Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. december 18. - 01:32
túl sok itt az eszetlen barom, aki nemtudja felfogni, hogy attól, hogy otthon azt csinál amit akar, itt nem ez megy, mert igenis vannak dolgok, amikhez tartani kell(ene) magát. Jó dolog lehet az anarhia, de én kösz nem kérek belõle.
Nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy ez nem igy megy. mert azért. mert nem állatok vagyunk, és otthon se a szoba közepére szarunk.
tipusok:
"nyitok egy ujabb topikot, aztán meg felháborodok, ha valaki közli velem, hogy ha visszalapoznék, minden második lapon lenne egy ilyen téma"
"megkérdezem a megmozdulásban, hogy ki mit gondol, eltörne a boa a mozótól?"
"és amugy mennyibe kerül a szantakrúz v12? és aztán anyázok egy sort, hogy miért kell a kisebbet leszólni, azért, mert nekem csak teszkóbájkom van?"
Nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy ez nem igy megy. mert azért. mert nem állatok vagyunk, és otthon se a szoba közepére szarunk.
tipusok:
"nyitok egy ujabb topikot, aztán meg felháborodok, ha valaki közli velem, hogy ha visszalapoznék, minden második lapon lenne egy ilyen téma"
"megkérdezem a megmozdulásban, hogy ki mit gondol, eltörne a boa a mozótól?"
"és amugy mennyibe kerül a szantakrúz v12? és aztán anyázok egy sort, hogy miért kell a kisebbet leszólni, azért, mert nekem csak teszkóbájkom van?"
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 18. - 01:28
komolyan ennyire zavar? amúgy itt pesten igen sok kerékpáros van. és igen sok embert lehet ismerni.
és igen jól, komikusan nézne ki, ha odamennék pl hozzá h "szia, nem tudnád kevesebbszer meghirdetni a bikemag.hu-n a vázadat? csak mert jópár ember felhúzta ezen magát"
most komolyan mondd meg. ennyire irritálóan undorítóan visszataszító cselekedet?
mert én nem látom annak. és ezért nem éri meg akár hogy 1-el is emelkedjen a pulzusszám, ráadásul hetente 2-3szor is.
vagy beszélj rá valakit h vegye meg azt a szart. vagy írj neki emilt. vagy csak kérdezz rá. vagy mittomén.
szvsz nem tudnak. mitnha írták volna már. és pont ezért nemtudom miért kell ezen problémázni. mert semmi jó/rossz következménye nem lesz még az új hirdetõig.
és azt ne mondd h zavarna ha a bikemagban egy apró 5ször lenne feladva. és emiatt nem vennéd meg a Zújságot. vicces lenne.
és igen jól, komikusan nézne ki, ha odamennék pl hozzá h "szia, nem tudnád kevesebbszer meghirdetni a bikemag.hu-n a vázadat? csak mert jópár ember felhúzta ezen magát"
most komolyan mondd meg. ennyire irritálóan undorítóan visszataszító cselekedet?
mert én nem látom annak. és ezért nem éri meg akár hogy 1-el is emelkedjen a pulzusszám, ráadásul hetente 2-3szor is.
vagy beszélj rá valakit h vegye meg azt a szart. vagy írj neki emilt. vagy csak kérdezz rá. vagy mittomén.
szvsz nem tudnak. mitnha írták volna már. és pont ezért nemtudom miért kell ezen problémázni. mert semmi jó/rossz következménye nem lesz még az új hirdetõig.
és azt ne mondd h zavarna ha a bikemagban egy apró 5ször lenne feladva. és emiatt nem vennéd meg a Zújságot. vicces lenne.
Írta 2004. december 18. - 01:28
Modok !
Törölni tudtok az apróból ?
TamS is buzgó hírdetõ volt, de mostmár sokkal normálisabban üzi az ipart, mert be lett ide linkelve és gondolom szólt is neki valaki a vezérkarból.
Miért nyelném le ? Újságot se olyat veszek amiben ugyanaz ismétlõdik !
Törölni tudtok az apróból ?
TamS is buzgó hírdetõ volt, de mostmár sokkal normálisabban üzi az ipart, mert be lett ide linkelve és gondolom szólt is neki valaki a vezérkarból.
Miért nyelném le ? Újságot se olyat veszek amiben ugyanaz ismétlõdik !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. december 18. - 01:23
tudunk mi kezdeni vele valamit? igen. lenyelni
hát ha ismerném akkor biztos szép kiméletesen de megkérném hogy tán nem kénne...
de, jó
Írta 2004. december 18. - 01:17
de akkor a másik odlalról:
bellinkeli ujra és ujra folyton? igen
zavar minket? többnyire igen
tudnak a modik kezdeni valamit vele? igen, lenyelni.
akkor van értelme folyton idehozni az ilyen idiótákat? nem, nincsen.
asszem csak ennyi. érdekes hirdetések jók, jöhetnek. de ilyeneken kiborulni nem sok teteje van.
bellinkeli ujra és ujra folyton? igen
zavar minket? többnyire igen
tudnak a modik kezdeni valamit vele? igen, lenyelni.
akkor van értelme folyton idehozni az ilyen idiótákat? nem, nincsen.
asszem csak ennyi. érdekes hirdetések jók, jöhetnek. de ilyeneken kiborulni nem sok teteje van.
Írta 2004. december 18. - 01:13
pont nem egy kategória, de mind1, ha így érzitek, és most ezzel levezetitek a mindennapi feszültségeket.... ehh, mind1.
amúgy teljesen egyetértek, nem normális dolog. de kezdeni nem tudunk vele mit ugye-ugye... morogni meg...
biztos jó.
amúgy teljesen egyetértek, nem normális dolog. de kezdeni nem tudunk vele mit ugye-ugye... morogni meg...
biztos jó.
Írta 2004. december 18. - 01:12
Írta 2004. december 18. - 01:11
fazzeg, ez tényleg ennyire szúrja a szemeteket, hogy megérje 3 naponta megkeresni ezt a topikot, és belegépelni, meg ctrl c ctrl v kombókat használni meg ilyenek?
mert ezt nemhiszem. ennyire nem szúrhatja.
iljics: 3 naponta belinkelitek ezt ide. ettõl még õ sem fogja kevesebbszer hirdetni, és ti sem lesztek boldogabbak.
írjatok esetleg neki, hogy fejezze abba. ne itt morogjatok, mert se mi, se a modik nem tudnak ezen segíteni.
mert ezt nemhiszem. ennyire nem szúrhatja.
iljics: 3 naponta belinkelitek ezt ide. ettõl még õ sem fogja kevesebbszer hirdetni, és ti sem lesztek boldogabbak.
írjatok esetleg neki, hogy fejezze abba. ne itt morogjatok, mert se mi, se a modik nem tudnak ezen segíteni.
Írta 2004. december 18. - 01:09
Szerinted komolyan normális az aki vagy 30x feladja ugyanazt a hírdetést ugyanazon a napon ?!?! Nyissak gyorsan 30 ugyanolyan topicot mondjuk a Tech-be ?!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. december 18. - 01:09
eldobok még egy papírzsepit, elfér az utcán.... :scratchhe
1-1 sor..
csak ma volt hogy a fele apró oldal az övével volt tele.
tényleg nem fogunk bele halni,csak hozzáállás kérdése
1-1 sor..
csak ma volt hogy a fele apró oldal az övével volt tele.
tényleg nem fogunk bele halni,csak hozzáállás kérdése
Írta 2004. december 18. - 01:04
azt kénytelen lennék végignézni, mert nem látom hogy hol a következõ,mivel postonként fél képernyõ.
ott meg csak 1-1 sor..
hogyismondjam senki sem halt még bele ebbe.
de... áhh, mind1!
ott meg csak 1-1 sor..
hogyismondjam senki sem halt még bele ebbe.
de... áhh, mind1!
Írta 2004. december 18. - 01:03
thez persze nem olvassuk el, de hogy lehet valaki ilyen... ?
mért kell egy használható dolgot (apró) ezzel a szarral teletömni?
ez olyan mintha egy topicba 10szer küldenék el minden postomat, azse zavarna?
mért kell egy használható dolgot (apró) ezzel a szarral teletömni?
ez olyan mintha egy topicba 10szer küldenék el minden postomat, azse zavarna?
Írta 2004. december 18. - 00:58
én ismerem.
ups.
de még mindig nem zavar a hirdetés. sem ez sem más többször feladott.
titeket miért?
magyarázzátok meg. nem érdekel, nem olvassátok el. ennyi.
de úgylátom bennem van a hiba... túlzott tolerancia vagy mi.
ups.
de még mindig nem zavar a hirdetés. sem ez sem más többször feladott.
titeket miért?
magyarázzátok meg. nem érdekel, nem olvassátok el. ennyi.
de úgylátom bennem van a hiba... túlzott tolerancia vagy mi.
Írta 2004. december 18. - 00:47
ha megnézitek, akkor az egyik hirdeésénél a link Vinnie albumára mutat és ott nyomul ezzel a vázzal...
hátha valaki felismeri kép alapján és küldje már el a fenébe...
hátha valaki felismeri kép alapján és küldje már el a fenébe...
Írta 2004. december 18. - 00:32
Mosméé?
Én mindig találok új képeket nála..
Például a 2304x1728-es autókulcs becsukva, homályosan teljesen új nekem.
Mindjárt fel is hívom...
Én mindig találok új képeket nála..
Például a 2304x1728-es autókulcs becsukva, homályosan teljesen új nekem.
Mindjárt fel is hívom...
Aktuális civil
Írta 2004. december 18. - 00:22
szerintem is. sõt, egy hét villamosszéket is.
de. nem tudom bannolni, mert a fórumba valszeg nincs beregisztrálva. Van egy keke nevü fórumtag, de neki nem ez az imélcíme, szal valszeg nem ugyanazok. Apróhirdetõ juzereket nem tudok bannizni, mert mittomén miért. szívás.
majd csak jön az uj hirdetõ. addigmár valahogy kibirjuk.
de. nem tudom bannolni, mert a fórumba valszeg nincs beregisztrálva. Van egy keke nevü fórumtag, de neki nem ez az imélcíme, szal valszeg nem ugyanazok. Apróhirdetõ juzereket nem tudok bannizni, mert mittomén miért. szívás.
majd csak jön az uj hirdetõ. addigmár valahogy kibirjuk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 17. - 20:34
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2004. december 17. - 12:56
nekem se azzal van a bajom, amit mond (bár abba is bele lehet kötni, csak egy-két értelmetlen körmondatal kimagyarázza), hanem ahogy mondja... Szal én abból a vitából kiszálltam.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 17. - 12:52
valamit mingid isteníteni kell.
ez nem is baj, lásd KONA.
csak azért..:-) fsr rendszert amit lehet õ talált ki(tényleg?) lenyúlja, miközben nem is õ tökéletesítette, max kitalálta h DOLOG.
na sebaj.
azér nemrossz márka a speckó, de van még ezer másik is mellette, ami ugyanolyan jó.
ez nem is baj, lásd KONA.
csak azért..:-) fsr rendszert amit lehet õ talált ki(tényleg?) lenyúlja, miközben nem is õ tökéletesítette, max kitalálta h DOLOG.
na sebaj.
azér nemrossz márka a speckó, de van még ezer másik is mellette, ami ugyanolyan jó.
Írta 2004. december 17. - 12:50
igaz én legtöbbször csak olvasgatok, de most ez a speckos dolog már engem is zavar egy picit....
nem elég neki, hogy meglehetõsen lenézõ hangnemben osztja itt az észt,de még olyat is teljes bizonyossággal állít, melyben nem lehet teljesen biztos(most pl. a specialized a világ legjobb kerogyártója kijelentésre gondolok)
nem elég neki, hogy meglehetõsen lenézõ hangnemben osztja itt az észt,de még olyat is teljes bizonyossággal állít, melyben nem lehet teljesen biztos(most pl. a specialized a világ legjobb kerogyártója kijelentésre gondolok)
fanatiX mtbc