trifonak a matrahazi bank tartalma kell, vagy valami ilyesmi.

Kepzeljetek! Lehet, hogy hozok haza egy orszaguti vazat! Na nem ujat, csak van itt egy regi darab elfekvoben es ha valaki meg nem menti, menthetetlenul a rozsda martaleka lesz. Csak egy problem van: hogy szallitsam haza. Ha ezt egy heten belul ki tudom talalni, akkor nekem is lesz orszagutim, bar azt mar nem tudom, mennyire fogom hasznalni.

Ugy latom, a Matrara mar nem mennek olyan sokan, mint a Bukkre! :(

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
FINDLI!

Nekem meg a Szent kelyhet kéne elhozni.. megoldható? ;)

Köszi::cAb

u.i.: lehet nem a Mátrában raktározzák  ::)

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Trifo: Kicsit még tudatlan vagyok alkatrészekben, tehát ha megmondod, mi az az STI kar, megmondom van-e. A gép új, (a váz áprilisi, ha jól tudom,) de használtan vettem. A váz Mali, a többi olyan ez is az is, egy srác rakta össze magának. (Mellesleg innen a Keres-Cserél rovatból vettem.)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
;D ;D ;D ;D ;D :-[ :-[

Trifo: Privi!!!!!

Na ugye megmondtam, hogy fel fog pörögni..zzzzzzzzzzz

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Beszélj a nõmmel Trifó! ;D
Tudod Õ az ész nálunk, én csak vezetek! ;D
És elhozunk neked bármit amit akarsz! ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Megvan a drága. Szarvkormánnyal (nem szervó, csak szarv :) ) Ma megyek tesztelgetni.

Mátra Maratonra mentek? Én sajna nem fogok tudni menni, de elkellene hozni egy apróságot. Ha megtenné valaki nekem ezt a szivességet...

Plíííííz :)

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Egyre inkább vonz az ötlet, hogy restauráljam Csepel Apolló típusú oldszkúl országúti bringámat. Zedéknél tökjó kompatibilis cuccokat lehet kapni, amivel teljesen "authentic" lenne a jármû. A 7VGn voltam Paprét-Visegrád-Pöst útvonalon, aszfalton. Visegrádtól hazafelé szerintem simán volt 35 az átlagtempóm, pedig montival mentem, semi-slick gummival. Képzeljétek, hogy lehet menni egy outival!

Megláttyuk.
AsztA

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
A tour de hongrie kanizsai prolgóján az egyik versenyzõ átugrott egy csatornat fedõt, megjegyzem " esõs " ( tehát a bicók szhinte csónakként szelték a vizet ) idõben, szóval Trifo kitudja száraz idõben mire lennél képes vele!  ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Findli: jut eszem,e ezzel is lehet bunny-hop módra járdára felmenni, bár akkorát nem mertem vele ugrani. De az egy helyben megállás az megy. Persze lépcsõn le, meg ilyesmi azért nem. De hát ez egy teljesen más mûfaj. És az Avid tárcsához mérten leheletnyi fékerõvel rendelkezõ egy forgáspontost is szokni kell még nagyon.

Bogar: a te géped mikori? Azon már van STI kar, nem?

--Trifo