Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
gyaci és fityisz123656584764!

Mint eme topic indítója, kérném, hogy máshol szopjátok egymás faszát, csak így a ti stílusotokban, hogy megértsétek.
De tul.képpen ti mi a f*sznak fórumoztok egyáltalán, mert már régóta figyelek és a gyaci XLC-s ügye óta értelmes hozzászólásotok nem volt.

Most lehet reagálni a szokott stílusban , de leszarom, ja és inkább priviben szídjatok, mert itt erre szerintem senki sem kíváncsi.

na üdv, "fórumtársak" (by LeOn) , lcs

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
to all: mindenkitöl ezennel szeretnék elnézést kérni amiért itt egy meggondolatlan hozzászólásommal teret biztositottam ennek a vitatkozásnak. de lamapunknak igaza van: ha a gyaci nem reagált volna ide bele akkor mindenki sokkal jobban járt volna.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hát pubi, ha én erõlködöm akkor te már rég össze is szartad magad. De ez tetszik, ugy is tudom, hogy te voltál, de nem érdekel!! ebbõl szerinted nem pont az ellenkezõje derül ki? pláne, hogy nem is én voltam......
A személyes találkozást meg ha jól emlékszem, de olvass vissza nyugodtan én már megemlítettem, és nem én voltam az aki nem reagált rá. De még mindig aktuális az ajánlat.
A marházást meg a surmózást megint nem én kezdtem, de tudom ezek már megszokásból szakadnak ki belõled, észre sem veszed.

Meg kell mondjam, baromi jól esik az egomnak, hogy valaki ennyit foglalkozik velem. Igérem még tíz hozzászólás gyaci részérõl és hálám jeléül elküldöm neki az Aerobic Norbival video sorozatot, amit egyébként mintha neki találtak volna ki.
Ne feledd, már csak 10-et kell szólnod!

ui: Akkor sem én irtam azt, de szarok rá.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem aggódok, hanem mulattat a dolog! azért kezdtem el olvasni megint a hozzászólásait, mer kezdem érteni az egyvonalú gondolatmenetét, ami igen mulaccságos ahogy próbálja bevenni vele a "kanyarokat". ;D
HAJRÁ FITYISZ!! MUTASSD MEG NEKEM HOGY MIJEN KEMÉNY FÁBÓL FARAGTAK!!! ;D persze ha nem mutatod meg, asse rossz, legább nem pazarlom rád a net-et...;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szerintem nem kell aggódnod biztos azonnal megérkezik és kesztyût húz hogy kiköszörülje a csorbát a becsületén ;)(Ja ez amúgy komoly)

Lama

vendég__*

vendég__*
  • vendég
;D nem tudom mi a f*szért képzeled azt hogy belekötöttem, én tsupán rejagáltam arra amit oly lelkesen összehadobált! ;D
amúgy meg az anyázás nem az én stílusom, aztat bumi tag mûvelte a maga alacsony szintjén.
de ha összehozol egy 4szemközti kontaktust a fityisszel, akkor garantálom hogy befejezõdik a vita... na persze ehhez gyáva a kis surmója....  :-*

vendég__*

vendég__*
  • vendég
gyaci:nem tom mi a f*szért volt fontos megint belekötni majd jön azt szidjátok megint egymás anyukáját :-/

Lama

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hehe, f*tyisz m*gint *nmagát min*sítette....
jujj, megint csillagozott szavakat írtam!!!! de kurva csúnyán tudok mostanában beszélni basszameg! ;D

te fityisz: mér nem tiplizel már el innen a neked való oldalakra? pl. oda ahol hasonló fikázós kedvû cimbijeid vannak. szépen ellenétek egymással, kimûvelnétek egymást nyelvileg (ezt értsd úgy ahogy akarod...;D)

a tapló amúgy egy fákon lévõ gombafajta.....bár magyarázhatok én egy marhának, csak kérõdzni tud.... ;D

ui. amúgy tutira te voltál az a seggarc aki a ridersen ütyködött, de ki nem szarja le??

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
rendben kedves FÓRUMTÁRSAM, vettem az adást. ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
LeON,
1; Nem vagyok a haverod, és nem is igyekszem azzá lenni.
2; Már elmondtam, de újból megteszem, semmi olyat nem tettem a komádnak/komáddal amikkel õ vádol engem.
3; Nagyon sajnálom a komádat, hogy csak ennyire jutott el agyilag, a kormánycsapágy csésze kiszerelése kapcsán történt nézeteltérésünk után (amit jegyzem meg halkan úgy indult, hogy rögtön le lettem hülyézve) csak én jöhetek szóba mint rosszakaró.
4; Bármikor elismerem ha tévedek, csak azt egy tapló se akarja úgy a tudtomra hozni, hogy szitkozódik.

Úgyhogy szerintem ülj le a cimboráddal egy sör melett és beszélgessetek el a magyar nyelv szépségeirõl, hátha rájön, hogy nem csak kicsilagozott szavakból áll az.

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
tudod haver én egy egyenes ember vagyok ezért megkérdezem: tényleg csináltál a gyaci komával ojanokat amikkel ö vádol téged? csak ugy érdekelne hogy te mit gondolsz a dolgok állásáról...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Csak halkan mondj ilyet LeON, mert te is megkapod azt amit én:
gyaci: jjjé fityisz!! mi a f*szt keresel itt öcsi, nem neked nyitottam a topicot??! ÚGYHOGY TÜNÉS INNEN A BÚSBA!!!

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
piri meg kell hogy kövesselek mer épp most bántam meg szörnyen hogy beleirkáltam a Köszönet azoknak c. topicba, és NE NÉZZ BE mer fölösleges, a cimböl mindent ki lehet találni... :-X

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Nekem ez a rész "tetszik" belõle a legjobban:
(elsõ hozzászólás - azon belül is a legjobb rész aláhúzva, mostnemazért de én csak akkor írtam ilyeneket, amikor írni tanultam, vagy néha talán még most is, amikor nagyonrészegen azt hiszem, hogy mindenki örülni fog az SMSeimnek....)

"7. háztetöröl ugras: nagyon veszelyes dolog, ezzel is könnyen összelehet törni az embernek magat: nem emeli ki az elejet, rosszil erkezik, (letörhet a hajtokar es egylabra erkezel, aztan repülsz) kicsuszhat a bicikli oldalra stb. "

Nem fikázás képpen írom, hanem, hogy tanuljon belõle mindenki, aki hajlamos ilyen "hibák" elkövetésére. (megoldás: 1 mielõtt írok, átgondolom mirõl fogok. 2. átgondolom, hogy biztosan leírjam-e? 3. ...mindenki érteni fogja? 4. Ellenõrzöm átolvasással 5. ...)

Tanuljatok meg minimálisan fogalmazni, mert "aztán csak repültök" majd!  ;)

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Nekem ez a rész "tetszik" belõle a legjobban:
(elsõ hozzászólás - azon belül is a legjobb rész aláhúzva, mostnemazért de én csak akkor írtam ilyeneket, amikor írni tanultam, vagy néha talán még most is, amikor nagyonrészegen azt hiszem, hogy mindenki örülni fog az SMSeimnek....)

"7. háztetöröl ugras: nagyon veszelyes dolog, ezzel is könnyen összelehet törni az embernek magat: nem emeli ki az elejet, rosszil erkezik, (letörhet a hajtokar es egylabra erkezel, aztan repülsz) kicsuszhat a bicikli oldalra stb. "

Nem fikázás képpen írom, hanem, hogy tanuljon belõle mindenki, aki hajlamos ilyen "hibák" elkövetésére. (megoldás: 1 mielõtt írok, átgondolom mirõl fogok. 2. átgondolom, hogy biztosan leírjam-e? 3. ...mindenki érteni fogja? 4. Ellenõrzöm átolvasással 5. ...)

Tanuljatok meg minimálisan fogalmazni, mert "aztán csak repültök" majd!  ;)

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
van ittezta Esések topic... hát nem vágom... nem vágom... mi a véleményetek az információtartalmáról?
http://www.bikemagaz...6681515&start=0
Elvileg az az információ vagyis a hír, ami valakinek még újdonságot jelent... azért hozzászoltam :)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
hupsz a telefonszámot nem vettem észre , törlöm is  :-[

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ruff?

õszintén nem értem min röhögjek

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Segítség!!!!!

Már társai is vannak!!!!!

Egyébként már eladtam.

Szóri....

De azért képem van róla (most utóljára...)

Feltöltött kép

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Scottos Misi: Tudsz egy képet feltenni a váltóról? :)