de tul jol csinalta ;D
ja, ha mar a gyépé...:
a mai nap tapasztalata az, hogy a kerekparosokba meg azok is belekotnek, akik NEM....
van is par jo kepem errol, de NEM tudom feltolteni, mert meghalt a halo a gepek kozott, ebben a gepben meg se CD, se USB:((( pedig nagyon allat kepek ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2003. október 22. - 21:11
Írta 2003. október 22. - 21:01
Írta 2003. október 22. - 20:59
ááá ;D megeloztel. pont ezt akartam beirni, csak epp mas van a vagolapon:(
a eüszamla: ez ugy megy, hogy odamegyek a partnerboltba, mondok egy nevet, egy kodszamot, es mar viszem is a cuccot..... enis igy csinalom, hala a matavnak ;D
a eüszamla: ez ugy megy, hogy odamegyek a partnerboltba, mondok egy nevet, egy kodszamot, es mar viszem is a cuccot..... enis igy csinalom, hala a matavnak ;D
Írta 2003. október 22. - 20:57
egy übergyépé fullkirály keményhavercsákó bazzeg:
"eladó bicaj
váz: polar-x
kerék h: doubletrack, dia-tech agy
k e:FUNN BB átütõs- alesa
FSA ORBIT XLII
ANSWER PROTAPER kormány
uno stucni
DIA-TECH fékkarok
tioga nyereg
3 részes FSA hkar
sárga pedál
kiskanalas 105 váltó
FSA buzerátor lánctányér
igazi dörtös zúzda kúlkirályi
verda
szóval gyilkos kombó
vedd má meg
ÁRA:
-régi boxxerrel 100.000 HUF
-Z1 duallal 150.000 HUF
ez irányár haver
ha van lóvéd hijjál ha nem akkor ásd el magad
ba***eg
vigyed kérlek má el a pic*ába mer
KELLADELLA
na
csá
vegyed
csá
leépült legenda: 06302804305"
nem csoda hogy leépült szegény. :-X
"eladó bicaj
váz: polar-x
kerék h: doubletrack, dia-tech agy
k e:FUNN BB átütõs- alesa
FSA ORBIT XLII
ANSWER PROTAPER kormány
uno stucni
DIA-TECH fékkarok
tioga nyereg
3 részes FSA hkar
sárga pedál
kiskanalas 105 váltó
FSA buzerátor lánctányér
igazi dörtös zúzda kúlkirályi
verda
szóval gyilkos kombó
vedd má meg
ÁRA:
-régi boxxerrel 100.000 HUF
-Z1 duallal 150.000 HUF
ez irányár haver
ha van lóvéd hijjál ha nem akkor ásd el magad
ba***eg
vigyed kérlek má el a pic*ába mer
KELLADELLA
na
csá
vegyed
csá
leépült legenda: 06302804305"
nem csoda hogy leépült szegény. :-X
Írta 2003. október 22. - 20:55
Írta 2003. október 22. - 20:43
akko legyen OFF:
namarmost ez a szponzoracio: nemely nagyobb cegeknel, lsd matav, mol, es a mav: van egy egeszsegpenztar, ami ad zset egy szamlara a dolgozoknak. ezzel rendelkezhetnek, de CSAK: sporteszkoz, gyogyitas, es hasonlo onepitesre szolo dolgok, mivel EGESZSEGPENZTAR ;D na ennyi... a 300k meg nem teljesen valoszinu, habar lehetseges ;D
na ON
namarmost ez a szponzoracio: nemely nagyobb cegeknel, lsd matav, mol, es a mav: van egy egeszsegpenztar, ami ad zset egy szamlara a dolgozoknak. ezzel rendelkezhetnek, de CSAK: sporteszkoz, gyogyitas, es hasonlo onepitesre szolo dolgok, mivel EGESZSEGPENZTAR ;D na ennyi... a 300k meg nem teljesen valoszinu, habar lehetseges ;D
na ON
Írta 2003. október 22. - 20:25
Írta 2003. október 22. - 19:26
Írta 2003. október 22. - 19:13
Off:
Amikor bicajboltban dolgoztam, egy csomó MÁV-os bácsi jött, és vett magának biciklit, az árát meg visszakapta valami nyugdíjpénztártól vagy egészségpénztártól vagy mi a fenétõl. És ha jól tudom (ez csak vmi félfüllel hallot kósza info), hogy a MOL-dolgozók évente 300 ezret költhetnek sportszerre, és ezt a lóvét a cég kifizeti nekik. Szal nem csak állambácsi oszthatja az alamizsnát.
On
Amikor bicajboltban dolgoztam, egy csomó MÁV-os bácsi jött, és vett magának biciklit, az árát meg visszakapta valami nyugdíjpénztártól vagy egészségpénztártól vagy mi a fenétõl. És ha jól tudom (ez csak vmi félfüllel hallot kósza info), hogy a MOL-dolgozók évente 300 ezret költhetnek sportszerre, és ezt a lóvét a cég kifizeti nekik. Szal nem csak állambácsi oszthatja az alamizsnát.
On
Írta 2003. október 22. - 18:32
Írta 2003. október 22. - 18:14
Írta 2003. október 22. - 17:17
kikapcsolod, szólsz valami nem odaillõt, majd bekapcsolod a topic címébõl adódó fõ témát.
Írta 2003. október 22. - 11:03
OFF
Pechemre nem nézek ilyeneket, mert nincs számítógépre lóvém, épp a bicikli épül. Meg a számítógép amúgysem izgat annyira.
Aztán boccs, ha ez érzékenyen érint, nem akartam a lelkedbe gázolni, csak épp jókedvem van és dõl belõlem a nemnormalitás.
Új vagyok: tehát mit jelképez ez az ON meg OFF.
Értem mit jelent, csak ennek van valami külön jelentése? Nehogy rossz helyen és idõben használjam
Pechemre nem nézek ilyeneket, mert nincs számítógépre lóvém, épp a bicikli épül. Meg a számítógép amúgysem izgat annyira.
Aztán boccs, ha ez érzékenyen érint, nem akartam a lelkedbe gázolni, csak épp jókedvem van és dõl belõlem a nemnormalitás.
Új vagyok: tehát mit jelképez ez az ON meg OFF.
Értem mit jelent, csak ennek van valami külön jelentése? Nehogy rossz helyen és idõben használjam
Írta 2003. október 22. - 10:53
minden ember tisztesseges, maradjunk ennel. persze gondolni szabadon gondolhatunk barmit, de ne irjuk ezt le a forumon. amugy ez nem vicc volt. ne kerd ki magadnak, nezd meg az arlsitakat. errol szol , hogy harmadaval dragabb minden... kulon arlistak vannak a sulinet expressznek... :'( :'( :'( :'(
ON
ON
Írta 2003. október 22. - 10:41
KIKÉREM magamnak a becsületes állambácsi nevében > > > > > > > > >
Na jó ez vicc volt ;D izé, hát persze hogy állambácsi becsületes, vagyis...........khm.............hát, na jó inkább nem mon.. írok semmit ;D
Na jó ez vicc volt ;D izé, hát persze hogy állambácsi becsületes, vagyis...........khm.............hát, na jó inkább nem mon.. írok semmit ;D
Írta 2003. október 22. - 10:36
itt nem a becsuletes forgalmazokrol van szo ;D mee van nem becsuletes is? hanem arrol, hogy allambacsi kiadta, h dragabb legyen igy tobb ado, meg minden, kevesebb termek veheto, kelljen kp-val is fiizetni, igy megis legyen haszna az allamnak ;D nezd meg barmelyik bolt arlistajat ;D
Írta 2003. október 22. - 10:27
Ezt nem hiszem el. Ezt azért találták ki, hogy a népnek jobb legyen, ebben nincs semmi nyerészkedés.
KIKÉREM magamnak ezt a hangnemet a becsületes forgalmazók nevében.
(Van ilyen is ;D)
KIKÉREM magamnak ezt a hangnemet a becsületes forgalmazók nevében.
(Van ilyen is ;D)
Írta 2003. október 22. - 10:26
Be jó is lenne ha lehetne bringára is költeni... mondjuk szüleimet úgysem tudnám meggyõzni hogy arra fordítsák a 60e-s keretet. : Jó lenne egy másik, pl Bringa Express, vagy vmi hasonló nevû akció! ;D
Na gyóvan mostmár elég a jókedvbõl, megyek bizniszelni.
Na gyóvan mostmár elég a jókedvbõl, megyek bizniszelni.
Írta 2003. október 22. - 10:22
hááát ;Dde csak 60roka evente, es 3 evig ;D ha kijon belole, akkro igen ;Dde ebbol meg egy manitu sem jon ki ;D ja es az eredeti ar + 30%rateve ;D