Jaj ugyan, mindenki így indít aztán ha megismernek már félnek velem kettesben maradni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. november 10. - 23:45
Írta 2004. november 10. - 23:39
Írta 2004. november 10. - 23:24
Itt vok mar, itt vok. Amugy telleg nem ertem, miert baj az, hogy elmondom a velemenyem amirol csak tom. Szabad orszag nem? ;D meghogy "notorius"...vicc :
Írta 2004. november 10. - 23:00
akkor 2... elvileg rotten kollége is közénk tartozik. LL meg már óvatos, jó lesz és belülröl bomlasztja a rendszert.
Írta 2004. november 10. - 22:46
Nem köcsögölni nem tehetek róla hogy csak mi meg lord leslie ír mindenhová
Én azért mert. hogy õk miért az nem tudom.
Szerintem egyébként elég kajabálni vagy ha extrém az eset beijeszteni persze nem a nagyiknak..bár velem már volt olyan hogy véletlenül hozzáértem egy nagyi kabátjához a kormányvéggel de mondtam is hogy elnézést de õ meg kiabált hogy "DÖGÖJJ MEG TE SZEMÉT" érdekes volt
Én azért mert. hogy õk miért az nem tudom.
Szerintem egyébként elég kajabálni vagy ha extrém az eset beijeszteni persze nem a nagyiknak..bár velem már volt olyan hogy véletlenül hozzáértem egy nagyi kabátjához a kormányvéggel de mondtam is hogy elnézést de õ meg kiabált hogy "DÖGÖJJ MEG TE SZEMÉT" érdekes volt
Írta 2004. november 10. - 22:42
nem, mert 1 ember még hiányzik. .. (nem magamra gondoltam a tévedések elkerülése végett)
Írta 2004. november 10. - 22:41
Írta 2004. november 10. - 22:40
ha csenget meg végképp, és letépni a csengõt és feldugni a seggébe...
különben is hogy lehet már csengetni bazze... 2 oldalt, 8 sávon autók mennek, a járdán autók parkolnak (miattuk nem fért el a ...bácsi) én meg egy fotellel a fejemen majd pont hallom bazzeg... ;D
a szomorú, hogy nem egy 10 éves boás volt, hanem felnõtt ember... talán azért az az érettségi nem ártott volna neki anno.
amugy megint összejött a tím ;D ez a topik vami mágikus erõvel vonz minek...
különben is hogy lehet már csengetni bazze... 2 oldalt, 8 sávon autók mennek, a járdán autók parkolnak (miattuk nem fért el a ...bácsi) én meg egy fotellel a fejemen majd pont hallom bazzeg... ;D
a szomorú, hogy nem egy 10 éves boás volt, hanem felnõtt ember... talán azért az az érettségi nem ártott volna neki anno.
amugy megint összejött a tím ;D ez a topik vami mágikus erõvel vonz minek...
Írta 2004. november 10. - 22:40
Írta 2004. november 10. - 22:34
ütni kell akárki az mindegy hogy köszön vagy beszól
Ez a tuti modszer ;D ;D ;D
Írta 2004. november 10. - 22:31
Jó szöveg de nem elég érthetõ mindenki számára
ütni kell akárki az mindegy hogy köszön vagy beszól ;D
ütni kell akárki az mindegy hogy köszön vagy beszól ;D
Írta 2004. november 10. - 22:23
aki beugat azt kimozgom? hehh ;D
(egyébként abba a szar bukóba tényleg nem hallani sokat . még az angyalkahangodat sem. ;D )
Ilyen biciklis történet elég sokszor megesik. fõleg azok a nyüzige városi suhanós, lopakodós bicajosok.
(egyébként abba a szar bukóba tényleg nem hallani sokat . még az angyalkahangodat sem. ;D )
Ilyen biciklis történet elég sokszor megesik. fõleg azok a nyüzige városi suhanós, lopakodós bicajosok.
Írta 2004. november 10. - 22:19
anyád ;D
áá tudtam hogy kár volt csak simán hazamenni..hát én mellémegyek ha ugat..kimozgom.
áá tudtam hogy kár volt csak simán hazamenni..hát én mellémegyek ha ugat..kimozgom.
Írta 2004. november 10. - 22:18
hát....ha téged meglát dig. egy bazi nagy pingvin elkezdi üldözni egy monstrumon ;D ;D
....utol nem éred.
....utol nem éred.
Írta 2004. november 10. - 22:17
Írta 2004. november 10. - 22:16
és én miért nem mentem veletek basszameg ;D ááá
ez a mai nap mélypontja egy estleges verekedés kimarad..szörnyû
ez a mai nap mélypontja egy estleges verekedés kimarad..szörnyû
Írta 2004. november 10. - 22:13
ma egy érdekes esemény résztvevõje voltam...
azt hittem a bringások általába véve jófejek, leszámítva a cigi bani cigi pizza cigi free arcokat...
megyünk a szabadsághíd felé a bicóuton, tams szól, hogy vigyázzak mer jön vki hátulró'
odébbmegyek erre ezt vágja a fejemhez (amin fullface van érthetõ okobol...): "ha levennéd azt a kurva nagy bukósisakot akkor bazdmeg hallanád, hogy jövök bazdmeg, hülye fasz!" állítólag csengetett.... hát nekem se kellett, valamit visszaszoltam neki, aztán probáltam mellé menni, hogy megvitassam véle a dolgot, de hát faszank volt kedve szétizzadt fejjel, kissé fáradva egy városi bikeot üldözni...
de ez nem is lényeg, hanem csak az, hogy mennyi b*rom van....
jah és utána fogta magát és az autók között a 4 sávon keresztül vágott... most épp túlélte... ehh : :-X
azt hittem a bringások általába véve jófejek, leszámítva a cigi bani cigi pizza cigi free arcokat...
megyünk a szabadsághíd felé a bicóuton, tams szól, hogy vigyázzak mer jön vki hátulró'
odébbmegyek erre ezt vágja a fejemhez (amin fullface van érthetõ okobol...): "ha levennéd azt a kurva nagy bukósisakot akkor bazdmeg hallanád, hogy jövök bazdmeg, hülye fasz!" állítólag csengetett.... hát nekem se kellett, valamit visszaszoltam neki, aztán probáltam mellé menni, hogy megvitassam véle a dolgot, de hát faszank volt kedve szétizzadt fejjel, kissé fáradva egy városi bikeot üldözni...
de ez nem is lényeg, hanem csak az, hogy mennyi b*rom van....
jah és utána fogta magát és az autók között a 4 sávon keresztül vágott... most épp túlélte... ehh : :-X
Írta 2004. november 06. - 18:29
jah ;D
felhívjuk hogy nekünk van, nemkell-e?
;D
legújabb tag:
csaba csepelrõl
találékony ember...
szégyenthoz ránk, csepeliekre... :-X : ;D ;D
ehhh
felhívjuk hogy nekünk van, nemkell-e?
;D
legújabb tag: